Quantcast

EA puolustaa huonoa bisnesmalliaan syyttämällä asiakkaita

EA loistaa taas vaihteeksi paskuudellaan

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
EA puolustaa huonoa bisnesmalliaan syyttämällä asiakkaita | EA loistaa taas vaihteeksi paskuudellaan

Julkaistu: 3.7.2014 12:06

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

2.42 / 5 (6 ääntä)

EA puolustaa huonoa bisnesmalliaan syyttämällä asiakkaita | EA loistaa taas vaihteeksi paskuudellaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

03.07.14 15:15
<Nikotiini> Siis mitähän se nyt selittää. Pikasesti selasin ja näytti ainoa varsinainen kohta olla ilmaispeleistä ja mikrotransaktionista ja ettei pelaajat pidä siitä? Miten tämä liittyy EA:han ja sen harjoittamaan paskasti toimivien pelien julkaisuun ja kalliiden lisäosien julkaistuun, mitkä toimisi paremmin modeina. Modeja ei enää saa tehdä, jotta EA voi itse tehdä Hardlinen kaltaisia modeja ja laittaa täyden hinnan eli mitäs 60? + 50? premium. EA vielä viitsii lisätä mikrotransaktioneitakin. Täyttä paskaa puhuu ja suoltaa EA, mut pakko ostaa, koska muut ei tee kunnon futis, jääkkis ja räiskintäpelejä.

Kommentit

24.07.14 19:35
<Susihac> Ite pidän BF4:sta erittäin hyvänä pelinä. Tosin ei voi kyllä väittää, että se olisi alunperin ollut mitenkään valmis tekele ja nyt (onko tästä nyt 9kk kun peli tuli) alkaa peli olemaan jo hyvässä mallissa. 9kk on kyllä vitun pitkä aika korjata peli, mutta kyllä tuon kanssa on tullut viihdyttyä. Hardlinelle lähinnä nauroin. Täyshintanen peli, just. Tulen ostamaan BF5:sen, vaikka tiedänkin, että se voi hyvinkin olla aika perkeleen buginen. Mutta todennäköisesti tuun viettämään senkin kanssa muutaman sata tuntia joten miksipäs ei. Jos BF5 on free-to-play, en varmastikaan edes lataa koneelle.
13.07.14 18:26
<Veli-pekka> Ite fanitin Battlefield sarjaa kunnes 4 ja siitä eteenpäin en edes halua tietää sen rosvopoliisi homman nimeä. Tosin sen BF4 sai premiumeineen ihan normi pelin hinnalta jostain Go2Arenasta tai Kinguinista... ei tarvii maksaa 60e pelistä ja 50e Premiumeista...
05.07.14 21:57
<largehc> Erittäin surkeeta trollausta kanakotkalta.. Ellei se sitten oo niin tyhmä, että kannattaa EA:n bisnesmallia. Paras kuitenkin olla huomioimatta sitä ja vilauttaa vaikka sille alaspäinpeukkua kaikessa hiljaisuudessa.
05.07.14 20:31
<tappajafin> Kanakotka Ei tarvitse paljoa lukea ihmisten kommentteja pelien keskustelupalstoilla ja muualla netissä niin saat niitä todisteitasi ihan niin paljon kuin haluat.
05.07.14 16:01
<Kanakotka> Tappajafin vain koska forbesin kirjoittaja väittää niin. Yhden väitös toista vastaan ei ole todiste mistään. Tossa linkkaamassasi jutussa ei tuoda minkäännäköisiä todisteita esille, haukutaan vaan puuta pataluhaksi haukkumisen takia.
-9
04.07.14 14:29
04.07.14 10:46
<largehc> En oo sentään ostanu enää EA:n paskapelejä BF3:n jälkeen. Huonontui vaan pelit kun piti lisätä joku vitun Origin vaikeuttamaan pelaamista, ja pelikin oli keskinkertainen ja kerran kuukaudessa tuli joku lisäosa jossa kaksi karttaa ja maksoi puolet pelin hinnasta.
03.07.14 19:14
<esathekiller> Paskaa mikä paskaa! Paska jätkä, EAn paskat pelit ja niiden paskat ''lisäosat'' Hyvä pelejä tehdään vielä mutta paskaa on niin tuutin täydeltä että kestää hetki löytää ne hyvät pelit, jotka muuttuvat tietenkin hetken pelattua täydeksi paskaksi.
03.07.14 17:23
<Kanakotka> Nikotiini Ehkä jäkiksessä olet oikeassa, mutta esimerkiksi pro evolution soccer futispuolella? Räiskintäpelejä on pilvin pimein kaikilta julkaisijoilta...
-3
03.07.14 17:21
<Kanakotka> voipojux, en tiedä mistä helvetistä olet ostanut, mutta esimerkiksi secret weapons of world war 2 oli julkaisuhetkellään 20 euroa...
-4
03.07.14 15:15
<Nikotiini> Siis mitähän se nyt selittää. Pikasesti selasin ja näytti ainoa varsinainen kohta olla ilmaispeleistä ja mikrotransaktionista ja ettei pelaajat pidä siitä? Miten tämä liittyy EA:han ja sen harjoittamaan paskasti toimivien pelien julkaisuun ja kalliiden lisäosien julkaistuun, mitkä toimisi paremmin modeina. Modeja ei enää saa tehdä, jotta EA voi itse tehdä Hardlinen kaltaisia modeja ja laittaa täyden hinnan eli mitäs 60? + 50? premium. EA vielä viitsii lisätä mikrotransaktioneitakin. Täyttä paskaa puhuu ja suoltaa EA, mut pakko ostaa, koska muut ei tee kunnon futis, jääkkis ja räiskintäpelejä.
03.07.14 14:39
<voipojux> Itse kadun edelleen sitä, että ostin 10v sitten battlefieldiin(siihen ykköseen) pari lisäosaa. Niissä tuli muistaakseni 2 karttaa ja muutama uusi ajoneuvo ja hintaa oli 50 euroa kappaleelta. Vähän sen jälkeen latasin desert combatin ja forgotten hopen ja ne muuttivat pelin melkein kokonaan. Sen jälkeen en ole EA:n "pelejä" edes katsellut.
03.07.14 14:14
<Kanakotka> Ihan totta se puhuu, vaikka pienet pirpanat eivät uskallakkaan sanoa niin. Voi tulla redditissä huonoa karmaa, ja sehän olisi kamalaa.
-8
03.07.14 14:03
<leksus111> Jos paska ei maistu syy on siinä että yleisö ei ole koppakuoriaisia
03.07.14 13:04
<Vauhtimokka> mulkku.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

PELAA KIMBLEÄ!!

20053 katselukertaa

Earthcam webkameroita maailmalla

19143 katselukertaa

Valve Steam-pelaajaa omistetaan

14738 katselukertaa

Russian Skinheads Vs Skaters

18300 katselukertaa

Chainreaction - peli

22730 katselukertaa

BoxHead: More Rooms

8405 katselukertaa

Oikea SWAT kaveri

23305 katselukertaa

Beatbox

10277 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.