Quantcast

Arman Alizadin mietteitä maahanmuutosta vuodelta 2008

Noin 7,5 vuotta vanha kirjoitus monien tietämän Arman Alizadin toimesta. Vähintäänkin keskustelua herättävää mietintää.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Arman Alizadin mietteitä maahanmuutosta vuodelta 2008 | Noin 7,5 vuotta vanha kirjoitus monien tietämän Arman Alizadin toimesta. Vähintäänkin keskustelua herättävää mietintää.

Julkaistu: 3.8.2015 12:07

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

4.3 / 5 (10 ääntä)

Arman Alizadin mietteitä maahanmuutosta vuodelta 2008 | Noin 7,5 vuotta vanha kirjoitus monien tietämän Arman Alizadin toimesta. Vähintäänkin keskustelua herättävää mietintää.

Kommentit

17.08.15 08:33
<ropootti> Kurukka Tuo on ihan totta. Ja toiseen suuntaan ongelma on sama: olet hetkessä vihervasemmistolainen suvakkihyysääjä jos et ole erityisemmin maahanmuuttoa vastaan, vaikka politiikalla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Asian vierestä puhutaan kun asiasta ei tiedetä.
16.08.15 14:18
<Kurukka> ropootti Pahoittelut, pienessä kaljassa väännetty. Eli kun kaikki suomalaiset rasisteja ja mamuvihaajia, vaikka todellisuus onkin enemmän tämä. Mutta vitivalkoisen suomalaisen suusta tämä olisi rasismia eikä realismia.
15.08.15 21:51
<ropootti> Kurukka En ymmärtänyt. Mikä asenne?
-1
15.08.15 14:42
<Kurukka> Ihmetyttää suomalaisten päättäjien, erityisesti vasemmistoon kuuluvien asenne. Tämä Arminin kanta on valtaosa suomalaisten mielipide maahanmuuttajista mutta silti esillä pidetään ainoastaan sen vähemmistö äärioikeistolaisten mamu(...)paskaa. Siten kaikki vähänkin kriittiset ihmiset ovat rasisteja. Pitää ilmeisesti olla maahanmuuttajataustaisempi että mielipiteet huomioidaan ilman rasistikorttia.
10.08.15 17:46
<Jakedus> VITUN RASISTI ARMAN
-4
10.08.15 17:15
<ropootti> WremahThD En tiedä Armanista mitään muuta kun nuo kaksi lehtijuttua. Niiden perusteella en näe muuta kun ymmärryksen kasvamista. Mistään miesfeminististä en ole koskaan kuullutkaan. Ja maan lakien kunnioitusta, eli sitä kuuluisaa "maassa maan tavalla"-ajattelua taitaa kannattaa ihan kaikki maailman ihmiset. Melko typerä luulo, että maailman ymmärtäminen jotenkin poistaisi sen ajatuksen.
-2
10.08.15 01:37
<WremahThD> ropootti Tuntuu kyllä että ihan päin vastoin on käynyt, jätkä on sullonut itsensä yhä pienempään tynnyriin missä se alunperin luihusi. Ennen oli tärkeää ajatus siitä, että ulkomaalainen joka tulee suomeen, kunnioittaa maan lakeja, nykyään Arman on vain jonkinsortin miesfeministi jolla tuntuu olevan täysin päinvastaiset mielipiteet.
07.08.15 10:40
<ropootti> WremahThD Se on matkustellut, kasvanut ja ottanut asioista selvää. Sitä se tynnyrin kannen raottaminen yleensä teettä.
04.08.15 17:54
<suosilmä> Ajatelkaa vähän jätkät nämä riemurasialaiset lukee armanin vanhoja tekstejä täältä
03.08.15 20:28
<WremahThD> Mitä vittua tällekin jätkälle on tapahtunut tässä 7 vuoden aikana? Pitäisiköhän hänen lukea vanhoja tekstejään uusiksi ja miettiä että mitä vittua.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Maj Karman levy viivästyy..

7839 katselukertaa

Kill Armanin uudet seikkailut

2845 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.