Quantcast

Valkoinen roskaväki

"Viime viikolla suomalainen rasismi otti jälleen uuden askeleen, tälläkin kertaa väärään suuntaan. Vihapuheet ovat nyt muuttuneet vihateoiksi. Sana on valitettavasti tullut lihaksi, kirjoittaa Jari Tervo blogissaan."

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Valkoinen roskaväki | "Viime viikolla suomalainen rasismi otti jälleen uuden askeleen, tälläkin kertaa väärään suuntaan. Vihapuheet ovat nyt muuttuneet vihateoiksi. Sana on valitettavasti tullut lihaksi, kirjoittaa Jari Tervo blogissaan."

Julkaistu: 29.9.2015 19:07

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.45 / 5 (10 ääntä)

Valkoinen roskaväki | "Viime viikolla suomalainen rasismi otti jälleen uuden askeleen, tälläkin kertaa väärään suuntaan. Vihapuheet ovat nyt muuttuneet vihateoiksi. Sana on valitettavasti tullut lihaksi, kirjoittaa Jari Tervo blogissaan."

Kommentit

19.10.15 02:39
<Thaliquid> nytjo Ihme homma että noin vitusti kiinnosta se polttopullojen osoite vaikka on itse lähdössä johonkin peter panin parempaan landiaan :D:D Vitun pelle se sinäki oot mutta onneksi on iso sirkus kyllä tänne mahtuu!
01.10.15 01:40
<piran> Tervo "ettekö te tiedä kuka olen" on kyllä niin omahyväinen paska että ei mitään rajaa.
30.09.15 00:08
<fuba> Jari tervo on ajastaan 10v jäljessä
29.09.15 22:01
<suosilmä> taas tää saataanan saksa
29.09.15 22:00
<suosilmä> Tuli mieleen tässä rasistiseksi leimaaminen estää viranomaisia. https://www.youtube.com/watch?v=K_s4g_zeoVs 18.50
29.09.15 21:47
<nytjo> Eliitti on toki innoissaan kun saa halpatyövoimaa, ja köyhät tappelevat keskenään pitkällä heistä. Keskittyen sinne minne ei pitäisi. Syytän edelleen omaa etuaan tavoittelevia päättäjiä väittäen, että demokratia ei toimi. En syytä maahanmuuttajia siitä, että he tulevat tänne paremman elämän perässä. Menisitte heittelemään niitä polttopullojanne eduskunnan portaille, tai vaikka päättäjien kotipihan eteen asfaltille, jotta se ei aiheuttaisi kenellekään vaaraa. En kaipaa KRP:tä tai SUPOa käymään, joten en esitä sen radikaalimpaa ajatusta ennen täältä poismuuttoani. :D
29.09.15 21:47
<Koffxd> Ärsyttää aivan suunnattomasti kun ihmisiä kiinnostaa Suomen maine ulkomailla enemmän kuin oman maan ongelmien ratkaisu.
14
29.09.15 21:45
<nytjo> Näin joskus unta, että 10-20 mustahkoa miestä nappas mut auton kyytiin tahtomattani. Alkoivat muiluttaa kohti Venäjän rajaa koska olen valkoinen. Mainitsin heille, että en ole rasisti, mutta tämä on rasismia. Vastaus kuului: "Niin on. Mitä vittua siit?". :D Ala-asteella hengailin jonkin aikaa parin kurdin kanssa, ja he kutsuivat mua jauhosäkiksi ja siansyöjäksi. Omista kokemuksista ja unista (unet on luotettava lähde t: valtamedia) herää kysymys, että väheneekö rasismi tuomalla kohteita maahan, vai tulehduttaako se välit pahemmin?
29.09.15 19:45
<Parr79> Kerrankin Tervolta tuli jotain asiaa. Ärsyttää kun elämämkoululaiset saa pilata koko Suomen maineen.
-15
29.09.15 19:39
<suosilmä> siis jari tervolla = näyttää ihan leon trotskylta sehän on silloin koko kansan jari trosky

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Valkoinen talo -olut

2410 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.