Quantcast

Pelastakaa lakupoika

Adressi Fazerin lakupojan puolesta.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Pelastakaa lakupoika | Adressi Fazerin lakupojan puolesta.

Julkaistu: 15.1.2007 00:08

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja:

0 / 5 (0 ääntä)

Pelastakaa lakupoika | Adressi Fazerin lakupojan puolesta.

Kommentit

07.08.07 19:34
<SeppoSiittiö> heh yks kaveri otti noi paperit taltee ja laitto lompakkoo se sano et jos esim. poliisi tulee henkkareit kyselee se näyttää niitä. Ja se oli siis ihan real nigga XD
17.01.07 18:30
<Valhax> <.soldat.> Miks vitussa pitäis yli 80 vuotinen perinne muuttaa jonkun "rasismin" vuoksi - Koska kukkahattutädit ei tykkää
17.01.07 17:49
<TumppiArts perustaja> siis ei tämä paska varmaan kiinnosta yhtäkään (...)ä. ei ne sitä valita vaan jotkut eu-pellet ku säätä pian direktiivin, ettei paska saa olla ruskeeta ku se on rasistista. (...)
17.01.07 17:48
<TumppiArts perustaja> ei voi lukea. jos lukee jollain tietyllä fontilla se voi loukata kaikkien muitten fonttien tekijöitä. jos teksti taas on valkoinen se loukkaa mustia, koska mustia syrjitään. jos teksti on musta se on rasismia, koska mustia tungetaan kaikkialle. (...)
17.01.07 16:07
<GAL1700> Tätä menoo kaikissa karkkituotteissa (riippuen muodosta) lukee sivussa vaan että "karkkipussi" "suklaapatukka" "lakupatukka" että ei varmasti loukkaa ketään (...)
17.01.07 11:39
<Huugobuugo> Eipä auttanut addressi ei. Hyvästi, lakupekka. Enää joutuu katselemaan niitä aitoja lakupekkoja tuolla kaupungilla. :( Ruvetaan ajamaan lakiehdoitusta, että nekin saataisiin kaduilta pois, koska onhan sekin nyt rasistista, jos tuolla katukuvassa on ihka-aitoja lakupekkoja. (...)
16.01.07 15:43
<TumppiArts perustaja> ja taas jos laitetaan lumimaiseman kuva se syrjii ruohomaisemaa. ja sitten ei voi olla lainkaan tekstiäkään tuotteissa, koska jos se kirjotetaan sinisellä arialilla se syrjii punasta times new romania. (...)
16.01.07 15:42
<TumppiArts perustaja> ja eikö eloveena-paketti sitten ole rasistenen kun siinä on valkoisen naisen kuva. tän homman pitäis toimia tällä periaatteella molempiin suuntiin. kohtaa tuotteissa ei saa olla lainkaan kuvia, jos on vaikka lehmän kuva se syrjii lampaita (...)
16.01.07 15:41
<TumppiArts perustaja> Kohta ei saa ottaa tummempi ihoisista ihmisistä lainkaan kuvia, koska ne voiidaan tulkita rasistisiksi. eikö se sitten ole rasismia, että kaikki neekereitten kuvat poistetaan tuotteista? (...)
15.01.07 19:35
<edge> Vittu mitä paskaa sanon minä
15.01.07 19:04
<t1sKaaJa> äsken tuli uutisissa juttua tosta... fazer on ilmottanu jo, että muuttaa käärepaperia, että taitaa olla adressi aika turha tässä vaiheessa...
15.01.07 18:05
<Lapto> "Lakupoika sai potkut lakritsipötkystä": http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1301439
15.01.07 17:41
<Nikla> Voi vittu mitä paskaa.. VALKONAAMOJEN KUVAT POIS TUOTTEISTA, NE ON YHTÄ RASISTISIA
15.01.07 17:32
<dfdf> Mikä ihmisiä vaivaa? Siis, onko fazerin lakujen logo jotenkin pilapiirros mustista? mitä jos siihen vaihtaisi valkoihoisen kuvan? miten se pitäisi piirtää että se olisi yhtä rasistinen?? (...)
15.01.07 15:40
<ruho2> wanha laitoin tohon nimeni kauan sitte
15.01.07 15:18
<Kelju> Merkkiä josta tunnen suosikkilakuni EI SAA POISTAA!
15.01.07 14:52
<TumppiArts perustaja> jonkun toisen firman lakritsaa.
15.01.07 14:52
<TumppiArts perustaja> Kohta ei saa julkaista minkään moista kuvaa/informaatiota joka jollain tavalla koskee nee... anteeksi korjaan *öhöm* tummempi ihoisia homo sapiens lajin edustajia. Jos (...)n kuva on rasismia niin eikö se sitten ole, että (...)n kuvat kielletään? Mun mielestä toi ei kyllä loukkaa yhtikäs ketään, jos loukkaa niin ostakoot sitten j (...)
15.01.07 14:51
<TumppiArts perustaja> Joo, nimi listaan. Sama on muidenkin tällaisten muka rasististen asioiden kanssa. Tossa ei ole mitään rasistista jollei siitä haluta tehdä rasistista. Sama on näiden nimitysten kuten "(...)" ja "ryssä" kanssa. Suomalaiset on kutsuneet ryssiä ryssiksi jo satoja vuosia ja nyt sitten päätettiin, että se on rasismia. Koht (...)
15.01.07 00:43
<GAL1700> nimi listaan

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pelastakaa Itämeri!

2083 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.