Quantcast

Homoseksuaalisuus terrorismia uhkaavampaa?

Miten tällaisia ihmisiä voidaan päästää noin päättävään asemaan?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Homoseksuaalisuus terrorismia uhkaavampaa? | Miten tällaisia ihmisiä voidaan päästää noin päättävään asemaan?

Julkaistu: 21.3.2008 16:06

Kommentit: -34 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

0 / 5 (0 ääntä)

Homoseksuaalisuus terrorismia uhkaavampaa? | Miten tällaisia ihmisiä voidaan päästää noin päättävään asemaan?

Kommentit

07.07.08 13:36
<Roare> Homot on ihan homoja, miksi vitussa niitä edes PITÄISI YRITTÄÄ sietää? Muuten yllättävän paljon tommosia äärihinttejä täällä. Ampukaa itsenne niin on kaikilla paljon parempi olla.
-2
16.06.08 17:59
<savo> ilmeisesti tämä juttu auhetaa hirveää keskustelua mutta hitto en oo kuullu et homot olis vallanu kouluja ta tehny auto pomeja
04.05.08 02:22
<Elee89> Pitää muistaa, että vain Jumala yksin voi vakuuttaa moonpien Jumalan olemassa olosta.. Ja tämän Hän on ilmoittanut tekevänsä sanansa kautta...Mutta moonpie ei voi menettää kasvojaan tällä "forumilla" ja tuskin harkitsee Raamatun lukemista ... Niinpä mitään, mitä me osoitamme tai todistamme ei loppujen lopuksi vaikuta kenenkään uskoon.. Se homma on jätettävä Jumalalle..
-1
20.04.08 16:19
<Eskobar> "On sitä mitä on", eli syntisiä ja helvetiin matkalla olevia, ei siitä todellakaan päätä tarvi aukoa kenellekään enkä ole aukomassa. Mutta jos lainsäädännön ja valtavirran mielipiteiden muokkauksen (sitä hyväksymään/suvaitsemaan/tukemaan) vastustaminen (ts. eriävä mielipide toisenlaisesta moraalista ammentavana[joka kuitenkin on ollut perusta Newtonille&co nykyisen tieteen aikakauden uranuurtajina]) alkaa olla jo sodoman nouseva pää.. Ja se ei helpota kristittynä ja perinteisiä moraaliarvoja kunniottavana elämistä mitenkään.
20.04.08 16:11
<Eskobar> Ja mitä huonommuus juttuusi tulee, voit kertoa siitä lisää kun tulet anaaliraiskatuksi. Seksuaaliset vääristymät ovat täysin syntiinlankeemuksen seurauksena, siten se on jokaisessa, toiset antavat periksi sille, mutta useimmat vielä pitävät sitä luonnottomana(kauheana), (huom kristinuskon perinteen vaikutus eritoten länsimaissa) ja pyrkivät sitä vastustamaan. Raamatun sanoma sen osalta on kuitenkin selvä.
20.04.08 16:05
<Eskobar> Ja edelleen tukeutuen 'fundamentalism'.n alkuperäiseen merkitykseen (filosofia), ts. totuuteen pyrkiminen, voinpa sanoa että pysy itse vain valheisessa maailmassasi(totuuteen pyrkimättömyys). Mikä on tosiasia jonka olen kiistänyt? Kun tuntuu että jo tietoisesti pyrit välttämään sitä, eli tn. kaikki mitä olet sanonut on valhetta.. Lol..
20.04.08 16:00
<Eskobar> Ja edelleenkään minulla ei ole mitään syytä olla ymmärtämättä evoluution teesejä, tai pelätä niitä!? Itselläsi on suuria vaikeuksia tehdä sama kristinuskon opetukseen tukeu(h)tumatta höyryihisi jo etukäteen. Ja minulle on ihan sama edelleen mitä kuvittelet minun ajatteleven evoluutiosta. Ajattelen tasan samoin kuin valtavirta; huomioiden uskontoluonteisuuden, ja tiedostaen todistamattomien kehäpäätlmäketjujen olemassa olon ja lisäksi valheelliset tutkimusmenetelmät ja todisitusaineiston.
20.04.08 15:55
<Eskobar> Ymmärrän vallan hyvin (ja erittäin tod. näk. suurin osa kritityistä tutkijoista) mistä evoluutiossa ja kaikessa siinä on kysymys, on taas omaa pöljyyttäsi(tyypillistä evo-ateismi-höyryilyä) väittää että he ovat ylin auktoriteetti asioiden tietämisessä, ja toden varmentamisessa, koska vain he ovat tosia ja oikeita evo-uskonnon valaisemia valittuja. Ei tarvi polkea maanrakoon sellasta jo perusteiltaan täysin virheellistä tieteenalaa, koska se tekee sen jo itselleen.
20.04.08 15:51
<Eskobar> Miksi uskoisin sokeasti?! Kaikki havaitsemani asiat tukevat käsitystäni. Itse et usko että mielikuvituksen mukaan kuvitteellisen tiheä piste kuvitteellisessa räjähdyksessä sattumalta muodosti aineen ja energian .. Tämän jälkeen mielikuvituksen varaisessa kertomuksessa joukko alkuaineita muodosti elämän ja lopulta kaikenalaisten sattumien varassa muodisti kaiken minkä voimme nähdä.
01.04.08 16:12
<Eskobar> Imo asettuessasi puolustamaan 'suvaitsevaisuutta' ja sen sateenkaariyhteisöä, toivotat homot tervetulleeksi myöskin luoksesi.. Et GL&HF vaa sit sulleki.
-1
01.04.08 16:09
<Eskobar> Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." Ts. tämänkaltainen uhka vomistuvan homoyhteisön taholta...
-1
01.04.08 16:05
<Eskobar> Ja homouden "uhkaavuudesta" olen samaa mieltä, täällä suomessa terrorismi on tänään hyvin vähäinen tekijä. Homous sen sijaan prosentuaalisesti korkeimpia maailmassa. Vielä homous ei ole haitaksi, välttämättä, mutta moraalinen suuntaus antaa olettaa sen yleistyvän vielä tämänhetkisestä. Ja mielestäni tod. näk. on että se on kulkemassa "Nooan aikoihin", myös Raamattu ennustaa samaa. Eli:
-1
01.04.08 15:59
<Eskobar> Aika ei ole mikään selitys että jonkun asian voisi alkaa käsittämään neutraaliksi, jopa positiiviseksi. Tod. näk. useimpien mielestä jo hyvä-paha tietoisuudesta johtuen homous on paha(negatiivinen) asia. Jos homous on ollut ei-suotavaa evoluution 1miljoonaa vuotta tai Raamatun 6k vuotta, tällä on ollut se (positiivinen)vaikutus ettei ihmiskunta ole tuhoutunut sen aiheuttamista taudeista... tai vielä hullumpaa mies-mies/nainen-nainen yhdistelmien takia kykenemättömyydestä lisääntyä..
-1
01.04.08 15:53
<Eskobar> Käyttämäsi termit ovat TYPERIÄ, pilkkasanoja, kun et muuhun näköjään kykene. EDELLEEN: absoluuttisesti primitiivisen määritelmä ei ole KULLOINKIN vallalla oleva tieteellinen näkemys. Miten esität itsesi jotenkin vähemmän alkukantaisena kuin esim. 2000v sitten eläneet ihmiset?! teknologinen ero ei kelpaa vastaukseksi. Järjestä puhuttaessa, kaiken suoltamasi jälkeen, voisi kuvitella sinun olevan ihan hiljaa.. Ja mitä maailman kuvaan tulee, evo sellainen on typerintä lorua, itsepetosta ja valhetta mitä ihmiskunta on kehittänyt.
-1
01.04.08 15:44
<Eskobar> Kyllähän evoon uskovat muodostavat moraalinsa evon pohjalta, ja evon kannattajat ovat useimmiten Raamatun kärkkäitä vastustajia [huom moonpie]... Siten Raamatun moraalinen opetus on vastakkain evon tarjoamaa vapautta homouteen. Vieläkään en käsitä kuinka vaikeaa on sinulle tajuta mitään selitettyä. Kerropa omista tutkimuksistasi jotain?.. Ehkei kaikki homouteen sortuneet ole evoja, mut onhan sen tarjoama vapaus Raamatun linjaa vastaan silti olemassa..
-1
29.03.08 13:48
<Eskobar> Ja aihehan oli pohjimmiltaan Raamatusta ammentavan moraalikäsityksen suhde nykyiseen liberaaliin. Ja liberaalin perusta on pohjimmiltaan evo, eli missä kohdin aihe vaihtui?! Itseasiassa artikkelissa ei mainittu Raamattua, eli teillä vaihtui aihe.
29.03.08 13:43
<Eskobar> Todellesen tietäjän ominaisuuksia on väittää jotakin alkeelliseksi mitä tuskin on edes avannut kertaakaan. Omaan ajatusmaailmaasi ei tunnu mitenkään mahtuvan että olemme täysin erimieltä asioista. Ja käyttäessäsi "tekopyhä":sti, "pienokainen":sti, "lorukirja":sti yms. tuskin edes tuntematta sanojen sisältöä, senkun latelet vain koska et pysty esittämään mitään vakuuttavampaa.
29.03.08 13:31
<Eskobar> ''Hörhö'' olet itse, sekä "fundamentalisti", ja "primitiivinen" evo"hihhuli".. Jäätävää huomata ettet itse tajua sitä pätkääkään. Mitä hyvänsä sinulle sanoo ainoat vastaukset suunnilleen ovat nuo. Tekniikka ja muutama muu asia on ehkä "kehittynyt", siinä ne nykypäivän parannukset taitavat ollakin. Ja ihmiset ovat ..syntisiä; helvettiin matkalla.
28.03.08 16:13
<mazaroth> kuten huomaamme primitiivisyys on häviöllä tässä keskustelussa. jumalauta raamattu on täyttä paskaa!!!! ATEISMI FTW!
27.03.08 00:23
<Elee89> (27.03.2008 00:22) <Elee89> Moonpiellä itellään on kapea ajatusmaailma, joka rajoittuu kaikkeen maalliseen... tuntuu siltä, että Moonpiellä on joku ihmeen kauna Raamattua kohtaan, kun nimittelee sitä ja meitä jatkuvasti. Mikä tosin on ihan ymmärrettävää... monilla on jostain syystä esim. jäänyt lapsuudesta huono maku suuhun kaikesta kristinuskoon liittyvästä ja myöhemmin ollaan vaan katkeria ja pilkataan niitä, jotka uskovat.
26.03.08 23:37
<Eskobar> Ei sulle oikeasti mitään kannata edes yrittää sanoa. Millä ihmeen yli-inhimillsellä periaattella väität omaavasi kyvyn määritellä absoluuttisesti mikä on primitiivistä, tai yhtään mitään. Evo logiikkaa: olet sattumalta syntynyt, ajatuksesi ovat aivosi sattumien tuotetta, logiikkasi on kemiallisia reaktioita. Et voi luottaa sattumanvaraiseen logiikkaasi. Miksi muidenkaan pitäisi? Raamattu on realistinen kirja, ei siellä mitään järjettömyyksiä suolleta, älyttöminä pidän lähes kaikkia väitteitäsi tähän mennessä. Samat sanat evouskon sairaaloisuudesta ja mielikuvitus teorioiden palvonnasta. Hail a
26.03.08 21:14
<Eskobar> Ei ole syytäkään suvaita kaikkea, Raamattu ei ole suvaitsevaisuuden oppikirja, itse asiassa se ei suvaitse mitään syntiä tai luonnottomuutta. Ja kun on materiaalia Jumalan puolesta ja evouskon "satuolento":a vastaan niin miksikäs ei.. Outo sanonta, ja suvaitsevaisuus yleensäkin suurimmaksi osaksi typerää sanahelinää. Sikäli kuin tämä pieni 'ahdistus' etenee 1Ms19. vaiheeseen, on syytä yrittää estää sitä, edes periaatteesta. Ja Mr. älyn huipentuma: nimittelylinjasi selventää vain käsitystä perus suvaitsevaisuuden puolustajasta..
25.03.08 23:51
<Eskobar> Suvaitsevaisuus on hieno juttu, niinkuin tasa-arvokin... Toisia vain suvaitaan enemmän ja toiset ovat tasa-arvoisempia... Homot vaativat suvaitsevaisuutta mutteivät suvaitse käsitystä että homous on pahaa..
25.03.08 23:23
<mainosposti> kiitos, tulihan se sieltä. mut tiiätkö mitä? IPU ei oo sanonu noin : <
25.03.08 22:24
<Elee89> Ihme pelleilyä, kun pitää kaikki näyttää kädestä pitäen... Siinä on 3 Moos 18:22: " Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. " Ensimmäinen Tim. 1:8-10 sanoo myös osuvasti: "Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipää
25.03.08 21:08
<mainosposti> en oo edelleenkään saanu sitä lausetta sieltä raamatusta jossa edes sanottaisiin SUORAAN homouden olevan väärin
25.03.08 21:07
<mainosposti> k0nd4, mulla ei ole sitä nyt, mutta mulla on se joskus kyllä ollut. ja ei en ole sanonut olevani muita suvaitsevampi.
25.03.08 21:01
<Elee89> On muuten ihan mielenkiintonen kirja toi Puolimatkan: Usko, Tiede ja Raamattu... Suosittelen luettavaksi kaikille ns. "tiedemiehille", jotka ovat hyvin varmoja, että Raamatussa ei ole historiallisesti varteenotettavaa tietoa.
25.03.08 20:52
<Eskobar> Mainosposti siirtyi "turha, turhempi, turhin" -kommenttisarjaansa, kun edes jokseenkin järkiperäinen sanottava aiheesta ehtyi...
25.03.08 20:23
<mainosposti> eskobar, otan osaa.
25.03.08 20:07
<Eskobar> Minun mielestä Jumala on, eli pointtisi ei päde yleisesti, ja perususkomuksissa kuka tahansa on samalla lähtöviivalla - vetoaminen enemmän lukeneiden uskomuksiin ei todista mitään.
25.03.08 19:52
<mainosposti> ja pointti tosiaan oli se että jumalaa ei ole, häneen on turha vedota homous-asiassa.
25.03.08 19:33
<mainosposti> k0nd4, minulla siis EI satu olemaan tuota kyseistä loruopasta.
25.03.08 18:41
<Eskobar> Yleensä ne jotka eniten vastustaa, ovat myöskin vähiten perehtyneitä yhtään mihinkään. Ja keskustelun taso yleensäkin täällä on suunnilleen "Kyllä ketsuppi on punaisempaa kuin tomaatti½!" 1Ms. 18:16 ->Kertomus eräästä homot sallivasta yhteisöstä.
25.03.08 18:35
<Eskobar> Moonpie, tämä tutkija jne. sinulle voisi tehdä terää lukea hiljattain ilmestenyt kaksinkertaisen tohtorin, Tapio Puolimatkan, kirjoittama Usko, Tiede ja Raamattu kirja.. Voisi ehkä avata silmäsi huomaamaan omat puhtoiset uskomuksesi naturalismia suosivasta tiedemaailmasta. Epäilen vain ettet sitä siltikään tajuaisi tai haluaisi tajuta.
25.03.08 17:53
<mainosposti> no sori ei satu olemaan kyseinen kirja käden ulottuvilla. mutta jos kerran oot lukenu raamatun, ei sulla pitäis olla vaikeuksia löytää jumalan tappokäskyä. sulla se satukirja ilmeisesti on, joten ole hyvä ja etsi minulle kohta, jossa suoraan kielletään homous. ristiriitaisuutta voin vielä perustella raamatun tulkinnanvaraisuudella; säännöt on epäselviä ja niitä kumotaan kirjan edetessä.
25.03.08 01:20
<Eskobar> Ei mahda olla mitään käsitettä Mainospostilla kontekstista. Eikä ole silmään vielä sattunut Raamatun selitys "kärsimys-ongelman" alkuperästä, ja mitkä ovat ne usein kuulutetut ristiriitasuudet? Kuppa, tippuri, aids ja sen sellaiset ovat vapaiden seksisuhteiden oireita, eritoten homojen, joskin nykyaikaiset menetelmät niitä jonkin verran estävät. Homouden jälkeen lapsiin ja eläimiin sekaantumine on looginen askel globaalin moraalisen selkärangan katkeamisessa.
25.03.08 01:12
<Eskobar> Kivikaudeksi kutsuttua aikaa, ei Raamatun mukaan ole ollut olemassakaan, Raamattu ei anna mitään lähtökohtia maan litteydelle. Raamatun mukaan homous on synti ja kuoleman jälkeen parantumattomat homot pääsevät odottamaan helvetin tuomiota. Suurimmalle osalle ihmisistä homous ja muu vastaava epänormaali käyttäytyminen aiheuttaa vastenmielisyyttä. Mainospostin ja kumppaneiden lukuinnon tuntien voin suositella lukemaan koko Raamatun juurta jaksain aluksi, kun siitä lähdete väittelemään.
24.03.08 23:07
<mainosposti> k0nd4 lueppa vähän raamattua. :) jumala käskee mm. tappaa ja juottaa humalaan, jotta joku voitaisiin väkisinmaata. jos jumala ei olisi epäreilu, miksi maailmassa on niin paljon vääryyttä? jos hän ei olisi ristiriitainen, miksi raamattu (jumalan sana) olisi niin ristiriitainen, kuin se on?
24.03.08 20:01
<Grotz> Pelkäävätkö nämä homofoobikot itse tulevansa homoiksi? Ainakin siltä kuulostaa, kun niin kovasti homoja lytätään. Minäkin kyllä joskus käytän homoa haukkumasanana, mutta en kyllä mikään homofoobikko ole. Kaikki kukat kukkikoon, kunhan mun kukintoon ei kukaan ala puuttumaan.
24.03.08 17:35
<mainosposti> sun kommentti btw paljasti että et pysty mitenkään todistaan sen olemassaoloa. en minäkään voi todistaa että sitä ei ole olemassa, mutta voin todistaa, että jos on, hän on erittäin ristiriitainen, epäreilu, sairas ja murhanhimoinen "persoona".
24.03.08 17:33
<mainosposti> okei no sit voin vedota siihen että IPU on sitä mieltä että homot rules ja IPU on aina oikeassa. etkä pilkkaa mun jumalaa!
24.03.08 05:45
<Elee89> käytät vaarallista logiikkaa... mainosposti, todista että jumalaa ei ole olemassa ja hylkää se vasta sitten. --_--
24.03.08 02:29
<mainosposti> elee, todista että jumala on olemassa ja vetoa vasta sen jälkeen siihen
24.03.08 01:19
<Elee89> Kyllä se vaan näyttää yhteiskunta kovaa vauhtia kehittyvän kohti Sodomaa ja Gomorraa, missä kaikkea suvaitaan ja sallitaan. Vastustelijoille nauretaan, kuin Raamatun Noalle, sillon ku se arkkiaan rakens.. tietääköhän riemurasian väki, miten Jumala suhtautuukaan kyseisen kaltaisiin yhteisöihin...
23.03.08 21:36
<MASTURBO> Vittu homous on sairaus! Se on mun mielipide asialle. Kaikki tasa-arvoa kannattavat voi kommentoida tätä mun mielipidettä niin paljon kun haluaa, mutta en tuu jatkamaan keskustelua omalta kohdaltani tämän pidempään!
23.03.08 21:06
<Oikeusneuvos> Ennen uskottiin, että aromurmelit ovat uhka venäjän keisarikunnalle. Pitäisikö yhä uskoa?
23.03.08 19:53
<Kastelukannu> (21.03.2008 16:24) <Eskobar> ^Niinhän se teki, mikä on ennen ollut yleisesti kielletty, on väännetty sallituksi. Ja vastaan ei saa sanoa, hengenlähdön uhalla.. Kohta varmaan entiset laittomuudet ovat lakisääteisiä.. -.- ----> Kivikaudella uskottiin, että Maa on litteä. Pitäisikö meidän yhä uskoa näin, koska se on vanha uskomus?
23.03.08 01:36
<Kastelukannu> ei jumpe jos nämä kommentoijat ovat tosissaan niin se kyllä vetää hiljaiseksi...
22.03.08 20:28
<fuba> Antaa kaikkien kukkien kukkia:)
22.03.08 19:13
<mazaroth> Minulle on yksi hailee jos joku tommosta sanoo julkisesti, kuhan se ei ole aggressiolla sanottu tai sillä viitataan holokaustiin tai johonkin siihen suuntaan. Jumalauta ihmisten pitäisi oppia suvaitsemaan toisiaan, muuten ihmiskunta on todellakin kusessa. itse olen 16v ja silti ajattelen asioita syvällisemmin kuin puoletkaan rr käyttäjistä (tämä on kommenttien perusteella tehty arvio)
22.03.08 19:11
<mazaroth> Sitä paitsi, homoksi ei synnytä, siihen ei aleta, vaan ihminen itse tutkii omaa seksuaalisia halujaan koko elämänsä aikana ja päättää mistä tykkää. Ja joillakin heteroillakin voi olla homoseksuaalisia fantasioita ja kukaan ei siltä voi välttyä. Niitä tulee unissa tai valveilla ollessaan. Mielentila (masennus esim.) ei vaikuta ihmisen seksuaaliseen suuntautumiseen
22.03.08 19:08
<mazaroth> saakoot tehdä mitä huvittaa, mutta ihmisten pitäisi olla suvaitsevampia. Muuten suvaitsemattomuus on kaikista suurin uhka ihmiskuntaa vastaan
22.03.08 19:07
<mazaroth> homot ovat ihmisiä siinä missä muutkin, en ole homouden puolella tai sitä vastaan
22.03.08 19:06
<mazaroth> joo otan tähän keskusteluun neutraalin asenteen ja sanon et kaikki saa harrastaa mitä huvittaa (paitsi pedarit, incestit, zoofilistit, necrofilistit yms)
22.03.08 16:59
<kalhevi> Ei ole luonnollista.. Ja tällä keskustelullahan paljastetaan riemurasian kaappihomotki... Jota näyttäs löytyvän aivan liikaa..
22.03.08 15:58
<norder> täälläki on varsinaisia tietäjiä taas kertomassa ihan puppua
22.03.08 15:28
<vänscä> ja sitä paitsi homoushan on täysin luonnollista. muistaakseni oslossa oli homo-eläimistä kertova näyttely
22.03.08 15:26
<vänscä> En käsitä, mikseivät useammat ihmiset ole biseksuaalisia - sehän tuplaisi heidän mahdollisuutensa lauantai-iltaisin.
22.03.08 15:14
<moody> -moody 24v
22.03.08 15:13
<moody> jotku ''aikuiset'' itkevät tuota ikää ja laittavat sen piikkiin, tämä kyseinen henkilökin on varmaan ''15v penska'' kyllä sitä saa mielipiteen sanoa oli se sitte mikä tahansa, ikään katsomatta. Homous on sairaus.
22.03.08 13:18
<Alt> ^ ja sitä ollaan..? mitä? 15v?
22.03.08 04:57
<sorburin> Ja se olisi aika perseestä.
22.03.08 04:56
<sorburin> On näköjään menossa tämä keskustelu asiasta toiseen eli koraanissa kielletään väkivalta paitsi poikkeus tapauksessa joka on jihad eli taisteleminen hyökkääjiä vastaan. Muslimi terrorismi johtuu siitä että joku ääliö on julistanut jihadin kaikkia eri uskoisia kohtaan. Tuohon homo hommaan viel että jos homous kiellettäis niin se olisi vaan yksi askel lähemmäksi sitä että valtio valvois ja hallittis kansalaisten yksityiselämää .
22.03.08 03:19
<Nikotiini> Ne ovat ääri islamilaisia. Väärin uskonsa käsittäneitä ne terroristi pellet.
22.03.08 03:16
<Smolle> Väittäsin kyllä, että aasian uskonnot ovat paljon "epäväkivaltaisempia" uskontoja. Buddhathan ne hyppii kadulle ja räjäyttävät itsensä, kun taas islam-uskoiset istuvat temppeileissä. Riiight?
22.03.08 03:08
<Nikotiini> tossa sanotaan että islam on niille uhka terrorismin ohella. Että näin... Islam on itessään yhkä maailman epäväkivaltaisin uskonto... Että silleen.
22.03.08 00:52
<mainosposti> GALIII perkele! eti ees yks ammuskelija jolla on homovanhemmat!
22.03.08 00:49
<samsam> Homothan on ihan tarpeellisia, koska maailmassa on jo nyt liikaa ihmisiä.
22.03.08 00:49
<mainosposti> GALI maailmassa on niin monta homoparin kanssa kasvanutta lasta ja ne on ihan normaaleja ihmisiä!!! jos ystävystyy paskoihin ihmisiin, se on oma vika ja ne lapset ei tarvi sellasia kavereita!
21.03.08 23:55
<GAL1700> homot ovat tasa-arvoisia, ei-homot ovat tasa-arvoisempia. tosiaan mielenvikaista se homojen-adoptio-oikeus, ajatelkaa adoptoitua lasta: koulussa kiusataan päivästä toiseen, lopulta lapsi lopettaa itse oman elämänsä kaikessa hiljaisuudessa tai ryntää kouluun ammuskelemaan viattomia ja viallisia. ketä voimme syyttää? HOMOJA ! Aatulta jäi asia viimeistelemättä :/ Eiköhän samantien uusita holokausti ja objektina: homot
21.03.08 23:41
<Vepsi> Vittu alotin jo mutta tämähän on vaan minun mielipide että turha alkaa valittamaan.
21.03.08 23:25
<Vepsi> Homot on kyllä yksiä perkeleen homoja.
21.03.08 23:19
<Vepsi> No nythän oli politikko asianytimessä
21.03.08 22:40
<Mad Stalin> Parempi jossain kuin ei missään. : P
21.03.08 22:35
<mainosposti> pyyntö hyväksytty ainakin täältä suunnalta. toivon että opimme kaikki jotain.
21.03.08 22:35
<Mad Stalin> Minun puolestani ainakin saat anteeksi.
21.03.08 22:33
<mainosposti> jep niin on..:P
21.03.08 22:32
<Alt> Luulen että suurin osa homoista ei edes halua lapsia.. Itse en edes voisi kuvitella itseäni vanhempana..
21.03.08 22:27
<mainosposti> ja ihmiset ei kerkeä homojen takia kuolla sukupuuttoon, kun me kuollaan jo paljon ennen sitä. toivottavasti.
21.03.08 22:27
<Mad Stalin> Mutta korostan nyt, että EN TODELLAKAAN PUOLUSTELE JOKAISTA homoseksuaalia. Ihan kuten heteroidenkin keskuudessa, homoseksuaalienkin keskellä on näitä sairaita perverssejä, raiskaajia ja hyväksikäyttäjiä. Mutta kuten heterosuhteissakin, osaamme mekin oikeasti rakastaa. Erona heteropareihin on vain muutama lakisääteinen juttu (mitkä ainakin minusta Suomessa ovat ok nykyiselläänkin) ja että rakkautemme kohteella on housuissaan samat tavarat kuin meillä.
21.03.08 22:27
<mainosposti> en tarkota että tulis homoksi vanhempien esimerkillä, vaan viittasin siihen, kun itse sanoit ettei ole normaalia kasvaa homovanhempien kanssa.
21.03.08 22:23
<Mad Stalin> Homoseksuaalisuuteen vaikuttaa monet asiat... Joitain se kiinnostaa biologisessa mielessä (eli esimerkiksi mies kiihottuu toisista miehistä) tai sitten sitä vain huomaa rakastavansa toista saman sukupuolen edustajaa.
21.03.08 22:23
<mainosposti> niin, alkoholistiksi, narkkariksi tms tullaan, usein omien vanhempien näyttämällä esimerkillä
21.03.08 22:18
<mainosposti> siksihän homotkaan eivät saisi kasvattaa lapsia,eikövaan?
21.03.08 22:18
<mainosposti> koska heillä on huono perimä tai vaikutus tuleviin lapsiin.
21.03.08 22:18
<Mad Stalin> Sydän on aina sydän.
21.03.08 22:16
<mainosposti> k0nd4 sitten alkoholistit,narkkarit, kehitysvammaiset, pedofiilit ym. eivät myöskään saisi saada lapsia, eikö niin
21.03.08 22:15
<Mad Stalin> Eivät kaikki homoseksuaalisessa suhteessa elävät halua lapsia. Itse olen kihloissa tytön kanssa (edustan tätä sukupuolta itsekin siis) emmekä kumpikaan ole adoptioipanaa hankkimassa saatika ottamassa tähän adoptiojupakkaan kantaa...
21.03.08 22:14
<Mad Stalin> Eivät heteroparitkaan saa, saatika halua, hankkia lapsia. Tuomitsetko heidätkin?
21.03.08 22:13
<Mad Stalin> K0nd4, määrääkö lapsensaaminen suhteen normaaliuden? Mistä lähtien ihmiset ovat toimineet pelkän biologian perässä?
21.03.08 22:13
<Mad Stalin> Onko se väärin elää ihmisen kanssa, jota rakastaa?
21.03.08 22:12
<mainosposti> koska JUMALA FAILS
21.03.08 22:12
<mainosposti> kuten mad stalin sanoi, homous perustuu tunteisiin, ei lisääntymiseen. siksi he eivät voi saada lasta.
21.03.08 22:11
<Mad Stalin> Koska ihmiset on typeriä ja ennakkoluuloisia. Suvaitsemattomuus on se joka tätä maata vaivaa.
21.03.08 22:11
<mainosposti> koska maailma on vittumainen paikka. koska ihmiset on päättäny että vaikka olis kuinka hyvä ihminen,mutta sattuu vaan elämään erilaisessa parisuhteessa,kuin "normaalit" ihmiset, he eivät voi adoptoida lasta.
21.03.08 22:08
<mainosposti> kyllä,on täysin luonnollista että homoja on olemassa. niitä onollut kautta aikojen
21.03.08 22:07
<mainosposti> voin yhtä hyvin sanoa että kyllä seinän läpi voi juosta, koska harry potterissa sanotaan niin.
21.03.08 22:07
<Mad Stalin> En silti ymmärrä että miksi tähän pitää vetää Raamattu mukaan... "Raamatussa lukee sitä-tätä-tota, Raamattu on vastaus kaikkeen..." Kamoon, jos Jumalaa oikeasti häiritsis homoseksuaalisuus, se olisi varmasti luonut meille pienemmät aivot jolloin me ei kyettäis ajattelemaan EMOTIONAALISELTA kannalta vaan BIOLOGISELTA niinkuin eläimet. Jumala failed.
21.03.08 22:06
<mainosposti> ai et oo uskovainen? miks sit perustelet mielipitees raamatulla, joka on uskovaisten kirja?
21.03.08 22:05
<Mad Stalin> Kieltääkö Raamattu siis rakkauden? Sanooko Raamattu ihmisten elävän vain lisääntyäkseen? Hmm, taas yksi hyvä syy olla uskomatta sen sivuilla tarjottuun puppuun.
21.03.08 22:05
<mainosposti> noniin, jos elämän voi silti valita niin piruako sen on väliä onko ne vanhemmat homoja vai ei?
21.03.08 22:04
<mainosposti> herrajumala, maailmassa on kasvanu niin monia lapsia homovanhempien kanssa eikä se niitten elämää haittaa -.- joku helkkarin uskovainen alkaa selittään että jumala sanoo että homot on helvetistä.. ei herrajestas ..
21.03.08 22:02
<mainosposti> ai valittit vanhempaski..? hassua, en minä vaan saanu.
21.03.08 21:57
<mainosposti> K0ND4, ootko ite sit saanu valita elämäs? mites ne joilla on väkivaltaset alkoholistivanhemmat, kyllä neki voi olla vanhempia. enkä usko että sellasesta perheestä tulee hirveen onnellista lasta.
21.03.08 21:53
<mainosposti> sitäpaitsi jos tosiaan on sitä mieltä että ihmisten kuuluis edelleen vaan lisääntyä ja lisääntyä ni ansaitseeki jäädä homojen jalkoihin. -.-
21.03.08 21:52
<Mad Stalin> K0ND4, Raamattu on kirjoitettu silloin kun homoseksuaalisuutta ei ollut olemassa tällä tavalla mitä nykyisin. Raamatun aikaan homoseksuaalisuus käsitettiin saman sukupuolen hyväksikäyttönä, ei emotionaalisena rakkautena kuten nyt 2000-luvulla.
21.03.08 21:51
<mainosposti> K0ND4 tapa ittes vaan, jooko? :)
21.03.08 21:50
<SuperX> täyttä faktaahan se puhuu.
21.03.08 21:48
<mainosposti> minä vaan hajosin tälle. mikäs siinä jos sattuu olemaan tyhmä. ilmeisesti lähes kukaan ei ollut tuon puolella,joten ei hätää.
21.03.08 21:45
<Elee89> samaa mieltä kyseisen poliitiikon/expoliitiikon kanssa.
21.03.08 21:26
<Gaua> p.s plus aromurmelit tulee ja tappaa.
21.03.08 21:24
<Gaua> ihan oikeessa oot laku pekka sehän on aivan järkee käypää että homot jotka ei vahingoita muita kuin EHKÄ itseään(ja joitain mummoja esteettisesti), on verrattavissa terroristeihin jotka tappavat jonkun helinä keijun takia viattomia ihmisiä. Siis eihän tuossa kommentissa ole mitään anteeksipyydettävää
21.03.08 21:20
<Oikeusneuvos> ^Muuten aromurmelit tulee ja tappaa.
21.03.08 21:17
<Lakupekka> Minkä ihmeen takia pitäs aina olla perumassa puheitaan jos ne pikkusenkaan eroaa yleisestä käsityksestä??
21.03.08 21:03
<Alt> ^ Yököttää tollaset heterot..
21.03.08 19:11
<lahha> Homothan just pelastaa ihmiskunnan. Kun homot ei saa lapsia syntyvyys laskee ja ylikansoittuminen hidastuu.
21.03.08 18:53
<cucu-ucu> Vittu teidän urpojen kanssa... Ihan täyttä paskaa koko "keskustelu". Maailmassa on 3 miljardia ihmistä liikaa, joten sais yleistyä tuo homoilu noissa aasian ja afrikan maissakin. Ja ainut vitun uhka on ihmisten suvaitsemattomuus ja oman edun tavoittelu. Kun toiset on erillaisia, niin ei voida antaa heidän olla, vaan mennään haastamaan riitaa= muslimit vs juutalaiset etc. Historia on täynnä paskaa, mutta kun ei voida oppia toisten virheistä, vaan pakko tehä ite aina kaikki pitkin vittua ja sit vasta, kun oma kulli on ruosteessa tajutaan käyttää kumia huoran kanssa...
21.03.08 18:47
<m0pp3> homous on sairaus
21.03.08 18:46
<sza57> Vaikee uskoa että tällasta kommenttia täällä, no kaippa suurin osa teistä on jotain penskoja...
21.03.08 18:31
<vitalvi> todellakin homoseksuaalisuus on terrorismia uhkaavampaa, vieläpä se on niin saakelin ällöttävä, kaikki homot ja homoutta puolustavat pitäisi laittaa natsien keskitysleirille ja teloittaa julkisesti
21.03.08 18:30
<Oikeusneuvos> Islam on ihan yhtä suuri uhka maailmalle kuin aromurmelit.
21.03.08 17:52
<RiffRaff> Ja hassunassu luultavasti heti esimerkiksi Alt:sta huomasi tämän homoseksuaalisuuden ja piti häntä kuvottavana. :) Mieluummin kyllä lähettäisin sinunlaiset Suomen Redneck-toivot sinne eristetylle saarelle.
21.03.08 17:39
<Jalpuri> lievää homofobiaa
21.03.08 17:16
<Alt> ^ Niimpä
21.03.08 16:52
<Alt> Ootteko muka ihan tosissanne, että puhu asiaa?... Kyllä homot ja kaikki muutkin on ihan tasa-arvoisia.. Ite olen homo ja tuo vähä järkyttiki :l
21.03.08 16:28
<raito> Ihan asiaa puhuu
21.03.08 16:24
<Eskobar> ^Niinhän se teki, mikä on ennen ollut yleisesti kielletty, on väännetty sallituksi. Ja vastaan ei saa sanoa, hengenlähdön uhalla.. Kohta varmaan entiset laittomuudet ovat lakisääteisiä.. -.-

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.