LUO TUNNUS RIEMURASIAAN KATSELLAKSESI SENSUROITUA MEDIAA

RIEMURASIA ON ENEMMÄN KUIN VIIHDEPORTAALI

Riemurasia koostuu pääosin neljästä osiosta. Jylppy-Galleriasta, joka sisältää noin hulvatonta mediatiedostoa, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, vitsejä sekä äänitiedostoja. Linkit -osiosta, joka sisältä tuhansia linkkejä mielenkiintoiseen sisältöön, sekä Pelit -osiosta, joka sisältää monia eri nettipelejä ajankuluksi. Rasiatube -osio kerää eri palveluiden (YouTube, Google, Dailymotion, Liveleak, Vimeo) parhaimmat videot yhteen osioon.

VIRHEITÄ LOMAKKEESSA!

Nimimerkki

*

Salasana

*

Salasana uudelleen

*

Sukupuoli

*

Asuinpaikka

*

Syntymäaika

*

Matkapuhelinnumero

Sähköpostiosoite

*

Tarkiste: Mikä eläin sanoo vuf vuf ?

*

Haluan vastaanottaa Riemurasian yhteistyökumppaneilta sähköistä viestintää.Lue tästä millaisesta viestinnästä on kyse. Palvelun käyttöehdot löytyvät tästä.

Haluan vastaanottaa Riemurasian ylläpidolta tiedotteita.

Riemurasian rekisteselosteen voit lukea tästä.

SÄHKÖINEN VIESTINTÄ

Liittymällä Riemurasian sähköisen viestinnän palveluun saat kutsuja tapahtumiin, keikoille, messuille ja näyttelyihin. Pääset mukaan myäs uusien tuotteiden kokeiluun, uutuusautojen koeajoille tai sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden esittelyihin. Unohtamatta tietenkään Riemurasian käyttäjille suunnattuja erikoistarjouksia mm. elektroniikkatuotteista. Saat max. 2 viestiä per kuukausi.

KÄYTTÖEHDOT

Riemurasia.net- palvelun käyttäjänä olen tietoinen siitä, että henkilötietojani (nimi, puhelinnumero, sähköposti, syntymäaika, sukupuoli, asuinpaikka) saatetaan kerätä Riemurasia.net- palvelun käytön yhteydessä. Annan suostumukseni Riemurasia.net- palvelun yhteydessä luovuttamieni henkilötietojeni käsittelyn osalta seuraavaan:

a) Riemurasia Oy:llä on oikeus käyttää Riemurasia- palvelun yhteydessä luovuttamiani henkilötietojani tiedottamiseen ja markkinointiin Riemurasian käyttäjille soveltuvista Riemurasian ja yhteistyökumppaneiden tuotteista, palveluista, tapahtumista ja muista uutisista sähköisessä muodossa matkapuhelimeen tai sähköpostiin.

b) Riemurasia Oy:llä on oikeus vapaasti siirtää ja luovuttaa Riemurasia- palvelun yhteydessä luovuttamiani henkilötietoja kolmannelle osapuolelle Euroopan unionin (EU) alueella sekä Euroopan talousalueella (ETA); ja

c) Tällä suostumuksella vahvistan myös tutustuneeni Riemurasia Oy:n henkilötietojen suojaperiaatteisiin sekä Riemurasia.net- palvelun käyttöehtoihin, joissa on tarkemmin kuvattu miten henkilötietojani kerätään ja mihin tarkoituksiin Riemurasia Oy henkilötietojani käyttää.

REKISTERISELOSTE

Riemurasian rekisteriseloste:

1. - 2. Rekisterin pitäjä ja rekisteriasioista vastaava
Riemurasia Oy, Y-tunnus: 1909504-6, sähköposti:

3. Rekisterin nimi
Riemurasian käyttäjätietokanta

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa käyttäjäsuhteen hallintaan, analysointiin, tilastointiin sekä tietopalveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Pakolliset tiedot:
 Nimimerkki
 Salasana
 Sukupuoli
 Asuinpaikka
 Syntymäaika
 Sähköpostiosoite

Vapaaehtoiset tiedot:
 Nimi
 Puhelinnumero
 Kotisivun osoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidyt ovat luovuttaneet tiedot itse omalla suostumuksellaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisteriin annetut tiedot näkyvät sivustolla salasanaa lukuun ottamatta sivuston luonteen vuoksi. Luovuttaessaan tiedot Riemurasialle rekisteröity suostuu siihen, että kyseiset tiedot näkyvät muille sivuston käyttäjille. Rekisteröidyillä on mahdollisuus muuttaa ja poistaa ja piilottaa tietoja halutessaan. Salaisia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille EU:n ja ETA:n sisällä eikä ulkopuolella.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Jokaisella rekisteröityneellä on käyttöoikeus rekisteriin hänelle myönnetyllä käyttäjätunnuksella. Käyttäjätunnuksella ei kuitenkaan pääse näkemään eikä muuttamaan muita salaisia tietoja kuin rekisteröidyn itsensä tietoja.