Quantcast

100 vuotta autoja

0.57 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 26.1.2016 08:10

Katsottu: 3236 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

0.57 / 5 (8 ääntä)

100 vuotta autoja

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-26 11:21:29

+2625

<Kimmopar>

Tässä videossa ei nyt kyllä viihdearvoa ollut, mielummin vaikka yhdeltä ajoneuvovalmistajalta kalustokirjon esittelyä 100-vuoden ajalta.

5

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.01.16 21:20

<Arktinen-Kiisseli> c|4udio Mitä tapahtu tossa 50-60-luvun aikana? Tyylitajun täydellinen katoaminen. Sen jälkeen käynnistyi vaiheittain etenevä mitäänsanomattomuuden kausi joka kulminoituu 2000 luvulle tullessa autoihin jotka ovat niin poskettoman rumia ja tylsästi muotoiltuja että jokainen tuleva lommo, naarmu ja ruostepilkku ainoastaan parantaa kotteron ulkonäköä lisäten siihen edes jonkun vähäisen, persoonallisen yksityiskohdan.

26.01.16 20:15

<c|4udio> Mitä tapahtu tossa 50-60-luvun aikana?

26.01.16 13:58

<valtzuE> 2010-luvulla pääs nekkekin ratin taakse.

26.01.16 11:21

<Kimmopar> Tässä videossa ei nyt kyllä viihdearvoa ollut, mielummin vaikka yhdeltä ajoneuvovalmistajalta kalustokirjon esittelyä 100-vuoden ajalta.

26.01.16 09:49

<Hezu911> Laittoivat sit kasariautoksi porschen. Olis vaan näyttäny niitä 80-luvun helmiä esim Neuvostoliiton aikasia mosseja, ladoja ja niitä rusinoita joita joutu ajamaan intissä henkensä kaupalla.

26.01.16 09:32

<PenZon> Kyllä tommosessa 20-lukulaishenkisessä autossa ois jotain pirun miellyttävää. Vaikka moderneista osista toisittunakin. Kaikki yli laidan mikä ei ole täysin välttämätöntä. Ehkä ei matka-autona mutta kauppakassiks ja kesäkruisailuun.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ralli 70 vuotta

Ralli 70 vuotta

7 293 katselukertaa

Korealaista haarukkaa

Korealaista haarukkaa

5 235 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.