Quantcast

Dunkirk Trailer #2 (2017)

4.03 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 6.5.2017 16:02

Katsottu: 4824 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.03 / 5 (16 ääntä)

Dunkirk Trailer #2 (2017)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-06 18:49:26

+34326

<maksamakkara>

Toisen maailmansodan pahimpia virheitä saksalle oli sallia liittouman sotilaiden vapaa vetäytyminen englantiin. Jos koko armeija olisi mobilisoitu teurastamaan sotilaita niin kauan että olisivat joko kuolleet tai antautuneet, niin saksa olisi voinut voittaa sodan siihen paikkaan ja koko idän seikkailua ei välttämättä edes olisi syntynyt. Venäjä ei olisi uskaltanut ryhtyä sotaan saksan täysiä ja mahdollisesti ranskalaisilla ja englantilaisilla vahvistettuja joukkoja vastaan. Olisimme nyt vapaita rikastajista, poliittisestikorrektismista, punavihreistä, mielensäpahoittajista, jne, jne.

32

Aika: 2017-05-07 22:08:42

+34326

<maksamakkara>

Ja mitä tulee mahdolliseen maihinnousuun, niin se olisi varmaan ollut monelle jenkeissä helpotus, se olisi tarkoittanut sodan nopeaa loppumista. Pitää muistaa että Hitler ei ollut siihen aikaan sellainen pahis, miksi olemme hänet nykyään julistaneet. Vain muutamaa vuotta aiemmin oli ollut "timen man of the year" ja tuoreessa muistissa oli berliinin olympialaiset. Hän oli vain yksi poliitikko muiden joukossa. Älä katso nykyajan lasien läpi vaan aikalaisten. Olisiko amerikkalaisten mukamas pitänyt lähteä valtameren yli sotimaan sotaa joka oli jo ohi. Olisiko kansa suostunut siihen.

7

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.05.17 09:38

<juujoa> maksamakkara En nyt jaksa enempää kommentoida tähän ketjuun kun tämä vaatisi jonkun ihan muun foorumin järkevään debaatiin. Mutta sanotaan sen verran, että tuo myytti siitä ettei Hitler ollut pahis, ei pidä paikkaansa. Hitler oli tuohon aikaan samassa asemassa kuin esim. Putin tällä hetkellä. Monet pitivät pilkkanaan, mutta löytyi myös ns. bipartisan ääniä jotka muuten vaan kannattivat. Yleinen mielipide oli hyvin negatiivinen.

07.05.17 22:08

<maksamakkara> Ja mitä tulee mahdolliseen maihinnousuun, niin se olisi varmaan ollut monelle jenkeissä helpotus, se olisi tarkoittanut sodan nopeaa loppumista. Pitää muistaa että Hitler ei ollut siihen aikaan sellainen pahis, miksi olemme hänet nykyään julistaneet. Vain muutamaa vuotta aiemmin oli ollut "timen man of the year" ja tuoreessa muistissa oli berliinin olympialaiset. Hän oli vain yksi poliitikko muiden joukossa. Älä katso nykyajan lasien läpi vaan aikalaisten. Olisiko amerikkalaisten mukamas pitänyt lähteä valtameren yli sotimaan sotaa joka oli jo ohi. Olisiko kansa suostunut siihen.

07.05.17 21:58

<maksamakkara> juujoa Kommenttien maksimipituus rajoittaa minkälaisia romaaneja voimme kirjoittaa ja ehkä hyvä niin. Ei, en todellakaan ole unohtanut laivasaattueiden historiaa. Jos tilaa olisi riittänyt aiemmin, niin olisin voinut heittää väli huomautuksena, että jenkkejä hitaasti hivuttamalla käännytettiin Saksaa vastaan näillä uponneilla laivoilla ja hukkuneilla amerikkalaisilla merimiehillä. Sota tarvitsee uhreja syttyäkseen, jos niitä uhreja ei ole, niin niitä luodaan (viattomia uhreja tuotiin tarkoituksella keskelle sotaa). Edes tutkimatta asiaa voin hyvin arvata mikä taho niitä uhreja oli luomassa.

07.05.17 20:02

<juujoa> maksamakkara Mitä itse höliset :D Jenkit lähettivät Britanniaan apua jo maaliskuussa 41, ja hyökkäs Pearl Harboriin tapahtui joulukuussa 41. Jenkit tukivat Brittejä siis jo ennen sotaa Japanin kanssa. Ja väität tosissaan että jenkeissä ei olisi asenteet muuttuneet jos Britanniaan olsii tehty maihinnousu? Kukaan ei voi olla niin höyrypää että luulee että jenkit eivät olisi siinä vaiheessa rientäneet apuun.

07.05.17 19:26

<maksamakkara> Kanakotka Tuossa olen samaa mieltä muuten, että pidän sitä toiseksi pahimpana virheenä ja ykkönen on siis edellä mainittu tapaus ranskassa, missä sota oltaisiin voitu voittaa. Stalingradin tapauksessa taas jos oltaisiinkin hyökätty moskovaan, silloin kun neuvostoliitto ei ollut edes valmis siihen, niin sota olisi voinut loppua siihenkin. Kolmanneksi pahin virhe on mielestäni ilmasota Englantia vastaan mihin Saksa tuhlasi ilmavoimansa ja polttoainetta. Saman minkä Englanti teki Saksan ilmavoimille olisi Saksa voinut tehdä englannille, eli yksinkertaisesti odottaa kun ylittävät kanaalin.

-4
07.05.17 19:17

<maksamakkara> Jorma90 Sen olemme kyllä koulussa oppineet, mutta kuinka paljon jutussa on mukana voittajien kirjoittamaa historiaa. Tuo suunnitelmahan on ajalta ennen sotaa, silloin Saksaa ei kiinnostanut sotia Ranskan tai Englannin kanssa, vaan kommunisteja vastaan. Jokainen voi itse miettiä olisiko mitään sotaa edes syntynyt Saksan Englannin ja Ranskan kesken ilman sitä liittolaisuus sopimusta johon oli Puola ihan tarkoitushakuisesti otettu mukaan. Hyökkäys neuvostoliittoon ei liity enää mitenkään sotaa edeltäviin suunnitelmiin vaan se on reaktio neuvostoarmeijan aikeisiin hyökätä Saksaan.

-2
07.05.17 17:20

<Jorma90> maksamakkara Aatun tarkoituksena oli aina hyökätä Neuvostoliittoon, pahin ideologinen vihollinen ja Lebensraumia piti saada idästä.

07.05.17 11:39

<Kanakotka> maksamakkara Saksan ehdottomasti suurin virhe oli moraaliperäinen puskeminen Stalingradiin. Sinne meni aivan liialti joukkoja, joka heikesni huomattavasti länsirintaman puolustusta.

07.05.17 01:31

<maksamakkara> juujoa Mitä oikein höliset, jenkit liittyi sotaan japanin hyökkäyksen jälkeen. Edes britaniaa ei ollut saarrettu vielä tuossa vaiheessa sotaa, eikä saksa siis ollut upottanut amerikkalaisia saattue laivoja. Jenkeillä ei siis olisi ollut mitään syytä liittyä sotaan ja vaikka muutama juutalaisen johtama poliitikko olisi sitä halunnut, niin kansa ei todellakaan sitä olisi tukenut. Suurinta osaa kansasta ei sota kiinnostanut tai he eivät ainakaan halunneet jenkkien siihen osallistuvan ja osa kansasta jopa tuki saksan politiikkaa.

06.05.17 23:00

<juujoa> maksamakkara Täysin absurdi ajatus että sota olisi tuohon loppunut. Jenkit olisi tuossa vaiheessa tulleet salamana brittien apuun ja työntäneet saksalaiset mereen. Ja emme todellakaan olisi vapaita poliittisestikorrektismista, päinvastoin. Kirjoja poltettaisiin samaa tahtia kuin Berkeleyn kampuksella. Aatteet on osittain eri, mutta kyllä ne kaikki sosialistit on samaa paskaa.

06.05.17 22:13

<Micky Maus> maksamakkara aina jossitella voi

06.05.17 20:40

<Riemurobert> 400000 kivääriä vs 2 lentokonetta. 2 lentokonetta voittaa.

-4
06.05.17 18:49

<maksamakkara> Toisen maailmansodan pahimpia virheitä saksalle oli sallia liittouman sotilaiden vapaa vetäytyminen englantiin. Jos koko armeija olisi mobilisoitu teurastamaan sotilaita niin kauan että olisivat joko kuolleet tai antautuneet, niin saksa olisi voinut voittaa sodan siihen paikkaan ja koko idän seikkailua ei välttämättä edes olisi syntynyt. Venäjä ei olisi uskaltanut ryhtyä sotaan saksan täysiä ja mahdollisesti ranskalaisilla ja englantilaisilla vahvistettuja joukkoja vastaan. Olisimme nyt vapaita rikastajista, poliittisestikorrektismista, punavihreistä, mielensäpahoittajista, jne, jne.

32

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Dunkirk

Dunkirk

5 934 katselukertaa

DUNKIRK Teaser Trailer (2017)

DUNKIRK Teaser Trailer (2017)

6 275 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.