Quantcast

Has France Just Crossed The Rubicon?

Miten Ranskan uunituore vaalitulos voi muokata maata tai mahdollisesti jopa koko Euroopaa.

2.05 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 9.5.2017 09:33

Katsottu: 3062 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.05 / 5 (11 ääntä)

Has France Just Crossed The Rubicon? | Miten Ranskan uunituore vaalitulos voi muokata maata tai mahdollisesti jopa koko Euroopaa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-09 11:27:00

+44141

<PenZon>

En kykene käsittämään että miten EU-vastaisuudesta saadaan väännettyä Venäjälle kumartamista. Eihän se nyt tarkoita että pitää eurosta välttämättä luopua ja katkaista kaikki kauppa- ja yhteistyötoiminta vaikka ei suostukaan helisemään kaikkien eurostoliiton mielivaltaisten direktiivien mukana. Ja jos tästä perkeleen sirkuksesta oikeasti tehdään liittovaltio, niinkuin nyt näkyy agendana olevan, niin ainakin minä pakenen sen piiristä jonnekin muualle.

20

Aika: 2017-05-09 19:01:47

+306

<MisterMystery>

PenZon +1. Se on aikalailla samantekevää spekuloida supervaltojen agendoilla, koska niitä ei oikein koskaan pysty todentamaan satavarmasti oikeaksi. Itse olen sitä mieltä että Suomi itsenäisenä ja puolueettomana, nationalistisena, rehellisenä ja omalla tavallaan ylpeänä valtiona ja kansana saisi paljon enemmän hyvää aikaiseksi ilman EU:n eliitin talutushihnaa. EU ei ole demokraattinen yhteisö, vaan sitä ohjaa hyvin todennäköisesti eliitti johon monet tosiasiat viittaa esim. ilman vaaleja valittu päättäjäelin (!).

5

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.05.17 15:25

<PenZon> SentraaliSantra Niin että "minun subjektiivinen mielipiteeni on parempi kuin objektiivinen totuus koska tiedän olevani oikeassa"? Et osuis feministi olemaan? Moista ylimielistä erehtymättömyyttä nimittäin harvoin näkee muissa ihmisryhmissä.

09.05.17 22:00

<SentraaliSantra> PenZon En muuten kaiva, kaivele itse. Tai kaiva vastatodisteet miten venäjä hyvää hyvyyttään auttaa eurooppaa tukemalla oikeistoa. Ei mulla ole todistustaakkaa omille väitteilleni, tiedän ne toki tosiksi. En hae inttämisseuraa selkeistä asioista, kerron mielipiteeni ja käsitykseni asiasta.

-5
09.05.17 21:13

<pausebreak> PenZon Itse asiassa EU-vastaisuus on lähinnä EU ja euro eroa. Taidat puhua EU-kriittisyydestä näin tarkempaa termiä ajatellen? Ihan aiheeseen liittyen niin EU-eliitin liittovaltio unelmat on kyllä pelottavia katsoen miten EU lähes koko aikansa idän leviämisen myötä elänyt jatkuvissa kriiseissä. Ranskan vaaleilla EU väisti vain yhden luodin, mutta lisää vaaleja on tulossa ja kaikissa tärkeänä teemana tulee olemaan EU:n kuuluminen.

-1
09.05.17 21:10

<aleksi_i> PenZon Eikun silloin käy niin, että EU:n perusidean vastaisesti valtiot taas itsenäisyvät verisesti. Pakotettu rauha johtaa sotaan.

09.05.17 21:04

<pausebreak> Ei helvetti toi Venäjään koskevat salaliittoteoriat ja muu vaalienohjailu paska on kyllä aivosoluja tuhoavaa toimintaa. :D Ensin Yhdysvaltojen presidentti vaalit ja nyt tämä. Seuraavaksi sitten Italia. Tästä varmaan koskaan päässä eroon kun jollakin tapaa pitää selittää miksi kansallismielinen liikehdintä on nousussa.

-2
09.05.17 19:01

<MisterMystery> PenZon +1. Se on aikalailla samantekevää spekuloida supervaltojen agendoilla, koska niitä ei oikein koskaan pysty todentamaan satavarmasti oikeaksi. Itse olen sitä mieltä että Suomi itsenäisenä ja puolueettomana, nationalistisena, rehellisenä ja omalla tavallaan ylpeänä valtiona ja kansana saisi paljon enemmän hyvää aikaiseksi ilman EU:n eliitin talutushihnaa. EU ei ole demokraattinen yhteisö, vaan sitä ohjaa hyvin todennäköisesti eliitti johon monet tosiasiat viittaa esim. ilman vaaleja valittu päättäjäelin (!).

09.05.17 18:38

<PenZon> SentraaliSantra No linkkiä kehiin. Tosin vaikka Venäjä unionin purkamista taloudellisesti tukisikin, ei se automaattisesti tee unionin purkamisesta negatiivista. Argumenttina suunnilleen yhtä vahva kuin todeta: "Kyllä sunkin kannattas syödä lihaa kun Hitler oli kuitenki vegaani."

09.05.17 18:23

<SentraaliSantra> Askila sitä, Askila tätä. Tosiasioihin nuo mun väittämät perustuvat, eikä toivomaasi propagandaan. Todellisuuteen. iso ero. Loppu tekstissäsi on vaan luokittelematonta kohinaa, joka ei minuun taida kohdistua. ps. en myöskään puhu vassareista mitään.

-1
09.05.17 18:07

<Askila> On se oikeisto, vasemmisto, feminismi, uskonto, uskonnottomuus.. Mitä jos mietittäs sitä kultasta keskitietä eikä tehdäs paholaista kaikesta mikä ei oo sun mielipide.. Aina mitä se aiheuttaa on asioiden suurentelua joka erottaa kaikki mielipiteistä vaan omaan heimoonsa kun asiat ei ole niin yksinkertaisia

09.05.17 18:04

<Askila> SentraaliSantra vasemmisto sitä oikeisto tätä. Uskottelet itsellesi samaa propagandaa mikä on lähtösin jo kylmältä sodalta. ei venäjää liikuttanut paskaakaan onko Englanti EU:ssa vai ei. eikä liikauta onko EU olemassa. Ei ole ollut vieläkään yhtään todisteita että Venäjä olisi ohjannut vaaleja tai mitään vastaavaa. se on vain niiden jotka hävisi puheita siitä kuinka "Teidän vika kun X" samalla kun toinen puoli syyttää toista. Ei ihmekkään että länsimaat tulee hyvä-jos toimeen keskenään kun kaikki haluaa pirtää ison pahan suden, "ja se on sun vika"

-4
09.05.17 12:38

<SentraaliSantra> PenZon Venäjä tukee tahoja jotka aktiivisesti ovat viemässä valtioita pois euroopan unionista ja vahingoittaa aktiivisesti tahoja jotka eivät sen edulle sovi. Le penni taas pitää krimean valloitusta ihan jees juttuna, ja hän on saanut rahoitusta venäjältä. Tämä venäjän ohjaus tuskin loppuu näihin vaaleihin, hommaa jatketaan tästäkin eteenpäin, tavoitteena vahingoittaa euroopan unionia.

-9
09.05.17 11:27

<PenZon> En kykene käsittämään että miten EU-vastaisuudesta saadaan väännettyä Venäjälle kumartamista. Eihän se nyt tarkoita että pitää eurosta välttämättä luopua ja katkaista kaikki kauppa- ja yhteistyötoiminta vaikka ei suostukaan helisemään kaikkien eurostoliiton mielivaltaisten direktiivien mukana. Ja jos tästä perkeleen sirkuksesta oikeasti tehdään liittovaltio, niinkuin nyt näkyy agendana olevan, niin ainakin minä pakenen sen piiristä jonnekin muualle.

20
09.05.17 10:26

<SentraaliSantra> Le pennin saattelemana Ranskasta olisi hyvin mahdollisesti tullut eu:sta eronnut valtio, itsenäisenä venäjän sätkynukkena. Sitähän se oikeistopopulismi on, venäjän agendaa (vahva euro = venäjälle vahingollinen kun eivät voi ohjata heikompien valtioiden politiikkaa). Heikoilla vesillä ollaan myös muutenkin aatetasolla, nyt Le-Pen miettii että pitää perustaa uutta puoluetta uusilla, enemmän kansaa miellyttävillä teeseillä. Kun ei nyt ääniä tullu ni muutetaan vähän mielipiteitä. Sama homma pitkin eurooppaa, eri naamat, samat venäläiset taustalla.

-14

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Punaisia päin

Punaisia päin

3 731 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.