Quantcast

Musta Torni - The Dark Tower

Stephen Kingin samannimiseen kirjasarjaan perustuva fantasiaelokuva. Ensi-ilta 4.8.2017

2.93 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 9.5.2017 13:15

Katsottu: 4384 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.93 / 5 (21 ääntä)

Musta Torni - The Dark Tower | Stephen Kingin samannimiseen kirjasarjaan perustuva fantasiaelokuva. Ensi-ilta 4.8.2017

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-09 13:52:23

+2193

<morshu1>

Eivät sitten älyneet että Gunslinger on Valkonen jonka rotu on keskeinen osa seuravaa kirjaa jossa rasistinen skitso musta nainen on pää pahiksena.

33

Aika: 2017-05-09 16:30:24

+3288

<asphyx>

morshu1 Rasistinen skitso musta nainen? Eihän sellaista saa näyttää. Käsikirjoittajat ovat varmaan vaihtaneet tilalle rasistisen valkoisen heteromiehen.

28

Aika: 2017-05-09 17:37:09

+44141

<PenZon>

Revolverimies on MUSTA? Voi vitura tän vitun "poliittisen korrektiuden" ja rotukiintiöiden kanssa. Kai päähahmot laukovat myös revolverien sijaan feministisiä propagandalauseita että ei katsoja triggeröidy? Näkemättä paskaa, 0/5, eipä sillä että kyseisestä kirjasarjasta pitäis väkisin tehdä elokuvakäännöstä muutenkaan.

7

Aika: 2017-05-09 21:44:12

+1471

<Sacaros>

Tämä on suunniteltu kirjasarjan jatko-osaksi, ei sen leffaversioksi. Tapahtumapaikkojen ja varsinkin aikojen kanssa on otettu paljon vapauksia, esimerkiksi käynti New Yorkissa taisi ajoittua vasta kolmanteen kirjaan. Vaikuttaa samantasoiselta hutulta kuin Ghost in the Shellin uusintaversio.

5

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.05.17 15:33

<Dr Ebin> PS. Trailerit on perseestä. Lopetan yleensä niitten kattomisen about puolen välin paikkeilla. Teaserit paljon parempia..

11.05.17 15:32

<Dr Ebin> Höh. Aattelin että 0:33 taulussa oleva kartano olis Stanley Hotel Hohdosta, mut eipä ollut kun googlettelin kuvia.. :C

09.05.17 21:44

<Sacaros> Tämä on suunniteltu kirjasarjan jatko-osaksi, ei sen leffaversioksi. Tapahtumapaikkojen ja varsinkin aikojen kanssa on otettu paljon vapauksia, esimerkiksi käynti New Yorkissa taisi ajoittua vasta kolmanteen kirjaan. Vaikuttaa samantasoiselta hutulta kuin Ghost in the Shellin uusintaversio.

09.05.17 21:02

<tuomask> parhaimpia kirjasarjoja mitä olen lukenut... ainakin suurimmaksi osaksi ja siitä olisi voinut saada hyvän ja kirjaa noudattavan sarjan mutta vittu kun ei... oli sitten pakko kusta tämäkin

09.05.17 18:40

<maksamakkara> Joo kirjasarjan lukeneena voin sanoa että jää katsomatta. En välttämättä edes olisi lähtenyt tekemään leffaa koko tarinasta, en ainakaan yhteen leffaan sullottuna. Into the badlans tyyppistä sarjaa ehkä, mutta en leffaa. Trailerissa ei ainakaan näkynyt susannaa pyörätuolissa, ei matopäistä karhua, ei callan susia, entäs velho, rolandin nuoruudesta kertova tarina joka on ehkä paras koko sarjasta. Jääkö siinä kaikki hienot yksityiskohdatkin pois, se länkkärikylän teurastus ekassa kirjassa, taistelu rannalla tokassa kirjassa, hullu juna kolmannessa, jne jne,

09.05.17 18:32

<Kape1> Luin jostain syystä eka että Musta Tomi - The Dark Tower.

09.05.17 17:37

<PenZon> Revolverimies on MUSTA? Voi vitura tän vitun "poliittisen korrektiuden" ja rotukiintiöiden kanssa. Kai päähahmot laukovat myös revolverien sijaan feministisiä propagandalauseita että ei katsoja triggeröidy? Näkemättä paskaa, 0/5, eipä sillä että kyseisestä kirjasarjasta pitäis väkisin tehdä elokuvakäännöstä muutenkaan.

09.05.17 16:31

<Hernepuikko> Odotan tätä aivan helvetisti, kingin kirjat on aivan mahtavia, ja monissa on viitteitä muihin kirjoihin.

09.05.17 16:30

<asphyx> morshu1 Rasistinen skitso musta nainen? Eihän sellaista saa näyttää. Käsikirjoittajat ovat varmaan vaihtaneet tilalle rasistisen valkoisen heteromiehen.

28
09.05.17 13:52

<morshu1> Eivät sitten älyneet että Gunslinger on Valkonen jonka rotu on keskeinen osa seuravaa kirjaa jossa rasistinen skitso musta nainen on pää pahiksena.

33

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Liukasta on

Liukasta on

7 497 katselukertaa

Ram Jam - Black Betty

Ram Jam - Black Betty

4 107 katselukertaa

Muumit - Kummitukset

Muumit - Kummitukset

4 468 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.