Quantcast

10 Times Michio Kaku Arguments Blew Our Minds

3.73 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 26.7.2017 12:18

Katsottu: 3922 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.73 / 5 (11 ääntä)

10 Times Michio Kaku Arguments Blew Our Minds

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.07.17 02:00

<seniori-juniori> Tieteen teoria ja puhekielen teoriaolettamus) ei ole sama asia. Tieteen teoria koostuu tiedetyistä faktoista. Teoriaa voidaan täydentää uusilla havaituilla faktoilla, jolloin myös teoria muuttuu. Pohjimmiltaan siis koostuu faktoista. Ei siis mitään tekemistä olettamuksen kanssa.

27.07.17 21:59

<evilprkl> eetvertti Kyseessähän on siis teoreettisen fysiikan fyysikko, joten kyllä, hän tekee teorian jonka mukaan tulevaisuudessa sitten toimitaan.

27.07.17 21:41

<jesusTHEsilly> Hätkähdyttävä asia mikä tuli mieleen. About kohdassa 17:00 Michio kertoo että me ollaan niin sivistyneitä ettei me kuolla kun universumi tekee tepposet, vaan me vaihdetaan universumia toiseen. Liikutaan meidän kuplasta toiseen kuplaan. Kenen kupla tämä on? Liittyykö tämä vihervasemmiston kuplaan? Olisiko seuraava kupla täynnä natseja jotka lahtaavat vihervasemmiston? Ja se tärkein, Mistä kuplasta me ollaan tultu vai ollaanko?

-2
27.07.17 18:06

<Askila> evisceratrix Tiede sanastossa teoria on: fakta joka perustuu useaan toistuvasti todistettavaan osaan (kuten havaintoihin tai tutkimuksiin). Teoria arkikielessä on ns. hyvä arvaus

27.07.17 09:35

<HarajukuKawaii> Paraikaa luen Michio Kakun kirjaa aivoista ja ihmisen mielestä ja miten tulevaisuudessa niitä pystytään muokkaamaan ja käyttämään eri tavalla. Todella mielenkiintosta luettavaa. Toinen mitä suosittelen on MIchio Kakun Hyperspace, löytyy myös suomenkielisenä en muista vaan nimeä (hyperavaruus?)

26.07.17 22:03

<evisceratrix> eetvertti Tietysti monet tieteen asiat ovat teorioita, mutta ne ovat kuitenkin parasta mitä meillä tällä hetkellä on. Terioissa on kuitenkin aina jotain pohjaa jota pystytään osoittamaan laskuilla, mittauksilla ja huomioimisella. Teoriat eivät ole siis täysin keksittyjä, kuten uskonnot tuppaavat olemaan.

26.07.17 19:10

<TimLizard> Huomannu tässä ku paljon tieteisvideoita kattelee, että monesti tiedemihet selittää asioita olettaen että kuulija on edes hieman älykäs. Sitte nämä jotka ei tieteestä tiedä mitään jää ihmettelemään "että niin mikä vitun zombi kissa?" vaikka kyseessä on vain ajatusleikki quantumfysiikan selittämiseksi.

26.07.17 18:25

<Narego> eetvertti Ei. Toisin kuin tieteen vastakohdalla "uskonnolla" hyvinkin monen asian pystyt itse tarkistamaan. Joo, menee kauemman kuin 5min googlessa, mutta kyllä se löytyy. Uskonnoissa taas pitää vaan uskoa :D Eiköhän joku ampuisi tuon alas jos puhuisi ihan täyttä paskaa.

26.07.17 17:49

<qggq> eetvertti Ei.

26.07.17 17:07

<Askila> eetvertti tutustu "Scientism":iin. Selittää hyvin.

26.07.17 14:54

<eetvertti> Mielenkiintoista on se että tämäkin kaveri voi käytännössä selittää ihan mitä haluaa ja perustella terioitaan muilla teoriolla (esim. big bang, jolla aina lopulta koitetaan perustella kaikki muut teoriat). Siitä huolimatta normi-jamppa uskoo kaiken kuulemansa. Ja vaikkei ymmärtäisi puoltakaan, ei epäile mitään, koska pitää kaveria liian viisaana ymmärrettäväksi. Samaan aikaan näitä "totuuksia" on tavallisen ihmisen mahdoton kokeellisesti testata, ja näin ollen ei enää puhutakaan tieteestä, vaan uskonnosta. eikö?

-25

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rockfish Barotrauma

Rockfish Barotrauma

2 930 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.