Quantcast

Kameroita ja tunteita

Kameroita kaikkialla

2.39 / 5 (18 ääntä)

Julkaistu: 2.8.2017 12:56

Katsottu: 5034 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.39 / 5 (18 ääntä)

Kameroita ja tunteita | Kameroita kaikkialla

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-02 16:58:59

+54194

<Peekele>

Turvakameroiden keräämän materiaalin käyttötarkoituksen ymmärtää ja on mielestäni osa sivistyneessä maailmassa elämisen kompromissia. Jos joku sitä materiaalia väärinkäyttää niin minä en sille juuri mitään mahda, mutta on sentään teoriassa aina jonkun vastuulla valvoa, ettei niin käy. Jos taas joku satunnainen tyyppi tulee kadulla vastaan ja alkaa tunkemaan kameraa naamaan ilman sen kummempaa selitystä, voin melkeinpä olettaa, että tällä ei ihan mitkään puhtaat jauhot ole pussissa. Enkä voi tietää millaiset käyttötarkoitukset sillä sekopäällä on mielessä. Siksi ymmärrän nämä reaktiot.

22

Aika: 2017-08-02 17:35:24

+11794

<^s1m0^>

Turvakameraa ei voi lyödä turpaan. Vittumaista kyylääjää voi.

11

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.08.17 08:01

<Kapina-apina> Toinen mielenkiintoinen seikka. En tiedä jenkkilän lainsäädännöstä, mutta Suomessa valvontakamerat luokitellaan henkilötietorekisteriksi. Veikkaanpa ettei tämä tyyppi kykenisi noudattamaan suomen henkilötietolakia, eli kertomaan: Kuka/Miksi kuvataan, henkilö-/yhteystietoja kuvaajasta/tallenteen säilyttäjästä yms. Lisäksi pitäisi kyetä listaamaan henkilöt joilla on mahdollisuus päästä tallenteita katselemaan, tämä on aika hankalaa jos video on tubessa.

04.08.17 07:31

<Kapina-apina> Hyvä reaktio tolla yhellä :D "Are you a homosexual? Are you a homo sexual?" Ja sitten mainoskyltiä jalkoihin

03.08.17 21:41

<nordicgunpowder> there's no privacy in public.

02.08.17 22:12

<labani> Peekele ja yleistä kuvaa tapahtumista julksellapaikalla on ok ja sallittua kuvata, jos ei tarkoituksella kuvaa pelkästään tuntematonta ihmistä. Tuo kameran naaman eteen vienti on kusipäisyyttä, ellei henkilö ole esimerkiksi käytöksellään aiheuttanut sitä, että on hyvä kuvata todistusaineistoa.

02.08.17 17:35

<^s1m0^> Turvakameraa ei voi lyödä turpaan. Vittumaista kyylääjää voi.

11
02.08.17 16:58

<Peekele> Turvakameroiden keräämän materiaalin käyttötarkoituksen ymmärtää ja on mielestäni osa sivistyneessä maailmassa elämisen kompromissia. Jos joku sitä materiaalia väärinkäyttää niin minä en sille juuri mitään mahda, mutta on sentään teoriassa aina jonkun vastuulla valvoa, ettei niin käy. Jos taas joku satunnainen tyyppi tulee kadulla vastaan ja alkaa tunkemaan kameraa naamaan ilman sen kummempaa selitystä, voin melkeinpä olettaa, että tällä ei ihan mitkään puhtaat jauhot ole pussissa. Enkä voi tietää millaiset käyttötarkoitukset sillä sekopäällä on mielessä. Siksi ymmärrän nämä reaktiot.

22
02.08.17 13:56

<polle500> Ärsyttävä tapa tuoda totuus esille...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Poliisin oikeudet

Poliisin oikeudet

7 949 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.