Quantcast

The Battle for Argus Begins

3.87 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 31.8.2017 11:02

Katsottu: 3978 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.87 / 5 (11 ääntä)

The Battle for Argus Begins

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-31 14:39:42

+34326

<maksamakkara>

Niin kauan kauan sitten seisoin kalastelemassa ali levelisellä hahmollani, väillä sain kaloja ja välillä saappaita, foot lockereita ja muuta jännää roinaa. Samaan aikaan muita ali levelisiä pelaajia pörräsi ympärillä tappamassa possuja ja välillä joku vilkutti tai tuuttasi junana, tunnelma oli hyvä ja elämä tuntui silloin mukavalta. Aikaa kului ja se mukava uutuuden kokeminen ja viaton seikkailu muuttui rankaksi työn teoksi ja samalla pelaamisen mukavuus väheni. Ihmiset, ne mukavat vanillan ihmiset, joiden kanssa vietin paljon mukavia hetkiä olivat niitä ensimmäisiä jotka lopettivat

17

Aika: 2017-08-31 14:56:50

+34326

<maksamakkara>

jatkuu.. pelaamisen. Ne ketkä jäivät olivat niitä joiden elämässä peli oli vienyt jo liian ison osan. He näkivät pelaamisen nyt lähes työn tekona. He käyttäytyivat lähes kuin huume riippuvaiset, he olivat kärttyisiä, epäsosiaalisia, yhteistyö kyvyttömiä ja yhtä viihdyttävää seuraa kuin riippuvaiset yleensä. Silti pelasin itsekin, olin kait itsekin riippuvainen. Puhuimme usein vanillan ajoista muiden pelaajien kanssa ja kuinka silloin oli mukavampaa ja jotkut jopa puhuivat vanillaan palaamisesta. Se oli mielestäni kaikkein masentavinta. Aloittaisinko muka kaiken vielä uudestaan, hulluutta.

16

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.09.17 02:11

<Jemen> maksamakkaraCalcifer- Ei kannata pelata, ellei ole valmiina/ löydä hyvää guildia. Hyvä guildi löytyy kyllä foorumeilta, jos jaksaa etsiä

10.09.17 22:16

<Harza2> Tää peli vaan on sellanen että oot paras, sitte ku tulee lisäosa niin oot vielä hetken hyvä epic gearilla mutta sitte alkaa jo questeista tippua parempia itemejä mitä ne kovalla vaivalla hommatut itemit. Multa on menny into, mutta uuttahan pitää kokoajan tulla, ei voi mitään

03.09.17 20:15

<miksaa> Oon pelannut tätä peliä vanillasta asti ja lichkingin jälkeen oon ostanut jokasen lisärin ja joka kerta sama pettymys. En tiedä onko pelin huonontunut vai oonko vain itse muuttunut. Jokaista lisäriä tulee tahkottua sen 1-2kk innoissaan ja sitten se menee taas tauolle.

01.09.17 14:02

<maksamakkara> jatkuu.. ja meitä siis oli useampi sata parhaimpina aikoina ja jouduttiin tappelemaan siitä kuka mahtuu 40 miehen raideihin.

01.09.17 14:00

<maksamakkara> Calcifer- joo ei kannata, itse jaksoin levuttaa lv100, mutta sekin jäi paljolti yksinpeluuksi ja Lfr kokemukseksi eli oli aika turhaa. Parhaat jannut lopetti tosiaan vanillan aikoina. Osa jannuista joiden kanssa pelasi jaksoi burning crusade asti, mutta lich kingin aikoina oli jo vaikeuksia saada raidia kasaan ja lopulta jouduttiin vaihtamaan jopa serveriä. Sama ongelma oli muillakin killoilla, joiden kanssa tehtiin yhteis raideja. Kukaan ei vaan enää pelannut. Panda kun tuli niin kilta online näytti yleensä masentavaa paria jannua ja draenorissa olin yksin usein ainut onlinessa

01.09.17 11:16

<ezet> näyttää ihan hirveeltä. muistan viel ne ajat kun täs pelis juostiin metsissä tappamassa villisikoja. nyt meennää jossai ihme tulevaisuuden metropolis tappamas elämää suurempia animehahmoja

-1
01.09.17 09:36

<Calcifer-> maksamakkara WoWin yhteisö on muuttunut varmaan peliajoistasi ihan todella paljon. Itse olen ollut kärryssä mukana On-Off -tyylisesti Vanillasta asti, ja nähnyt tämän muutoksen :) En suosittele.. En tällä hetkellä omaa peliaikaa, vaikkakin Legionissa levelasin ja gearasin hahmon, siihen se sitten jäi. :)

31.08.17 22:00

<Tömpsy> tässä ollut taukoa, mutta aina välillä loggaa tuonne. Se on vaan harmmillisen kasuaaliseksi mennyt. Kaikessa on jokuhiton aikalukko. Mä haluaisin vaa pelata, mutta tee eka tämä facebooktehtävä -> "lähetä sotilaasi tekemään tehtävä" .. aha.. noh kauaks tä.. 12!! TUNTIA!?... 12h päästä. Noniin! jahas mitäs täs complete, ja.. uus tehtävä? 12h. Joo nyt on paras pätsi ikin.

31.08.17 17:02

<Mr_Ears> Muistan viellä ensimmäisen kerran aloitin pelaamaan tätä ja se oli silloin kun julkastiin. Se kokemus on unohtumaton. Mahtavat ajat ja toverit olivat silloin. 3 vuotta meni ja lopetin. Ei ikinä.

31.08.17 14:56

<maksamakkara> jatkuu.. pelaamisen. Ne ketkä jäivät olivat niitä joiden elämässä peli oli vienyt jo liian ison osan. He näkivät pelaamisen nyt lähes työn tekona. He käyttäytyivat lähes kuin huume riippuvaiset, he olivat kärttyisiä, epäsosiaalisia, yhteistyö kyvyttömiä ja yhtä viihdyttävää seuraa kuin riippuvaiset yleensä. Silti pelasin itsekin, olin kait itsekin riippuvainen. Puhuimme usein vanillan ajoista muiden pelaajien kanssa ja kuinka silloin oli mukavampaa ja jotkut jopa puhuivat vanillaan palaamisesta. Se oli mielestäni kaikkein masentavinta. Aloittaisinko muka kaiken vielä uudestaan, hulluutta.

16
31.08.17 14:39

<maksamakkara> Niin kauan kauan sitten seisoin kalastelemassa ali levelisellä hahmollani, väillä sain kaloja ja välillä saappaita, foot lockereita ja muuta jännää roinaa. Samaan aikaan muita ali levelisiä pelaajia pörräsi ympärillä tappamassa possuja ja välillä joku vilkutti tai tuuttasi junana, tunnelma oli hyvä ja elämä tuntui silloin mukavalta. Aikaa kului ja se mukava uutuuden kokeminen ja viaton seikkailu muuttui rankaksi työn teoksi ja samalla pelaamisen mukavuus väheni. Ihmiset, ne mukavat vanillan ihmiset, joiden kanssa vietin paljon mukavia hetkiä olivat niitä ensimmäisiä jotka lopettivat

17

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Stormtrooper vs Battle Droid

Stormtrooper vs Battle Droid

4 249 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.