Quantcast

Sinisen talon Sipilä

Opiskelijoiden riisto-laulu feat. Kelakuu

3.34 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 11.9.2017 12:03

Katsottu: 3946 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.34 / 5 (21 ääntä)

Sinisen talon Sipilä | Opiskelijoiden riisto-laulu feat. Kelakuu

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-09-11 14:28:01

+34326

<maksamakkara>

Samassa taloudessa asuvien tulot huomioidaan aina asumistuen määrässä, sillä onko kyseessä aviopari tai pelkkä seurustelusuhde tai vaikka kämppis ei ole mitään merkitystä. Valtio maksaa asumistuen valtion verorahoista, eikä mikään ryhmä ole enemmän etuoikeutettu näihin tuloihin kuin joku toinen. Haisee vähän joltain vasemmiston videolta.

11

Aika: 2017-09-11 16:50:11

+224754

<aleksi_i>

Eniten valittavat aina ne opiskelijat joilla on kuitenkin varaa ryypätä joka keskiviikko, perjantai ja lauantai.

8

Aika: 2017-09-11 17:15:20

+8772

<Presidentti>

maksamakkara Tulkintasi ontuu vähän siinä, että on myös vasemmistossa ihmisiä jotka haluaa sen elantonsa tienata ja oikeistossa ihmisiä, jotka osaavat käyttää joka ikisen porsaanreiän kupatakseen valtiolta rahaa. Itse nyt en halua leimaantua kumpaankaan porukkaan mutta on naivia olettaa että kaikki tuillaeläjistä olisivat vasemmistolaisia.

5

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.09.17 23:03

<Presidentti> maksamakkara olet hieno mies, noin ajattelen itsekin. Mutta edelleen tukien tinkiminen ei ole vain vasemmiston hommaa, sitä näkyy myös oikeistolla varsinkin yritystukien kanssa. Ja onhan se maan tapa että elintaso ja palkkataso nousee iän myötä.

11.09.17 22:59

<maksamakkara> Presidentti Kun aloin aikoinaan saada ekoista työpaikoistani tilejä joskus vuonna nakki ja asuin siis vielä vanhempien nurkissa, niin tuloni luonnollisesti vaikuttivat asunnon asumistukeen. Kyllähän se sitten söi nuorta miestä, kun joutui maksamaan pienistä pennosistaan osan vuokraa, mutta kannoin sen silti kun mies. En itkenyt, en valittanut, pidän sitä ihan kohtuullisena, että aikuinen mies huolehtii itsestään ja maksaa talosta jossa saa asua. Tässä kait menee se ero vasemmistolaisen ja suomalaisen miehen välillä. Joo rahaa ois aina kiva saada, mutta ei sitä koskaan tyhjästä synny.

11.09.17 17:17

<Presidentti> Jatkan vielä, että loppujen lopuksihan tuo asenne on kotoa opetettu. voi myös miettiä että onko täällä suomessa liian kovalla tasolla tuo sosiaali ja terveysjutut ja onko jotkut ryhmät enemmän etuoikeutettuja niihin kuin toiset.

11.09.17 17:15

<Presidentti> maksamakkara Tulkintasi ontuu vähän siinä, että on myös vasemmistossa ihmisiä jotka haluaa sen elantonsa tienata ja oikeistossa ihmisiä, jotka osaavat käyttää joka ikisen porsaanreiän kupatakseen valtiolta rahaa. Itse nyt en halua leimaantua kumpaankaan porukkaan mutta on naivia olettaa että kaikki tuillaeläjistä olisivat vasemmistolaisia.

11.09.17 16:50

<aleksi_i> Eniten valittavat aina ne opiskelijat joilla on kuitenkin varaa ryypätä joka keskiviikko, perjantai ja lauantai.

11.09.17 14:28

<maksamakkara> Samassa taloudessa asuvien tulot huomioidaan aina asumistuen määrässä, sillä onko kyseessä aviopari tai pelkkä seurustelusuhde tai vaikka kämppis ei ole mitään merkitystä. Valtio maksaa asumistuen valtion verorahoista, eikä mikään ryhmä ole enemmän etuoikeutettu näihin tuloihin kuin joku toinen. Haisee vähän joltain vasemmiston videolta.

11
11.09.17 12:20

<Flinck> Harvoin näkee näin todenmukaista videota Sipilästä kumppaneineen

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.