Quantcast

North Korea vs Usa Binkov's Battlegrounds

Binkov vertailee usaa ja p-koreaa, jos tulisi sota

3.2 / 5 (5 ääntä)

Julkaistu: 30.9.2017 10:16

Katsottu: 5324 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.2 / 5 (5 ääntä)

North Korea vs Usa Binkov's Battlegrounds | Binkov vertailee usaa ja p-koreaa, jos tulisi sota

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.10.17 12:06

<Uljanov> Toki tässä skenaariossa oletetaan, että pohjoiskorealaiset puolustaa viimeiseen mieheen asti. Pitää kuitenkin muistaa että se toki on aivopestykansa, niin se on myös kurjuuden ja nälänhädän ja painostuksen alla. En yhtään ihmettelisi, jos ja kun toimintaan lähdetään, niin kompanjoita loikkaa. Vaikka ulospäpin näytetään uskollisuutta, niin pinnan alla aivan varmasti on epäilyjä ja vastarintaa.

30.09.17 20:48

<petelius86> Ehkä kansan vapauttaminen kimin olemassaolosta voisi pelastaa paljon henkiä mutta toisaalta olen kuullut juttua, että kimi olisi vain nukke jota ohjataan varjoista eli pitäisi tietää se varma ja oikea iskukohde. En usko suoran taistelun kunnolla alkavan koskaan nyt vain yritetään saada kansa ja muut johtoihmiset vetämään itse johtoihmistet vessasta alas.

30.09.17 19:00

<subaruduke> sanotaan tähän nyt se, että yhdysvalloilla on jo tuolla alueeella paljon miehiä ja kalustoa eli heidän ei tarvitse tuoda sitä sinne. Myöskin tuo skenaario jossa amerikkalaisilta loppuisi kalusto kesken vs pk kalusto maahyökkäyksessä ei pidä paikkaansa, sillä yhdysvalloilla olisi jo tuossa vaiheessa ilmaherruus joten pk kalustosta ei olisi mitään jäljellä.

30.09.17 17:20

<weikka> Eihän Pohjois-korealla ole mitään tehtävissä oikeasti usa:ta vastaan, Etelä-korea on varmasti suurin kärsiä, Seoul on niin lähellä rajaa. Pohjois-koreassa elää niin vahva ideologia siitä että USA on kaiken pahan alku ja että he ovat ennenkin voittaneet sodan usa:ta vastaan niin voivat voittaa nytkin.

30.09.17 14:41

<Benanza> Tappais kimin ja ruoppais P-korean vittuun.

30.09.17 12:05

<gilette> Varmaan korealaisilla kivaa lähteä sotimaan ylivoimaista vihollista vastaan 50 vuotta vanhoilla sukellusveneillä

30.09.17 10:46

<Presidentti> "sisältää maksettua mainossisältöä" Voi helvetti

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Bellydance á la north Sweden

Bellydance á la north Sweden

5 719 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.