Quantcast

DeepMind = Skynet

Olemme pulassa, missä olet iso Arska?

2.55 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 22.10.2017 22:04

Katsottu: 6942 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

2.55 / 5 (11 ääntä)

DeepMind = Skynet | Olemme pulassa, missä olet iso Arska?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-10-23 02:37:50

+34326

<maksamakkara>

Ihmiset pelkäävät tokoälyä ja sitä mahdollisuutta että se koituu vääjäämättä ihmiskunnan tuhoksi. No kysyn nyt että miksi. Miltä tulevaisuus teistä muka näyttää. Itse näen ylikansoitetun kuolevan maapallon, missä valkoihoiset ovat kuoleva rotu ja afrikan, aasian ja arabian väkimäärät ovan moninkertaistuneet. Tekoäly olisi meidän luomus, ei kenenkään afrikkalaisen, meidän lapsemme meidän jälkeläisemme meidän perintömme, meidän jälki äärettömässä universiumissa, koko olemassa olomme tarkoitus universiumin historian kirjoissa. Itselleni se edustaa toivoa tovottomassa tulevaisuudessa.

10

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.10.17 17:10

<Konnabis> Odotan niin innoissani, että milloin nähdään Deepmind pieksemässä ihmispelaajia StarCraft 2:ssa. https://www.youtube.com/watch?v=T90YHDI6gNM

24.10.17 20:18

<reijo ripuli> maksamakkara 200v sisään on kehittynyt uusi Atlantis, joka elää eristyksissä muusta Spurgumaailmasta. Tekniikka on kehittynyt Atlantiksessa eksponentiaalisella nopeudella verrattuna Spurgulandiaan, puhutaan jo tuhansien vuosien erosta kehityksessä. Sitten ihmiset alkaa ollakin jo niin sivistyneitä, ettei kukaan edes lisäänny enää, toisin kuin Spurgustaniassa..

24.10.17 17:14

<Höse> maksamakkara Kaikkea monitoroiva tekoäly jonka pesusteena olisi epäilemättä reilu ja hyinvoima maailma huomaisi heti kättelyssä kuinka korruptoituneita maailman eliitti on. sitähän tämä eliitti ei juuri tahdo, kaikista paras heille on kourallinen koulutettuja jotka johtavat ja muu maailma tyhmää, tietämätöntä lammasta ja kouluttamatonta jotka tekee kuin käsketään.

23.10.17 21:22

<netman87> Tömpsy käytännössä siis se kokeilee aluksi kaikkia mahdollisuuksia ja kun pelaa itseään vastaan niin se löytää automaattisesti sekä hyökkäyksen että puolustuksen. kun tietokone pelaa peliä sen verta nopeasti että kymmenessä tunnissa puhutaan enemmästä kokemuksesta kuin ihmiskunta on ikinä saanut aikaiseksi ja täydellinen kyky muistaa nin voihan se olla hyvä jossain "yksinkertaisessa" asiassa automaattisesti. mutta aina ne tiedot mitä tekoäly saa ja mitä se voi antaa on tekijän armoilla ja niiden määrä aina moninkertaistaa vaihtoehtot ja siten prosessointiin menevän ajan

23.10.17 21:18

<netman87> Tömpsy tuommoiselle annetaan vaihtoehtoja ja jotain tietoa lisäksi. sitten se yrittää jokaista vaihtoehtoa ja merkkaa muistiin missä kohtaa sai "pisteitä" ja jatkaa etenemistä aina alusta asti samalla tavalla kunnes kohtaa umpikujan ja sitten se palaa takaisin kunnes löytyy kohta josta vika johtui. tämmöisistä tilanteista jää muistin että jos tilanno on tämmöinen niin silloin ei saa tehdä näin vaan pitää tehdä noin. sitten myöhemmin ilmaantuvia tapahtumia verrataan jo tiedossa oleviin ja näin ollen saadaan jonkinlainen käsitys siitä paljonko tilanteet vastaavat toisiaan ja miten siis edetä.

23.10.17 17:31

<amok> Hyvä kommentti maksamakkaralta. Go:on liittyen, tottakai kehittäjä on innoissaan, kun hänen luomuksensa onnistuu pärjäämään ihmistä paremmin, ja lisäksi luomaan ennennäkemättömiä lähestymistapoja jollain pelin osa-alueella. Mikään ei kuitenkaan takaa, että nämä uudet ideat olisivat optimaalisempia kuin vanhat.

23.10.17 15:30

<kalleki> SkyNEt on vanha amarikan armeijan projekti, jossa käytettiin sateliitteja ja parissa sateliittiin olisi tullut "automaatinen tiedonkäsitely laitos". ja automaatinen raskasaseistus näihin sateliiteihin suojaamaan kansan etua. jossain kuvissa näkyy kyseinen laitos. yksi olisi kietänyt maata ja toinen olisi ollut kiertämässä aurinkoa kauempana. ihan varmistukseksi. "venäläisillä" oli "последний охранник" "viimeinenVartia"-projekti.

23.10.17 10:47
23.10.17 08:13

<Tömpsy> has created its own discoveries. :D nyt ollaan jännän äärellä, se kuka saa tuon tiedon ensiksi alkaa olemaan se maapallo alpha.. kone tekee niin paljon nopeammin kaiken, kertois sille, että suunnittele itsestäsi parempi versio ja jatka tieteen harjoittamista, galaksit räjähtää ja keino.. alphaGo laskeutuu

23.10.17 02:37

<maksamakkara> Ihmiset pelkäävät tokoälyä ja sitä mahdollisuutta että se koituu vääjäämättä ihmiskunnan tuhoksi. No kysyn nyt että miksi. Miltä tulevaisuus teistä muka näyttää. Itse näen ylikansoitetun kuolevan maapallon, missä valkoihoiset ovat kuoleva rotu ja afrikan, aasian ja arabian väkimäärät ovan moninkertaistuneet. Tekoäly olisi meidän luomus, ei kenenkään afrikkalaisen, meidän lapsemme meidän jälkeläisemme meidän perintömme, meidän jälki äärettömässä universiumissa, koko olemassa olomme tarkoitus universiumin historian kirjoissa. Itselleni se edustaa toivoa tovottomassa tulevaisuudessa.

10

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.