Quantcast

Pedestrian Question - Do You Have a Black Friend?

1.28 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 30.1.2018 14:31

Katsottu: 4747 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.28 / 5 (20 ääntä)

Pedestrian Question - Do You Have a Black Friend?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-01-30 15:59:14

+34326

<maksamakkara>

Miksi? Pitäisikö sillä muka todistaa jotain?, oletko muka edistyksellinen tai parempi ihminen jos sinulla on mustia ystäviä? Välillä tuntuu että on olemassa juuri tällaisia typeriä ihmisiä, jotka etsivät näitä "black friendejä" typeristä tarkoitushakuisista syistä? Eikö normaalilla ihmisellä vain yksinkertaisesti ole ystäviä ja se ystävyys heidän välillään on aito ilman mitään lisämausteita. Jos ihminen tulee paremmin toimeen oman rotuisten ihmisten kanssa ja ystävyys heidän kanssaan on näin luontaisempi, niin mitä vikaa siinä muka on.

32

Aika: 2018-01-30 16:51:52

+10776

<Laopang>

Olen asunut pidempään useammassa eri maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa ja voin sanoa, että "oman rotuisten" kanssa hengailu on yleistä ihan kaikkialla rotujen yhteiskunnalisesta integraatiosta huolimatta. Tosin AINOASTAAN valkoisten odotetaan kokevan asiasta syyllisyyttä ja olevan syyllisiä tapahtumaan. Ei vittu jotkut Korealaiset ja Afrikaanotkaan hengaile keskeneään yhtään enempää (itse asiassa paljon vähemmän) kuin valkoiset ja mustat.

28

Aika: 2018-01-30 17:11:53

+8036

<peena>

Aika noloa joutua haastateltavaksi ja ei ole minkään väristä ystävää.

17

Aika: 2018-01-30 16:17:14

+11690

<Necrophobic>

kuka pelkää valkoista miestä?

10

Aika: 2018-01-30 19:17:52

+2955

<perseinari>

Toi musta jätkä vastaa irvistellen ettei hänellä ole valkoisia ystäviä, koska "valkoiset ovat pelottavia". Tähän yleisö taputtaa ja naureskelee hellyyttävästi. Herkutellaanpa ajatuksella, että valkoihoinen olisi antanut saman vastauksen tummaihoisesta. Veikkaan että vähintään jonkinlaiset mellakat olisi aika nopeesti pystyssä.

8

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.01.18 12:41

<HankPorn> Ei Tyrone-nimiseltä kaverilta kyllä tarvitse erikseen kysyä onko se musta.

31.01.18 12:27

<Wickerman> Kaveripiiriisi täytyy nykyään kuulua vähintään Abdul, Muhammed sekä Pirkko-Petteri, muuten olet rasisti ja vanhanaikainen juntti. T: "Suvaitsevaiset" henkilöt

30.01.18 20:18

<Näsäx> puolet sano että on kun pelkäävät tulla leimatuksi rasistiksi

30.01.18 19:22

<perseinari> Sehän on oikeestikin mielenkiintosta tutkia, kuinka monella valkoisella on erirotuisia kavereita, mikäs siinä. Mutta jos tällä väitetään olevan mitään merkitystä ihmisen esim hyvyyden tai sivistyksen kanssa, niin puhutaan melkosta paskaa.

30.01.18 19:17

<perseinari> Toi musta jätkä vastaa irvistellen ettei hänellä ole valkoisia ystäviä, koska "valkoiset ovat pelottavia". Tähän yleisö taputtaa ja naureskelee hellyyttävästi. Herkutellaanpa ajatuksella, että valkoihoinen olisi antanut saman vastauksen tummaihoisesta. Veikkaan että vähintään jonkinlaiset mellakat olisi aika nopeesti pystyssä.

30.01.18 18:12

<Helvetinperkele> Jos en muuta niin pilaan ainakin Henkka77 nimen ainiaaksi

-7
30.01.18 17:11

<peena> Aika noloa joutua haastateltavaksi ja ei ole minkään väristä ystävää.

17
30.01.18 16:51

<Laopang> Olen asunut pidempään useammassa eri maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa ja voin sanoa, että "oman rotuisten" kanssa hengailu on yleistä ihan kaikkialla rotujen yhteiskunnalisesta integraatiosta huolimatta. Tosin AINOASTAAN valkoisten odotetaan kokevan asiasta syyllisyyttä ja olevan syyllisiä tapahtumaan. Ei vittu jotkut Korealaiset ja Afrikaanotkaan hengaile keskeneään yhtään enempää (itse asiassa paljon vähemmän) kuin valkoiset ja mustat.

28
30.01.18 16:17

<Necrophobic> kuka pelkää valkoista miestä?

10
30.01.18 15:59

<maksamakkara> Miksi? Pitäisikö sillä muka todistaa jotain?, oletko muka edistyksellinen tai parempi ihminen jos sinulla on mustia ystäviä? Välillä tuntuu että on olemassa juuri tällaisia typeriä ihmisiä, jotka etsivät näitä "black friendejä" typeristä tarkoitushakuisista syistä? Eikö normaalilla ihmisellä vain yksinkertaisesti ole ystäviä ja se ystävyys heidän välillään on aito ilman mitään lisämausteita. Jos ihminen tulee paremmin toimeen oman rotuisten ihmisten kanssa ja ystävyys heidän kanssaan on näin luontaisempi, niin mitä vikaa siinä muka on.

32
30.01.18 15:33

<Hassumies> "Yeah ofcourse!"

-1

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Grandpa rocks pedestrian zone

Grandpa rocks pedestrian zone

8 438 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.