Quantcast

Miksi normaalipainossa pysyminen on helppoa Japanissa.

Occam has approved this message.

4.19 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 6.2.2018 20:49

Katsottu: 5497 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.19 / 5 (16 ääntä)

Miksi normaalipainossa pysyminen on helppoa Japanissa. | Occam has approved this message.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-02-06 21:51:45

+8036

<peena>

Kai sitä laihtuu jos koittaa syödä keittoa kahdella tikulla.

33

Aika: 2018-02-07 01:34:30

+10776

<Laopang>

juujoa Jenkeissä erityisesti köyhät ja pientuloiset on ylipainoisia. Ei ongelmana ole löytää terveellistä ruokaa vaan se, että mcdonalds ruoka on ainakin 5x halvempaa kuin normi ruoka. Sen lisäks saat sen käyt kätevästi McDrivestä koska Jenkeissä keskiverto työpäivä on paljon pidempi kuin täällä. Eli hinta & helppous ajaa/pakottaa jengin noihin rasvamättöpaikkoihin. Siihen kun yhdistät puutteellisen valistuksen rasvaruoan haitoista ja sen, että ruokailuun liittyvät käytännöt helposti periytyy lapsille, niin siinä on se ylipainoon vaikuttava kierre.

26

Aika: 2018-02-07 00:32:21

+21

<Rayzar>

Kyllä mä esim. sushia söisin mielellään useamminkin. Suomessa se vaan on niin helvetin kallista.

16

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.02.18 21:47

<Juksteri> Skia tu tu ku ku tung tung

11.02.18 17:29

<Hassumies> Aasiassa ruoka on hyvää ja terveellistä. Suht vähän kaikenlaista herkkumättöä saatavilla. Jos haluaa pysyä paksuna, niin melkein pitää jatkuvasti länkkäriruokaa syödä.

07.02.18 19:42

<Yykeli> Mulle normipainossa pysyminen Japanissa on ollu helppoa, koska siellä kävelee päivittäin vähintään 10 km. Yoshinoya, Sukiya ja Matsuya on mahtavia paikkoja syödä halvalla, ikävä jo noita pikaraflaketjuja.

07.02.18 11:14

<Helvetinperkele> Ongelma ei ole rasvaruoka, vaan liiat sokerit ruokavaliossa.

07.02.18 10:33

<HarajukuKawaii> oon käyny japanissa ja usassa ja tää pitää ihan paikkansa. Usassa oli vaikee löytää mitää syötävää ku kaikki oli ihan ällöö ja täynnä ties mitä aineita varsinki makeutusaineita mitä vihaan.

07.02.18 08:19

<WremahThD> Laopang Olet asian ytimessä. Joku yksinhuoltajaäiti joka joutuu painamaan 2 duunia maksaakseen vuokrat, ei hirveästi kyllä jää aikaa pohtia ja tehdä terveellistä ruokaa, joten se helppo mäkkärin epäterveellinen safka jonka saa luukulta mukaan kun tullaan kello 21:00 työvuoron jälkeen kotiin, on varmasti enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

07.02.18 01:34

<Laopang> juujoa Jenkeissä erityisesti köyhät ja pientuloiset on ylipainoisia. Ei ongelmana ole löytää terveellistä ruokaa vaan se, että mcdonalds ruoka on ainakin 5x halvempaa kuin normi ruoka. Sen lisäks saat sen käyt kätevästi McDrivestä koska Jenkeissä keskiverto työpäivä on paljon pidempi kuin täällä. Eli hinta & helppous ajaa/pakottaa jengin noihin rasvamättöpaikkoihin. Siihen kun yhdistät puutteellisen valistuksen rasvaruoan haitoista ja sen, että ruokailuun liittyvät käytännöt helposti periytyy lapsille, niin siinä on se ylipainoon vaikuttava kierre.

26
07.02.18 00:32

<Rayzar> Kyllä mä esim. sushia söisin mielellään useamminkin. Suomessa se vaan on niin helvetin kallista.

16
07.02.18 00:21

<juujoa> Saa aika helvetin landella asua jenkeissä jos ei pysty löytämään terveellistä ruokaa alle 2 mailin säteeltä. Eiköhän oo enemmänkin makuasia mitä noissa maissa syödään.

-11
06.02.18 23:10

<netman87> peena poimit niillä tikuilla sen ruuan mitä tahdot kipon reunalle tai suuhun asti ja juot siitä kiposta liemen tai siemailet liemeä samalla kun tikuilla ohjaat haluamas asiat sopasta suuhun. säähän et syö keitosta vaan kiinteitä aineksia vaan koko keiton. keitot on yleensäkkin varsin hyviä ja helppoja tehdä. jos itse voisin ostaa kohtuulliseen hintaan jotain keittoja kaupungilta niin en näe syytä miksi en söisi keittoja - eikä mua kyllä hirveästi hidastais vaikka lusikan sijasta oiskin 2 tikkua.

06.02.18 21:51

<peena> Kai sitä laihtuu jos koittaa syödä keittoa kahdella tikulla.

33
06.02.18 21:14

<Fenghuang> Sama kaava muualla Aasiassa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Miksi Linux on vaan parempi

Miksi Linux on vaan parempi

2 181 katselukertaa

Miksi Tiibetin yli ei lennetä

Miksi Tiibetin yli ei lennetä

3 845 katselukertaa

Miksi valtamediaan ei luoteta

Miksi valtamediaan ei luoteta

2 832 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.