Quantcast

Who controls our money?

"It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning." -Henry Ford Tässä yksi syy, miksi kryptovaluutoille on tarvetta.

3.72 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 2.5.2018 12:44

Katsottu: 3489 kertaa

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.72 / 5 (7 ääntä)

Who controls our money? | "It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning." -Henry Ford Tässä yksi syy, miksi kryptovaluutoille on tarvetta.

Kommentit (4)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.05.18 20:56

<Jorma90> Ei myöskään ole ongelmallista, että rahan arvoa ei ole sidottu mihinkään, eihän kullankaan arvo perustu mihinkään muuhun kuin ihmisten sille antamaan arvoon. Rahan tarkoituksena on vain helpottaa vaihtokauppaa, ei tarvitse latoa kottikärryä täyteen tavaraa ja kysellä kaupassa mihin kauppias haluaisi mahdollisesti omia myytäviään vaihtaa.

-1
02.05.18 20:45

<Jorma90> Fed ei ole yksityisessä omistuksessa, herranjumala sentään. Fedillä on autonomia, jotta se kykenee nopeasti vastaamaan muuttuviin taloudellisiin olosuhteisiin. Hallitus ei tähän kykene. Esim. jos korkotasoja tulisi muuttaa, voisi tämä viedä hallitukselta vuoden saada läpi, ja tässä ajassa tilanne on saattanut jo useaan kertaan muuttua.

-4
02.05.18 13:12

<Demens> Oman käsityksen mukaan rahan arvo tulee kyllä ihan kansaltakin. Jos sanon haarukkani olevan tonnin arvoinen, niin se on niin kauan kuin joku on valmis maksamaan sen hinnan siitä. Tähänhän se kryptovaluutta perustuu.

-2
02.05.18 13:09

<Demens> Varsin ärsyttävä tyyli, mutta tieto on ihan pätevää... tosin tuo pätkä valtion tuottamasta rahasta olisi saanut olla pitempi. Vaikutti mielenkiintoiselta idealta.

-1

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.