Quantcast

Ladalla ajelua hyvällä mielellä

Ilmeisesti ladalla ajelu on mahtavaa touhua

4 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 19.11.2018 22:21

Katsottu: 4853 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4 / 5 (9 ääntä)

Ladalla ajelua hyvällä mielellä | Ilmeisesti ladalla ajelu on mahtavaa touhua

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-20 10:41:37

+36487

<Vepsi>

Ah oispa lada. Miks meninkään sen aikoinaan myymään. Se oli muuten pirun halpa huoltaa ja nähtävästi jos venäjältä hakis osat nii ois vielä halvempaa. Esim ite ostin koko pakoputken nii makso hurjat 25 euroa. Nykyautoon 25 eurolla et saa edes yhtä pakoputken kiinnikettä.

13

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.12.18 00:22

<Mr_Mulqvisti> Ja ajoin yli 100 000 km.

15.12.18 00:20

<Mr_Mulqvisti> Tuuhee, juurinäin. Ladoja tuli värkkäiltyä reilu 5 vuotta niin olihan se karkea peli, mutta kertavuoteenkaan kun teki pari perushuoltoa niin varmatoiminen peli. Jos siis orkkiskaasari yms. Perushuollot oli kaasarinvivuston rasvaus (lähinnä kurkku jumii) ja tulppien puhdistus/vaihto. Alustakin oli muuten todella hyvä ja luja, koko aikana ei tarvinut alustanosia vaihtaa mitään muita kun raidetangon päät. Ja ajotapani ei ollut kovin säälivä :) 1200 L mallilla tuli suttailtua, pyöreälamppuisella.

22.11.18 03:42

<tuuhee> wili1 Ei tainnu olla ihan säädöissään? Kaasari ja mekaaninen bensapumppu on ainakin kokemattoman käsissä huono yhdistelmä, jos auto on hieman seisonut. Niinhän ne sanoo, että orkkiskaasari on ihan paska ja vaihtavat weber:n tilalle, sitten jos vielä ennakko ollut sinnepäin niin... Itsellä ei Ladasta ole kokemuksia, mutta Ford:n kohdalla weber vaatii välillä säätöä lämpötilan mukaan.

21.11.18 15:05

<Paskajaakko97> wili1 Ei ladaa sen takia osteta, että se ois hyvä, vaan sen takia koska se on halpa ylläpitää,korjata ja ajaa. Kaikki vikaherkkä on vjenäläiseen tyyliin karsittu. :D Samoten kaikki muuki turhuus.

20.11.18 20:51

<Halohjata> kantti tai nappilamppu <3

20.11.18 17:27

<wili1> Veikkaan, että lähes mikä tahansa vaikka 70-luvun japsi pärjää ajo-ominaisuuksissa 90-luvun ladalle. :O

20.11.18 17:26

<wili1> Exä aikoinaan osti multa salaa itselleen Ladan joltain kaveriltaan. Olin ihan pirun kiukkuinen. Sanoin, että en koske tohon paskaan tikullakaan. Eikä se juuri toiminutkaan. Tai toimi sillon, kun sattui toimimaan. Tai yleensäkään lähtemään käymään. Että nää legendat ladan talviominaisuuksista oli ainakin tän yksilön kohdalla ihan paskapuhetta. Kanttilamppu kyseessä. Muistaakseni 90-luvulta.

20.11.18 14:38

<Kheldaur> 2 vuotta Lada Samaran omistaneena voin sanoa, että oli kyllä mainio auto.

20.11.18 13:51

<Skeletorrr> Jos olisin työtön pohjois/etelä-karjalalainen, en muulla ajaisikaan.

-1
20.11.18 10:41

<Vepsi> Ah oispa lada. Miks meninkään sen aikoinaan myymään. Se oli muuten pirun halpa huoltaa ja nähtävästi jos venäjältä hakis osat nii ois vielä halvempaa. Esim ite ostin koko pakoputken nii makso hurjat 25 euroa. Nykyautoon 25 eurolla et saa edes yhtä pakoputken kiinnikettä.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ladalla pääsee

ladalla pääsee

4 699 katselukertaa

Puutavaran kuljetusta ladalla

Puutavaran kuljetusta ladalla

4 734 katselukertaa

Ladalla järveen

Ladalla järveen

9 827 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.