Quantcast

Lumen aurausta 2019, Nurmes

2.67 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 10.2.2019 22:09

Katsottu: 5377 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.67 / 5 (21 ääntä)

Lumen aurausta 2019, Nurmes

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.02.19 20:56

<jalmari85> Nurmes mainittu, remu elsassa tavataan.

13.02.19 13:06

<vääräklemmari> Mikähän siinä saatana on kun kommentit häviää!? Osuiko ja upposiko.

-2
13.02.19 12:27

<vääräklemmari> MösjööTipsu, olet harvinaisen oikeassa. Itse olen nähnyt elävästi tämän maaseudun elämän vuosien varrella. Niihin vuosiin on nähty muutama sukupolvenvaihos, omasta tahdosta lopetuksia ja myöskin erinlaisten rahoitusyhtiöiden sanelemat konkurssit, eli kyllä se maatalouspainotteinen yrittäjyys pyörii melkeimpä kokolailla velkarahalla. Ja jos joku on kateellinen ns.maajussilleille/emännille niin siitä vain kokeilemaan, saattaa mieli muuttua vaikka olisi kuinka nykyaikaiset vehkeet talossa.

-3
12.02.19 22:21

<MösjööTipsu> Jotenkin ovat niin säälittäviä nämä 13 vuotiaden mukuloiden kuvaamat "meijän isillä on t sarjan valtra" videot. Sitten youtuben kommenteissa väännetään jotain puutaheinää maataloustöistä ja pullistellaan niillä isin tiluksilla, jotka pääasiassa omistaa pankki, sekä haukutaan kaupunkilaisia. Vastakkainasettelu kun on aina niin asiallista toimintaa. Alan ihmisenä mulle tulee lähinnä myötähäpeää noista videoista. Eriasia on tietty ne how to tyylillä tehdyt pätkät, joissa halutaan esitellä ummikolle alan kommervenkkejä. Miten muuten te ihmiset näette tämän?

-2
12.02.19 21:05

<housu> se on valametti... eihä tuota voi ees rattoriksi sanoa

12.02.19 00:36

<Vepsi> Von Hiren Joo tämä. Miks ihmiset ei tajua sitä että se pihaliittymä kuulu kiinteistön omistajalle. Ja tästä auraus kalustosta sen verta että tuommosilla ei pitäs isompia teitä aurailla vaikka ois kuin alusterä. Koska ei vaan oo hyvä. Täällä muutamat isot tiet vedetään tuommosilla nii on ihan kauheessa kunnossa ku polannetta kertyy niin paljon. Voi kun kunnon TVH tulis takasin.

11.02.19 19:31

<Von Hiren> Meidän naapurustossa on vaikeaa miellyttää ketään. Jos aura käy, niin se häiritsee muutamaa. Jos se ei käy niin sitten 80% on raivona. Jos se auraa ensin viereisen tien, niin 90% on raivona, varsinkaan jos omaa tietä ei aurata kuin tunnin viiveellä. Sen jälkeen ollaan raivona, kun pihaliittymään jää polanne. Lopuksi ollaan raivona jos joku ystävällisesti poistaa polanteen, mutta väärään paikkaan. Ite vain seisoskelen lumilapio kourassa, ja olen helvetin tyytyväinen, kun ei itse tarvi teitä alkaa kolaamaan.

11.02.19 19:23

<6rak06b1> Kovaa touhua!

10.02.19 22:44

<^s1m0^> On muuten hieno kone ja hyvä video!

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Juna tulee

Juna tulee

4 333 katselukertaa

Lumen pudotus

Lumen pudotus

13 943 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.