Quantcast

100 historian parasta kenraalia

Eniten voitettuja taisteluita.

0 / 5 (3 ääntä)

Julkaistu: 17.3.2019 18:26

Katsottu: 4108 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (3 ääntä)

100 historian parasta kenraalia | Eniten voitettuja taisteluita.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-03-17 19:44:26

+8004

<followme>

Missä Kim Jong-il? Hänhän suojeli Pohjois-Koreaa vuosikymmeniä kun sivistymätön muu maailma yritti päästä osalliseksi P-Korean rikkauksista. Voitti varmaan ainakin satoja taisteluja. Tämä tieto on luotettavaa ja tarkistettavissa virallisista lähteistä P-Koreassa ja kai ne nyt tällaiset tietää omasta maastaan.

7

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.03.19 16:23

<-Kazya-88> Tsingin kang?

23.03.19 11:33

<spegger> Vähän kyllä hämäävä video.. mikä noissa "voitetuissa taisteluissa" on takana? Onko laskettu siis jotain kamppanioita vai yksittäisiä kahakoita, ja ketä vastaan? Hyvän kenraalin tunnistaa siitä kuinka hyvin pystyy sopeutumaan, motivoimaan, ennakoimaan ja lukemaan vastustajaa. Pistäisin kyllä ite kärkeen Stonewall Jacksonin tai Hannibalin. Kyllä sitä moni voi voittaa monta taistelua jotain heimolaisia vastaan vaikka 1:1000 suhteella jos itellä on moderni armeija. Onko silloin mahtava kenraali?

18.03.19 23:11

<OoC> jackson, esimerkiksi googlettamalla löytyy tällainen ihan mielenkiintoinen, suppeasti kuvailtu lista ranskan kaikista antautumisista: https://www.militaryfactory.com/battles/french_military_victories.asp

18.03.19 23:02

<OoC> jacksonja tämäkö poistaa kaikki ranskan sotasaavutukset? Sitäpaitsi, ei asia ole noin mustavalkoinen, etenkään kaikkien liittoumien yms vuoksi.

18.03.19 13:02

<jackson> OoC Ekasta maailmansodasta lähtien ranskalaiset ei oo osannu ku antautua

18.03.19 08:55

<hookkan> Sacré bleu

18.03.19 00:25

<OoC> Mutta onneksi kaikki tietäjät tietää että ranskalla ei ole sotilaallista menestystä, ja että ranskan armeija ei osaa kuin antautua. :/

17.03.19 19:44

<followme> Missä Kim Jong-il? Hänhän suojeli Pohjois-Koreaa vuosikymmeniä kun sivistymätön muu maailma yritti päästä osalliseksi P-Korean rikkauksista. Voitti varmaan ainakin satoja taisteluja. Tämä tieto on luotettavaa ja tarkistettavissa virallisista lähteistä P-Koreassa ja kai ne nyt tällaiset tietää omasta maastaan.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sinivalkoinen Vuosisata

Sinivalkoinen Vuosisata

3 969 katselukertaa

Baku, Lewis Hamilton  onboard

Baku, Lewis Hamilton onboard

4 633 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.