Quantcast

Flättäri keskustelee älykkäämpiensä kanssa

Nathan Thompson (flat earthereitten messias) keskustelee fiksumpiensa kanssa. Kuinkas siinä sitten käykään.

1.7 / 5 (5 ääntä)

Julkaistu: 19.4.2019 16:41

Katsottu: 6154 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.7 / 5 (5 ääntä)

Flättäri keskustelee älykkäämpiensä kanssa | Nathan Thompson (flat earthereitten messias) keskustelee fiksumpiensa kanssa. Kuinkas siinä sitten käykään.

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.05.19 10:21

<Lecimx> Pagan Altar Niin teillä menee juu. Toinen on toista mielt asiasta josta te ette voi olla samaa mieltä niin sitten se ei uskokkaan enää samaan juttuun eikä olekkaan enää samaa porukkaa. Te olette kun joku päiväkodin pihan jengi. Keksitään joku yhteinen hommeli jota sitten leikitään yhessä mutta kun joku haluaakin leikkiä hiukan erillailla niin ei kuulukkaan enään samaan porukkaan koska yhyyy sä uskot väärin tähän juttuun. :D vitun vammaset.

26.04.19 19:53

<Pagan Altar> Lecimx taas todistat itse että et edes tiedä mistä nariset :D. Pakko mainintana mark sargent.. joka ei edes ole liitteeän maahan uskova.

-3
22.04.19 09:26

<netman87> eetvertti Tainnu olla koulun penkillä jotain muuta tekemistä kuin opiskelu. On taas veromarkat menny hyötykäyttöön...

22.04.19 00:33

<Lecimx> eetvertti Satun olemaan sekoillut flättärien kanssa jotakuinkin semmosen 7v aina sillon kun jaksaa kiinostaa paukuttaa päätäni. Tiedän hyvinkin teidän aivan saatanan tyhmät teoriat ja argumentit. Paskaa kaikki tyystin. Ja joo Nathan on yks teidän messiastanne. Mark Sargent lienet se yks suurimmista idiooteista joka luulee olevansa ihminen joka tietää yhtään mistään mitään. Teidän suuntauksesta riippuen teillä on aina eri messias ja ette osaa ees keskenänne päättää mikä on totta. Ihan samaa paskaa kun kaikki muutkin uskonnot ja niiden eri suuntaukset. :D

21.04.19 02:36

<KleptomaaniX> Ei liene yllätys kenellekkään että miltei kaikki flättärit tulevat Muricasta ja Englannista.

21.04.19 00:09

<Halohjata> Eetvertti, eihän tämmösestä aiheesta ole mitään väiteltävää kun ei ole mitään littanaa maata :DD

20.04.19 16:28

<M v p> Ritardi flättäri. voi vittu...

20.04.19 13:07

<Jannerix> Google it, se oli siellä juutuubisa! Maa on littiä google.

-2
20.04.19 03:49

<eetvertti> Lecimx 1. Nathan Thompson ( jota ilmeisesti vain sinä pidät flättäreiden messiaana) ei ole mikään paras tyyppi väittelemään aiheesta, eikä ehkä edes perehtynyt asiaan riittävän hyvin. 2. Nämä tyypit joita pidät tässä fiksuina ovat varsinaisia neropatteja. Tyypit tekee videoita youtubeen joiden ainoaa sisältöä on muille (ASIASSA heitä viisaammille) nauraminen, Lapsellisten "todisteiden" esittäminen ja kientistinen rinkirunkkaus. Rohkaisen vierailemaan kyseisten herrojen kanavilla jos haluat helpon tavan tuntea myös itsesi "fiksuksi" ;)

-25
19.04.19 23:51

<keijoo> Tulee vaan tässä mieleen, että olemmeko ensimmäistä kertaa todistamassa evoluution vaihetta, jossa ensimmäiset apinat ovat kehittäneet kyvyn puhua. Lajin fiksuimmat kaiketi ilmeisesti tajuavat olla hiljaa.. Toisaalta myös joidenkin ihmisten päät soveltuvat käytettäväksi ainoastaan hattutelineinä..

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.