Quantcast

Pidetään köyhät köyhinä

Richer Robert Kiyosaki mielenkiintoinen näkemys kouluista, työntekijöistä ja riskien ottamisesta.

3.81 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 6.5.2019 17:29

Katsottu: 9108 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.81 / 5 (21 ääntä)

Pidetään köyhät köyhinä | Richer Robert Kiyosaki mielenkiintoinen näkemys kouluista, työntekijöistä ja riskien ottamisesta.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-05-06 18:02:03

+8004

<followme>

8.21 Edison ei keksiny hehkulamppua, ainoa Edisonin keksintö oli sähkötuoli. Edison oli kusipäähomo, joka varasti muiden keksintöjä ja blokkas yhden ihmiskunnan suurimman neron, eli Nikola Teslan uran aika pitkälti. Vitun Edison

32

Aika: 2019-05-07 17:38:16

+1136

<svänä>

followme kyllä se keksi kytkeä norsun vaihtovirtaan todistaakseen Teslan keksinnön vaaralliseksi. Kaiken kaikkiaan ihan kusipää ja lisäks kuulemma homo.

9

Aika: 2019-05-07 07:03:09

+6011

<R!emurasiassa haisee>

@followme Taisi Kiyosakilla olla feikki historian opettaja ja nyt hän purkaa sitä tässä.

7

Aika: 2019-05-07 18:50:36

+8004

<followme>

svänä Juu, keksintö toki sekin. Sillähän oli pakottava tarve uskotella tasavirta vaihtovirtaa paremmaksi ratkaisuksi. Ymmärsi lopulta itsekin olevansa väärässä ja sitten olikin pakko alkaa teloittamaan eläimiä, mm mainitsemasi norsu osoituksena vaihtovirran vaarallisuudesta. Kyllä, kusipää ja homo.

6

Aika: 2019-05-08 15:56:40

+6203

<Jorma90>

https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki#Criticism_and_controversy En oikein voi luottaa kaveriin, joka promoaa verkostomarkkinointia ja haukkuu koulutusta. Muutenkin haisee paska. On toki totta, että ajattelutavat/mallit vaikuttavat, mutta ei köyhyydestä nousta pelkästään riskejä ottamalla, päinvastoin, se saattaa olla katastrofaalista.

5

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.05.19 09:45

<karju> Ihan hyviä ajatuksia kysymysten ja ajattelun voimasta mutta 80% täyttä paskaa.

11.05.19 17:01

<Jartza82> Steve jobs myös varasti toisten keksintöjä ja omi ne itselleen, Monet Jobsin läheiset ovat sanoneet että jobs oli narsisti. Media ja meidän kulttuuri opettaa meidät ihannoimmaan narsismia. Tämä maailma tulee tuhoutumaan tähän ahneuteen ja itsekeskeisyyteen. Joten katsokaa näitä "opetus" videoita jossa kehoitetaan tulemaan osaksi sitä koneistoa joka samalla tuhoaa sinut, läheisesi, perheesi ja tämän maailman

08.05.19 15:56

<Jorma90> https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki#Criticism_and_controversy En oikein voi luottaa kaveriin, joka promoaa verkostomarkkinointia ja haukkuu koulutusta. Muutenkin haisee paska. On toki totta, että ajattelutavat/mallit vaikuttavat, mutta ei köyhyydestä nousta pelkästään riskejä ottamalla, päinvastoin, se saattaa olla katastrofaalista.

07.05.19 21:58

<Huugobuugo> Koffig Kaikki eivät koskaan tule olemaan toimareita/ylintä johtoa tms. Kuten videollakin mainitaan, osalta ihmisistä puuttuu mm. riskinottokykyä siinä määrin, että ylipäätään voisi sellaiseksi tulla. Osa lamaantuu niistä kymmenistä epäonnistumisista, eikä jaksa enää yrittää. Osa ei vain saa mitään aikaiseksi, vaikka jaksaisikin yrittää. Ja osa ei vain jaksa ylipäätään tehdä yhtään mitään.Tilanne on jakojen suhteen täysin sama, kuuntelivat ihmiset tätä tai ei. Sinä voit vaikuttaa vain ja ainoastaan itseesi sekä omaan tulevaisuuteesi.

07.05.19 20:02

<Koffig> Mitäs vittua sit kun kaikki olis toimareita/ylintä johtoa tms

07.05.19 18:50

<followme> svänä Juu, keksintö toki sekin. Sillähän oli pakottava tarve uskotella tasavirta vaihtovirtaa paremmaksi ratkaisuksi. Ymmärsi lopulta itsekin olevansa väärässä ja sitten olikin pakko alkaa teloittamaan eläimiä, mm mainitsemasi norsu osoituksena vaihtovirran vaarallisuudesta. Kyllä, kusipää ja homo.

07.05.19 17:38

<svänä> followme kyllä se keksi kytkeä norsun vaihtovirtaan todistaakseen Teslan keksinnön vaaralliseksi. Kaiken kaikkiaan ihan kusipää ja lisäks kuulemma homo.

07.05.19 11:43

<eqlizeri> Itsensä kehittämis jutut ei täällä saa kauheasti arvostusta

07.05.19 10:24

<followme> R!emurasiassa haisee Hienoa, että mies pystyy purkamaan ja käsittelemään tunteitaan ja patoumiaan =)

07.05.19 07:03

<R!emurasiassa haisee> @followme Taisi Kiyosakilla olla feikki historian opettaja ja nyt hän purkaa sitä tässä.

06.05.19 18:02

<followme> 8.21 Edison ei keksiny hehkulamppua, ainoa Edisonin keksintö oli sähkötuoli. Edison oli kusipäähomo, joka varasti muiden keksintöjä ja blokkas yhden ihmiskunnan suurimman neron, eli Nikola Teslan uran aika pitkälti. Vitun Edison

32

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kivääri olalle vie!

Kivääri olalle vie!

3 992 katselukertaa

Suomen Ilmasota

Suomen Ilmasota

5 629 katselukertaa

Liikennevaloissa jammailua.

Liikennevaloissa jammailua.

5 510 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.