Quantcast

Isoisä aiheutti apinoiden omistamisen laittomaksi Ruotsissa

Ehkä ihan hyvä juttu.

4.43 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 10.5.2019 12:50

Katsottu: 7205 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.43 / 5 (13 ääntä)

Isoisä aiheutti apinoiden omistamisen laittomaksi Ruotsissa | Ehkä ihan hyvä juttu.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-05-12 08:15:57

+34670

<herald>

Nykyään Ruotsissa apinat saa oman asuinalueen ja kodin, josta voi käydä tarvittaessa polttamassa autoja ja heittelemässä kivillä virkavaltaa. Nehän on jopa rauhoitettuja alueita, minne ei edes poliisi mene. Saa nähdä, koska Suomi ottaa oppia tästä esimerkillisestä eläintensuojelusta.

22

Aika: 2019-05-12 00:35:52

+10103

<j _ j>

kyllä niitä apinoita siellä vielä on

6

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.05.19 20:05

<followme> Pyrex Ilmaisin itseäni tapani mukaan epäselvästi. Tunnuksia ei käytetty yhtäaikaa. Laitan sinulle yksityisviestinä nuo tunnukset, koska en halua paljastaa niitä julkisesti.

12.05.19 19:33

<Pyrex> followme Ok. No mainitsit kyllä aikaisemmassa viestissäsi, että sinulla oli kaksi tunnusta jolla toisella oli 20 000 plussapistettä ja toisella 90 000 plussapistettä. Noin isojen plussamäärien keräämiseen tunnuksia on mahdollisesti käytetty yhtäaikaa.

12.05.19 16:51

<followme> Pyrex Ja vielä pahoittelut, jos syytän teitä tyhjästä. Sattuneesta syystä kuitenkin tietyt epäilykset heräsivät. Niin tai näin, aion jatkaa palvelunne käyttöä ja kommentoida sekavasti, kuten aina ennenkin. Ainakin niin kauan kunnes minut poistetaan.

12.05.19 16:41

<followme> Hyvä Pyrex En käytä kahta nimimerkkiä. Minulla on oma nimimerkki ja samassa taloudessa asuvalla pojallani oma. En edes itseasiassa tiedä hänen nimimerkkiään. Hänellä on oma tietokone ja hän kyllä osaa hävittää selaushistoriansa paremmin kuin minä. Rasiakaustin aikana arvostelin teitä mielestäni ihan asiallisesti. En käyttänyt voimasanoja tai nimitellyt yms. Yksi päivä vain avasin koneen ja pääsyni Rasiaan oli estetty. Myös nimimerkkini oli kadonnut ja sitä myötä kommentit. Kokeilin työpaikan koneelta pääsyä anonyymisti ja hups, pääsin sisään. Jännää, hyvin jännää...

12.05.19 14:29

<Pyrex> followme Käytät kahta tunnusta yhtäaikaa.. toisella tunnuksella annettu rasiatubessa 8 plussaa ja jylpyssä 2 plussaa.. toisella 1 plussa rasiatubessa ja jylpyssä 6 plussaa. En näe että olet plussannut heraldin kommenttia. En tiedä mistä nimimerkistä puhut ja mitä tarkoittaa IP:n sulkeminen. Monen tunnuksen pitäminen Riemurasiassa on ainakin yksi syy minkä takia tunnuksia poistetaan.

12.05.19 13:44

<followme> Ei haittaa yhtään. Olettehan jo poistaneet yli 20 000 plussaa saaneen käyttäjänimeni ja viimeisenä vetona suljitte IP:n hetkeksi yli 90 000 plussaa keränneeltä nimimerkiltäni, koska arvostelin hieman suvakkiuttanne. Tämä liittyy rasiaholokaustiin. En hetkeäkään ihmettelisi, jos pääsyni tälle sivustolle olisi taas kohta evätty. Tätä on sananvapaus ja maahanmuutto on rikkaus, ei mulla muuta.

12.05.19 13:41

<followme> Nyt kysymys Rasian ylläpidolle; Yritin plussata herald nimisen käyttäjän kommenttia. Plussaus ei toimi. Älkää jaksako selittää, että en osaa painaa oikeasta kohtaa tjsp. Kokeilin vielä varmuudeksi paria muuta mediaa ja ylläripylläri plussaus toimii. Onko kyseisen käyttäjän kommentti sisällöltään vääränlainen? Ennen poistitte nämä ja tarvittaessa käyttäjätkin tarvittaessa jos tuli liikaa totuuksia ilmi. Onko uusi taktiikkanne jättä kommentit näkyviin, mutta tehdä plussaus mahdottomaksi ja saada näin näyttämään teille sopimattomat totuudet vain pienen piirin puuhasteluksi? Voitte pistää bannia

12.05.19 08:15

<herald> Nykyään Ruotsissa apinat saa oman asuinalueen ja kodin, josta voi käydä tarvittaessa polttamassa autoja ja heittelemässä kivillä virkavaltaa. Nehän on jopa rauhoitettuja alueita, minne ei edes poliisi mene. Saa nähdä, koska Suomi ottaa oppia tästä esimerkillisestä eläintensuojelusta.

22
12.05.19 00:35

<j _ j> kyllä niitä apinoita siellä vielä on

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Isoisä puhuu lapsen kieltä

Isoisä puhuu lapsen kieltä

7 319 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.