Quantcast

China’s Vanishing Muslims: Undercover In The Most Dystopian Place In The World

4.68 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 2.7.2019 20:17

Katsottu: 4598 kertaa

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.68 / 5 (14 ääntä)

China’s Vanishing Muslims: Undercover In The Most Dystopian Place In The World

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-07-03 10:57:36

+2664

<__-AxU-__>

Islam ei ole vain uskonto, se on erittäin vakava uhka kaikille ei muslimeille. Se on sama missä maassa he ovat on ongelmat lähellä. Kiinalaiset on kyllästyneet erillaisiin iskuihin, ja tämä on heidän ratkaisu. Japaniin heitä ei edes päästetä. Ruotsi on jo menetetty ja Suomi menee perässä.

29

Aika: 2019-07-03 01:28:41

+2706

<are89>

Kiinassa sentään osataan pitää Muslimit ruodussa.

12

Kommentit (24)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.07.19 18:17

<Jorma90> Kanakotka Kukaan ei ottanut kantaa Vicen uskottavuuteen tai mihinkään muuhunkaan, vaan automaattisesti siirtyivät öyhöttämään lempiaiheestaan. Tämä käytös on havaittavissa täällä myös muissakin medioissa, jotka edes etäisesti liittyvät islamiin tai muslimeihin. Mitä Vicen uskottavuuteen tulee, niin ainakin MB/FC pitää Vicea totuudenmukaisena, vasemmalle kallellaan olevana mediana: https://mediabiasfactcheck.com/vice-news/

30.07.19 03:18

<Kanakotka> Jorma90 Vice ei tule näyttämään yhtään mitään muuta kun sen puolen asiasta jota itse lähes ääripään poliittisena julkaisuna haluaa muiden näkevän. Totuus on Vicen dokkareista lähempänä toisen osapuolen kannanottoa kuin Vicen. Se, että tätä katsovat henkilöt pystyvät saamaan selville ne asiat jota Vice yrittää piilotella propagandastaan ei vihjaile patologiasta, vaan hyvästä mediakritiikistä. Tämäkin piti jostain syystä rautalangasta vääntää.

-3
19.07.19 19:39

<Jorma90> Kanakotka Siis mitä? Minä kutsuin tiettyjen rasialaisten käytöstä patologiseksi ja sinä sanot sen johtuvan Vicen puolueellisuudesta?

18.07.19 23:38

<Kanakotka> Jorma90 Johtunee siitä, että teinin tasollakin olevan henkilön pitäisi pystyä näkemään Vicen kaltaisen roskamedian poliittinen puolueellisuus jo kättelyssä.

-3
18.07.19 23:36

<Kanakotka> __-AxU-__ Olet täysin oikeassa Japanista, satun itse opiskelemaan nihongoa ja japsien kanssa tulee aika useinkin juteltua. Yleisesti ottaen he ottavat kaikki avosylin vastaan jotka haluavat tulla Japaniin joko tekemään töitä, tai liittyvän väestöön. Muslimit eivät halua näistä kumpaakaan tehdä, joten he eivät ole tervetulleita. Sama pätee Jehovan todistajiin ja mormoneihin, yllättävää kyllä. Suomalaiset ovat Japanissa erittäin arvostettua kansaa, mutta kulttuurishokki on erittäin raju monelle rujommalle henkilölle.

-3
08.07.19 01:53

<Mr_Perhonen> rikkinäinen kellokin on kahdesti päivässä oikeassa

05.07.19 20:12

<Prawler> Jorma90 Paljon pienempi paha pitkällä tähtäimella kun antaa islamin vapaasti levitä.

05.07.19 06:16

<pallislollis> Surullista miten näinkin vakavaa dokumenttia katsoessaan jotkut eivät vaan kykene ajattelemaan omilla aivoillaan, ikinä. Lopettakaa niitten uutisten ja OLENOIKEASSA.COM kahtominen ja menkää oikeeseen maailmaan oikeitten ihmisten luokse niin ymmärtäisitte, että maailma on muutakin kun teidän surullinen kupla.

05.07.19 03:06

<are89> Jorma90 lol cry some more :DDD

-8
04.07.19 16:45

<Jorma90> Dokumentissa kuvataan kuinka hirveä poliisivaltio Kiina on, kuinka ihmisiä viedään käytännössä keskitysleireille ja heidän lapsensa otetaan huostaan ja aivopestään, mutta onneksi kommenteissa osataan keskittyä olennaiseen eli islamin ja muslimien haukkumiseen. Ehkä hieman patologista joku voisi sanoa.

04.07.19 15:21

<hammu> Pikkuraha sorosille voidella merkeliä ja kataista pikku rahasalkulla ohi pankkien. Sorosin openborder järjestö tätä sumuroi.

-6
04.07.19 14:32

<labani> Kommentteja katsellessa ihmetyttää, että kriittinen dokumentti aiheesta saa miinuksia, mutta muut kriittiset kommentit plussia. Joko neljä vihervasemmistolaista ei pidä, että liittolaisten uskontoa arvostellaan tai kyseessä on toinen ääripää, eli perussuomalaiset, joille noin pitkä dokumentti on liian pitkä ja he tekevät johtopäätöksensä dokumentin sisällöstä parin ensimmäisen minuutin perusteella.

-2
04.07.19 12:44

<Kapa53> Mitä tulee rajavalvontaan. Vedin pienen roadtripin norjaan ja ruotsin kautta suomeen. Lapissa huomasin, että passia ei ollut mukana, mutta ilmeisesti sitä ei edes tarvitse pohjoismaissa. Yhdelläkään rajalla ei ollut ketään kysymässä mistä tulen, minne menen, mitä autossani on. Onhan rajavalvonta kallista mutta jotenkin outoa ettei ketään kiinnosta. Turhaa oli tuubi nuuskaa perseessä, enkä edes nuuskaa tai polta.

03.07.19 21:42

<Kheldaur> Islam on järkyttävin kuolemankultti mitä ihmiset ovat koskaan keksineet. Aivan kamala keksintö kertakaikkiaan. Yhdenkään muslimin ei tulisi olla euroopassa, voisivat raiskailla ja katkoa toisiltaan päitä siellä hiekkaerämaassa mistä ovat tulleetkin.

-2
03.07.19 12:54

<labani> Kannattaa katsoa koko dokumentti ihan ajan ja ajatuksen kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=YQ9zv3hsMsY

-6
03.07.19 10:57

<__-AxU-__> Islam ei ole vain uskonto, se on erittäin vakava uhka kaikille ei muslimeille. Se on sama missä maassa he ovat on ongelmat lähellä. Kiinalaiset on kyllästyneet erillaisiin iskuihin, ja tämä on heidän ratkaisu. Japaniin heitä ei edes päästetä. Ruotsi on jo menetetty ja Suomi menee perässä.

29
03.07.19 05:30

<poseeeh> https://www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw tähän aikaan vice oli vielä hyvä.

03.07.19 05:03

<poseeeh> Mihinnän ne menee turvaan tuolta varmaan lähi-itään(?).

03.07.19 01:28

<are89> Kiinassa sentään osataan pitää Muslimit ruodussa.

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.