Quantcast

Karhuja ja ahma syömässä

2.15 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 7.8.2019 22:34

Katsottu: 4603 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.15 / 5 (7 ääntä)

Karhuja ja ahma syömässä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-08-08 09:47:58

+127809

<testo_jolle>

Nämä haaskakuvaamiset pitäisi kieltää lailla! Juuri näiden takia tulee häirikkö karhuja ja susia. Tuossa oppivat yhdistämään ihmisen hajun ja ruuan. Sitten opettavat ne vielä pennuille ja kun pennut lähtevät maailmalle niin mistäpä luulette niiden etsivän ekana ruokaa.

18

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.08.19 10:32

<testo_jolle> tokoro Paskapuhetta. No joo, voivat sijaita kaukana asutuksesta. Mutta jokaisesta kopista on ilmanvaihto ulos. Ilmanvaihdon kautta hajua pääsee leviämään. Joka kerta kun koppiin kävellään niin jää hajujäljet. Haaskat kun viedään niin niistä jaa ihmisen hajua. Eläin kyllä vaistoaa sen. Karku haistaa kiiman kymmenien kilometrien päähän niin kait se nyt haistaa useamman paskalle haisevan ihmisen 300m päästä

10.08.19 09:49

<Letkis> Ihan pieni kysymys näitä haaskakuvauksia puolustaville ja arvostaville, kun kuvaaja itsekin olen. Miten se kuvaaja sinne koppiin menee? Jotain tuubia pitkin? Ihminen jättää hajujäljen jo koppiin mennessään. Karhut ovat niin tottuneita jo näillä kuvauskojuilla, että tulevat kopin eteen lipomaan koiran ruoat ja hunajat kasvien päältä välittämättä äänistä joita satavarmasti lähtee siitä kuvia räpsivästä ihmisestä puolen metrin päästä. Nämä "luontokuvaajat"tuskin itsekään yöpyisivät teltassa lähellä aluetta, jossa karhuja ruokitaan.

09.08.19 14:03

<tokoro> testo_jolle Kuvaajalta: "Kuvauspaikat sijaitsevat kaukana asutuksesta lähellä karhujen luonnollista elinympäristöä. Nuo kuvauskojut ovat myös hyvin hajutiiviitä ja kuvausluukut ovat pieniä. Karhuja ei siis näissä kuvauspaikoissa "totuteta" ihmisiin eikä ne siksi näiden vuoksi kenenkään takapihoille lompsi :)"

09.08.19 14:00

<tokoro> Possu koitti esittää kuollutta, niin joutuikin ruoaksi.

08.08.19 17:17

<KleptomaaniX> Kuka syötti Johanna Tukiaisen karhuille?

08.08.19 09:47

<testo_jolle> Nämä haaskakuvaamiset pitäisi kieltää lailla! Juuri näiden takia tulee häirikkö karhuja ja susia. Tuossa oppivat yhdistämään ihmisen hajun ja ruuan. Sitten opettavat ne vielä pennuille ja kun pennut lähtevät maailmalle niin mistäpä luulette niiden etsivän ekana ruokaa.

18

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Metsien mies jahtaa karhuja

Metsien mies jahtaa karhuja

6 207 katselukertaa

Karhuja pussaileva ukkeli

Karhuja pussaileva ukkeli

4 528 katselukertaa

Kuusamon karhut

Kuusamon karhut

5 146 katselukertaa

karhuja

karhuja

10 963 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.