Quantcast

Pedofiilille uusi synonyymi = bidenisti

Valitettavasti alkaa näyttää todennäköiseltä, että namusetä muuttaa valkoiseen taloon.

2.69 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 23.2.2021 12:53

Katsottu: 3096 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

2.69 / 5 (13 ääntä)

Pedofiilille uusi synonyymi = bidenisti | Valitettavasti alkaa näyttää todennäköiseltä, että namusetä muuttaa valkoiseen taloon.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-02-25 09:04:41

+9411

<Per-Einar>

Alkaa näyttää todennäköiseltä? Onko medioissa kuukausien viive? Kyllähän näistä vähän sellainen oksettava sivumaku tulee. Pikkusen yritetään hivellä rintoja samalla kun laitetaan käsi lanteille, tai jopa rinnoille. Jos olisi oma lapsi ja joku oksettava vanha äijä tekisi tuommoista, niin saattaisin jakaa fyysisiä moitteita.

5

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.04.21 11:56

<aabee> Jörmä90 tässä videossa esiintyy niin tarpeetonta nuorten lääppimistä, että pedofiilisistä taipumuksista ei jää mitään epäilyksiä.

22.03.21 07:54

<Lettukesti> Viikon puhutuin, ehkä toisenkin

19.03.21 12:50

<Mandula> Per-Einar Tämä on tosiaan ollut kuukausikaupalla "tarkistuksessa". Yllätyin, kun pitkästä aikaa jaksoin tarkistaa statuksen, oho se on mennyt jo läpi. Nopeeta toimintaa kuin rajojen sulkeminen koronalta.

16.03.21 14:01

<clifftop1> Ja maailman mielestä kaikki on nyt hyvin

27.02.21 15:45

<Lettukesti> no on kyllä aika limasta

27.02.21 14:37

<jaakko69pano> Raakamunakas DRUMPFI ON HULLUM UKKO! NÄIN SANOTTIIN ILTALEHDESSÄ sai perkele bideeninkin pommittaa syyriaa! HULUM UKKO DRTUMFFI ON PERKELE , LUULEE VIELÄKIN VETÄVÄNSÄ TIILIÄ.

27.02.21 14:01

<Raakamunakas> punos Trump on vahvasti pedifiliaa vastaan. Hän ei varmastikkaan olisi halunnut pedofiilejä kiinni, jos olisi itse osallisena niihin toimiin. Epstein oli vaikutusvaltainen ihminen ja hänestä löytyy varmasti kuvia aivan kaikkien vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa. Demokraatit siellä epsteinin saarella kävi ahkeraan. Bill Clintonillakin taisi olla kymmeniä matkoja sinne :D Vielä kerran, Trump taisteli näitä vastaan!

26.02.21 23:00

<jaakko69pano> punos Hullum ukko Drubmfi luulee vetävänsä tiiliä, ja että petoviilikin. Om se HULLUM UKKO!

-2
26.02.21 22:04

<punos> Mitenkäs kun netti on pullollaan kuvia Trumpista joka on pörrännyt todistettavasti niin Epsteinin kuin Ghislane Maxwellin kanssa vuosia. Kukakohan se pedofiili on?

-2
25.02.21 23:17

<Kapa53> Jahas taas joku populisti levittäät täällä propagandaansa, EIköhän tämä ole nähty.

-4
25.02.21 09:04

<Per-Einar> Alkaa näyttää todennäköiseltä? Onko medioissa kuukausien viive? Kyllähän näistä vähän sellainen oksettava sivumaku tulee. Pikkusen yritetään hivellä rintoja samalla kun laitetaan käsi lanteille, tai jopa rinnoille. Jos olisi oma lapsi ja joku oksettava vanha äijä tekisi tuommoista, niin saattaisin jakaa fyysisiä moitteita.

23.02.21 23:05

<eqlizeri> Suurin osa amerikkalaisista äänestäjistä uskoo vaaleissa tapahtuneen huijaus. Todisteita on hurjasti https://hereistheevidence.com/

23.02.21 19:45

<Lyly83> Onneksi tilanne ei sinällään muuttunut, että johan sitä oltiin kuvottavaan käytökseen totuttu edeltävän kauden aikana.https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_sexual_misconduct_allegationsMutta jostain syystä tälläinen on tunteita nostattavaa ja kommentoinnin arvoista vasta silloin kun sitä tekee joku jonka mielipiteistä ei tykkää...

-1
23.02.21 15:10

<kalalala> Eiks tää ollu rasistiki vielä?

23.02.21 14:15

<Jörmä90> Joopa joo. Bidenia on vuosia syytetty turhan tuttavallisesta käyttäytymisestä naisten ja lasten kanssa, mutta mitään todisteita pedofiliasta ei ole, piste.

-7

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.