Quantcast

Se puhelin pois ja katse tiehen

Nuoriso räplää puhelinta ajon aikana. Seuraukset sen mukaiset

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 28.7.2021 13:50

Katsottu: 3512 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

Se puhelin pois ja katse tiehen | Nuoriso räplää puhelinta ajon aikana. Seuraukset sen mukaiset

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-07-29 14:06:44

+3255

<4spaddu2>

Itsekkin nähnyt samanlaisen kuskin. Aluksi luultiin että kuski oli humalassa kun hänen takana ajettiin ja se mutkitteli siinä kaistojen välissä kokoajan. Ohi kun mentiin niin ja katsottiin mikäs ukko siellä ratissa on, niin ananastukkahan siellä aurinkolasit päässä ja naama kiinni puhelimessa.

5

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.08.21 12:42

<kmk85> Vuosi sitten olin punasissa valoissa omissa ajatuksissani pysähtyneenä, kun yksi jantteri osui kuuttakymppiä meikään. Syynä puhelimen räplääminen ajon aikana. Meikän paku lähti lunariin ja itselleni kuukauden kesä saikku. Jantterin kiiltävä audi meni muussiks

06.08.21 00:09

<Onanaattori> Basee Lopeta ihan suosiolla se puhelimen räplääminen ajon aikana. Jos oikeasti ajat autoa niin tiedät, että tilanteet tulevat joskus eteen hyvin yllättäen.

31.07.21 20:08

<Suom1j3llona> mikä siinä muuten on kun videolla havahdutaan että piennar lähestyy niin korjausliike pitää tehdä nopeasti ja sen takia menetetään auton hallinta?

30.07.21 17:31

<KaYhKo> Oho mediat loppu. Nähellään parin kuukauden päästä.

30.07.21 17:30

<KaYhKo> Kommentti puhelimista joita pysty käyttää katsomatta koska tunnolla ja muistilla pysty näppäilee katsomatta vaikka housun taskussa.

30.07.21 13:53

<Basee> Itsekkin räplään puhelinta ajon aikana, mutta teen sen pikatiellä ja kun tie menee suoraan ja osaan välillä kuikuilla ietä, ei tartte sitä puhelinta kattoo paria sekuntia enempää, keskittyminen enimmäkseen auton ajamisessa, kuinka retardi pitää olla että pitää sitä katsetta niin kauan puhelimessa ettei nää edes mutkaa tiessä

-8
29.07.21 16:25

<SynkänOsastonAsukki> Yhtä vastuutonta kuin humalassa ajaminen, nämäkin voivat tappaa sivullisia omalla piittaamattomuudellaan. Kaikki vaan eivät sovi liikenteesee valitettavasti.

29.07.21 14:06

<4spaddu2> Itsekkin nähnyt samanlaisen kuskin. Aluksi luultiin että kuski oli humalassa kun hänen takana ajettiin ja se mutkitteli siinä kaistojen välissä kokoajan. Ohi kun mentiin niin ja katsottiin mikäs ukko siellä ratissa on, niin ananastukkahan siellä aurinkolasit päässä ja naama kiinni puhelimessa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Vanhanajan puhelin

Vanhanajan puhelin

6 325 katselukertaa

Kuuma puhelin

Kuuma puhelin

5 119 katselukertaa

Tärkeä puhelin

Tärkeä puhelin

6 274 katselukertaa

iPhone 6

iPhone 6

4 434 katselukertaa

puhelin pilailua.

puhelin pilailua.

4 408 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.