Quantcast

Kuka on Peter Joseph?

Charles Robinsonin tekemä dokumentti Zeitgeist-liikkeen perustajasta, Peter Josephista. Tekstitetty suomeksi.

4.23 / 5 (24 ääntä)

Julkaistu: 7.12.2010 03:30

Katsottu: 6060 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.23 / 5 (24 ääntä)

Kuka on Peter Joseph? | Charles Robinsonin tekemä dokumentti Zeitgeist-liikkeen perustajasta, Peter Josephista. Tekstitetty suomeksi.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2010-12-07 13:22:08

+8855

<Modiglian>

Tämä jätkä on kyllä oikeassa, mutta sen ratkaisu asiaan on käytännössä Marxismi. Se ei näköjään itse sitä tajua, mutta Marxismista se kuitenkin puhuu. Kaikki kuuluu kaikille jne. Valitettavasti Marxismi, kuten on todistettu on kiva idea, mutta se ei tule toimimaan ja se taas perustuu siihen, että on aina olemassa ihmisiä jotka eivät tyydy siihen mitä kaikilla on vaan haluavat enemmän ja siitä taas syntyy Kommunismi joka ei toimi kuten naapurissa on todistettu. Kapitalismi on perseestä mutta se toimii paremmin kuin Kommunismi joka on se vaihtoehto.

5

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.01.11 22:53

<mundo> jos nyt vain ensiksi tutkisitte asiaa tarkemmin, etsisitte tarkempaa informaatiota zeitgeist movementista ja venus projektista, ette jäisi väittelemään näistä suhteellisen pienistä ongelmista, ja voisitte ehkä ajatella että tämä systeemi toimisi paremmin. Missää vaiheessa he eivät väitä että tämä systeemi on paras ja pysyvä ratkaisu, vaan että se olisi tehokkaammpi ratkaisu rahatalouteen verrattuna

11.12.10 13:47

<Abraabaa> plilik kyllä vaikuttais olevan täysjärkisin täällä...

09.12.10 16:09

<-Kazya-88> pilik on vain tyhmä! mutta katoin sitten sen zeitgeis omaavat videot ja herätti todella paljon mielenkiintoa... suosittelen katsovan jos vähänkin kiinnostaa teknologiaan ja auttaa ymmärtää tätä maailmaa syvällisemmin!

09.12.10 06:17

<SSsam1975> mielenkiintoisia näkökulmia miehellä...

08.12.10 12:26

<Ampuhaukka> EI vittu, Plilik taas vauhdissa, ootsä oikeesti trollaamassa siellä, vai ootsä vaan ihan vitun pihalla?

07.12.10 19:11

<Blizhazard> Asiallista tietoa...

07.12.10 17:00

<Ampuhaukka> <modiglian> "valitettavasti marxismi, kuten on todistettu on kiva idea, mutta..." vittu mä rakastan näitä tyyppejä, niin tietävinään kaiken aina. Peter tuossa puhui resurssipohjaisesta taloudesta (resource based economy), ja puhui myös siitä miten yhteiskuntafilosofit, sosiaaliteoreetikot mm. Karl marx, "he ovat kaikki ollet lukittuja oman aikansa maailmankuvaan, ja heidät ajatusprosessinsa kykenivät ylettymään vain tiettyyn pisteeseen asti", jonka jälkeen sanoo tämän olevan totta luultavasti myös hänen itsensä kohdallaan.

07.12.10 15:31

<Gravitaatio> Modiglian, ymmärtääkseni se koitti selittää ettei tuo kyseinen "marxismi" kuitenkaan olisi sitä itseään. Kauppatalous säilyisi jossain muodossa mutta se olisi säädelty luonnonvarojen, kulutuksen ja muiden tärkeiden asioiden tasapuolisen ja ennenkaikkea järkiperäisen jakamisen muodossa. Ja helvetti millainen lausehirviö tuosta muodostui, oho.

07.12.10 13:22

<Modiglian> Tämä jätkä on kyllä oikeassa, mutta sen ratkaisu asiaan on käytännössä Marxismi. Se ei näköjään itse sitä tajua, mutta Marxismista se kuitenkin puhuu. Kaikki kuuluu kaikille jne. Valitettavasti Marxismi, kuten on todistettu on kiva idea, mutta se ei tule toimimaan ja se taas perustuu siihen, että on aina olemassa ihmisiä jotka eivät tyydy siihen mitä kaikilla on vaan haluavat enemmän ja siitä taas syntyy Kommunismi joka ei toimi kuten naapurissa on todistettu. Kapitalismi on perseestä mutta se toimii paremmin kuin Kommunismi joka on se vaihtoehto.

07.12.10 12:05

<Rankki^> Kerrankin mies, joka ei perusta tietouttaan uskomukseen tai kertomuksiin, vaan karuun faktaan.

07.12.10 10:50

<suklaarusina> Totta kuin skientologia...

07.12.10 10:09

<TimLizard> Sanon vain että täysin samaa mieltä Peterin kanssa, en jaksa selitellä enempää.

07.12.10 05:42

<NightSky> Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Ei inkakalenterit, jeesukset, ennustaja-akat, l. Ron hubbard tai peter josephkaan. Maailmanlopunteorioita on tuhansia ja josephin toivomia utopioita ollaan luvattu ennenkin ilman, että niitä koskaan ollaan saavutettu/toteutettu. On turha haaveilla taydellisyydestä, koska tämä maailma ei sitä koskaan tule olemaan. Pitää pyrkiä etsimään kompromissia, ei täyskäännöstä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

kuka oli GG allin

kuka oli GG allin

1 338 katselukertaa

11' 8

11' 8", redneck ja provosointi

12 563 katselukertaa

Kuka **ttu on netissä?

Kuka **ttu on netissä?

3 617 katselukertaa

Groove Coverage 7 years & 50 days

Groove Coverage 7 years & 50 days

3 323 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.