Quantcast

Pekka Hyysalo

http://www.pekkahyysalo.com/?page_id=13 Ehkä yksi inspiroivimmista ihmisistä mitä tiedän. Video ennen onnettomuuden sattumista. (Nyt opettelee kävelemään ja puhumaan uudestaan)

2.67 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 10.4.2012 09:47

Katsottu: 24921 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.67 / 5 (12 ääntä)

Pekka Hyysalo | http://www.pekkahyysalo.com/?page_id=13 Ehkä yksi inspiroivimmista ihmisistä mitä tiedän. Video ennen onnettomuuden sattumista. (Nyt opettelee kävelemään ja puhumaan uudestaan)

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.05.14 11:51

<etbabylon> Ylimielin kaveri jolla on noussu julkisuus hattuun..

09.11.13 03:37

<Muumi69> Itteä tää inspiroi oikeasti tosi paljon koska samassa tilanteessa olen nykyään, mutta en todellakaan näin vakavassa. Kesällä meni yksi selkäranka nikama murskaksi ja 2 murtui ja jalkoihin molempiin 5 murtumaa. Nyt 3kk pyörätuolissa istunut, kävely onnistuu vain tukea vasten, ei tietoakaan tasapainosta. Oulun yliopistollisessa sairaalassa kuntoutuksessa. Alkutilanne siis että vyötäröstä alaspäin olin halvaantunut.

08.11.13 16:34

<Omistaja> http://vimeo.com/78405837 kiteyttää mitä jäbälle on käyny.. arvostan!

11.04.12 15:52

<Sleijeri> Naks naks, mitäs läks.

11.04.12 10:09

<nevis84> tuota no ette te paljoa kaverista tunnu tietävän.. mä kuulin jätkästä ekan kerran ja jo nyt tiedän että onnettomuus sattui 28.4.2010 ja siitä 6kk niin käveli ja 11kk niin laski ensimmäisen kerran...

11.04.12 01:09

<Trops> Nyt opetelleee kävelemään? sehän on laskenu jo pitkään sen jälkeenki

10.04.12 23:01

<Kakkis-89!> Tosiaankin on inspiroiva tarina, riemurasian nörtit ja lampaat ymmärtäneet vain väärin homman taas. Kaverihan tosiaankin oli maailman parhaimpia ja lupaavimpia laskettelijoita, kunnes kaatui pahasti hyppynsä. Kypärä hajosi, muitta pelasti samalla elämän aiheuttaen vain kallonmurtumaa. Oli koomassa 14päivää ja eioltu varmoja tuleeko aivot enään toimimaan. Sensijaan vuoden päästä kaveri olijo rinteessä koska häntä motivoi yksi asia: rakkaus lajia kohtaan. Mielestäni tässä onse inspiroiva kohta: jaksaa tehdä duunia jota rakastaa, vaikka tulisi kova este tai muutos elämässä.

10.04.12 21:19

<sheepra> Tuon otsikon kirjottaja on tainnu ottaa poskeen Pekka Hyysalolta. Sen verran kovalta fanboylta vaikuttaa.

-2
10.04.12 16:58

<nukkumatti1> Tsemppiä kaverille! Mutta aika juustoinen video...

10.04.12 15:32

<TapTT> Eihän siinä mitään inspiroivaa ole, kun menettää kyvyn kävellä ja tehdä muita arkipäivän asioita. Jeesus ristus teidän kanssa. Ei välttämättä kovin helppoa ole kuntoutua ja on vitun turhauttavaa varmasti opetella juurikin kaikki simppelit asiat uudestaan. Kyllä varsin iso osa aivovamman jälkeisen (jos siitä edes selviää) kuntoutumisen osalta on ihmisen asenne kuntoutua. Osa kommentoijista ilmeisesti odotti jonkinsortin onnettomuus- ja sen jälkeistä kuntoutumisvideota. Olisi vähän erinäköiset kommentit sen jälkeen. Jännä sikäli.

10.04.12 15:16

<Xmas> Pekka on yks inspiroivimmista ihmisistä mitä minä(huomaa minä) tiedän. älkää länkyttäkö jos ette lue blogista äijän tarinaa. Alunperin ei ollu varma tuleeko edes selviämään hengissä tai saadaanko pekkaan enää koskaa kunnon ''yhteyttä''. Ei ihan jokainen saman kokenut taistele joka päivä sen eteen, että pääsee vielä harrastuksen pariin. <a href="http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Hyysalo" target="_blank">http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Hyysalo</a>Ohan toi jo ihan laskuvideonakin siisti

10.04.12 14:27

<tsoel> lähettäjä varmaan tarkottaa tolla inspiroinnilla sitä että kai tuo heppu tosissaan haluaa takasi rinteeseen ku on ruvennu jo laskee uusiks ennenku osaa kunnolla ees kävellä

10.04.12 14:16

<Juhi_Z> Juu nyt oli aika klisee otsikko...

-1
10.04.12 14:16

<maksamakkara> siis suomessa tapahtuu kymmenen tuhatta aivoinfarktia vuodessa ja tuhannet joutuva opettelemaan kävelemään ja puhumaan uudestaan. asia ei ole missään määrin inspiroivaa. mutta hoitohenkilökunta joka mahdollistaa toipumisen on. eli vähän perspektiiviä asioihin

10.04.12 13:57

<herra Kypärä> Mikähän vittu tässäkin inspiroi: jätkä laskee mäkeä koko videon? Joo, joskus loukkaantui kuolettavan vaarallisessa harrastuksessa, sittemmin treenaa taas oleen. Mitä vittua tämä edes on?

-1
10.04.12 10:35

<Hahaa> "Ehkä yksi inspiroivimmista ihmisistä mitä tiedän. Video ennen onnettomuuden sattumista. (Nyt opettelee kävelemään ja puhumaan uudestaan)" Päivä Afrikassa olisi vaikeampi kuin ton jätkän koko elämä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Mä näin unta

Mä näin unta

3 346 katselukertaa

Talvisota

Talvisota

4 969 katselukertaa

Säätiedotus

Säätiedotus

3 269 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.