Quantcast

The Truth About the Global Warming Agenda

3.17 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 4.6.2012 17:19

Katsottu: 3657 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

3.17 / 5 (12 ääntä)

The Truth About the Global Warming Agenda

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.06.12 04:33

<Darius6> Jännä, että vaikka tota ilmaston lämpenemistä on yks jos toinen jenkeissä ajanu, niin silti sekin on nyt yhtäkkiä Obaman vika.

05.06.12 19:33

<Are11> Videon tekijä uskoo myös "älykkääseen suunniteluun". Ei mainitse lähteitä. Väitteet perustelemattomia ja jopa virheellisiä. 1/5. http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Spencer_%28scientist%29

05.06.12 19:27

<SienetThe> Lähdekritiikkiä ihmiset. Tämä herasmies on YouTubeen videon tehnyt tyyppi, joka ei käytä lähteitä. Ei paljoa vakuuta.

05.06.12 18:05

<pasava> jos toi ecat on totta niin jepulis kepulis

05.06.12 13:47

<-Tipa-> <juppikäpy> Keille idiooteille tällaisia itsestään selvyyksiä pitää selittää? <-- Kaikille niille lampaille, jotka uskoo valtavirran mediaa. Eli valtaosalle!

04.06.12 21:32

<luqas> Kyllähän poliitikotkin tämän tietää ja hommahan tulee jatkumaan vielä vuosikausia. Se ois kova paikka jos kaikki co2:n perustuvat verotulot ja maksut jäis yhtäkkiä saamatta. Maailma menis ihan sekaisin joksikin aikaa.

04.06.12 21:26

<juppikäpy> Keille idiooteille tällaisia itsestään selvyyksiä pitää selittää? Vanha ameriikkalainen sanonta kuuluu "seuraa rahaa" sitä kautta intessit kaikkeen toimintaan missä raha liikkuu saa järjellisen selityksen.. Eli todelliset hyötyjät. Hyvin yksinkertaista toimii lähes aina kapitalismissa. Mikäli joku haluaa jotenkin jotenkin tähän ylettömän leveään elämään puuttua, siis jota nykyään elämme niin alkakaa vain elämään pihisti ja jättäkää turha hummailu pois.. Hyvin helppoa ja halpaa.

04.06.12 20:41

<jkpelle> Aletaan vaan kaikki elämään yksinkertaista elämää who's with me

04.06.12 20:13

<largehc> Noniin, käytetään sit kaikki vitun öljyt mahdollisimman nopeasti loppuun.

04.06.12 20:07

<Smulgero> Laskettiin koulussa: Kaasujen emissiivisyyskertoimien erot ovat niin pienet, että vaikka ilmasta olis puolet hiilidioksidia ja puolet typpeä, niin maapallo lämpenisi noin 1,5 astetta. Joo, joku sanoo, että se on paljon, mutta noilla kaasupitoisuuksilla ei ihmisiä olisi enää siitä murehtimassa.

04.06.12 18:37

<herra Kypärä> Videon pituus 9:11 eli sala liitto yhdys valloissa!

04.06.12 17:45

<_PandaBoy_7_7> olikohan käsi kipeä piirtelyn jälkeen.

04.06.12 17:32

<Jakedus> iho meni alus kananlihal välittömästi

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

The Truth About Trump Supporters

The Truth About Trump Supporters

2 341 katselukertaa

Isohkoja kaivamislaitteita.

Isohkoja kaivamislaitteita.

6 174 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.