Quantcast

SOMETHING FROM NOTHING - Richard Dawkins & Lawrence Krauss

Richard Dawkins ja Lawrence Krauss keskustelevat kaikesta :D

4.31 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 3.6.2013 18:20

Katsottu: 5109 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.31 / 5 (21 ääntä)

SOMETHING FROM NOTHING - Richard Dawkins & Lawrence Krauss | Richard Dawkins ja Lawrence Krauss keskustelevat kaikesta :D

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.06.13 14:48

<Modiglian> <skibaduweinau> Christopher hitchens hävisikin tavallaan tuon väittelyn johon valmistautumisesta hän puhuu tuossa linkittämässäsi videossa. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Graigin väite. (hänellä siis on yksi ja sama muistaakseni 4 osainen väite) jota hän jankkaa joka väittelyssä on ihan täyttä paskaa ja helposti osoitettavissa vääräksi. Henkilökohtaiseti pidän juuri tuota väittelyä jossa Hitchens epäonnistuu täysin edes vastaamaan Graigin väitteeseen hyvänä esimerkkinä siitä mistä thinkingforlife videossaan puhuu.

05.06.13 21:31

<Apinapallo> Tämän keskustelun voi lopettaa järkevästi kolmella pointilla kuin seinään: 1. Ihminen ei voi enää ehtiä kehittymään niin paljoa että pystyisi kolonisoimaan muita aurinkokuntia ennenkuin omamme on tuhoutunut. 2. Me olemme mutanttiapinoita hallitsemattomassa orgaanisessa avaruusaluksessa. 3. Kohdat 1 ja 2 osoittavat että kenenkään mielipiteillä ei ole vittuakaan väliä. Sillä on sama merkitys kuin simpanssien riidalla siitä mikä lätäkkö sisältää parempaa vettä. On elämän hukkaamista jauhaa asioista joilla ei ole mitään merkitystä. Keskittykää nauttimiseen.

05.06.13 16:41

<skibaduweinau> <modiglian> ilmeisesti mm. Christopher hitchens on sun kanssas eri mieltä: http://www.youtube.com/watch?v=6aa3fn4_mkQ

04.06.13 13:47

<Modiglian> <aspat> Minusta tuntuu, että sinulle on itsellesi käynyt juuri niinkuin syytät minulle käyneen. Olet yhden suositun ajatussuunnan fani joka ei suostu ajattelemaan omilla aivoillaan asiaa vaan uskoo thinkingforlifen sanoihin kuin raamatun tekstiin.Lisäksi tunntu vieläpä käsittäneen asian niin, että Graig olisi muka taitava väittelijä. Kuunteleppa uudelleen tarkkaan mitä tuo thinkingforlifekin Graigista sanoo.

04.06.13 13:44

<Modiglian> Graigin väitteen olennaisin osa perustuu siihen, että kun emme tiedä vastausta johonkin laitamme vastaukseksi Jumalan. Graigia vastaan on myös yrittänyt väitellä monet ateistit jotka ovat filosofisesti parempia väitteliöitä, mutta Graig ei yllättäen suostu väittelemään heidän kanssaan. Tuossa thinkingforlife videossa unohdetaan myös yksi yleisten väittelyiden olennainen seikka. Väittelyjä on kahdenlaisia. Etukäteen tehtyjen valmiiden argumenttejen kanssa väittely ja tyyli jossa molemmat esittää ensin oman argmunettinsa ja vastaa sitten toisen argumenttiin.

04.06.13 13:36

<Modiglian> <aspat> allekirjoitan kaiken mitä thinkingforlife linkittämässäsi videossa sanoi lukuunottamatta sam Harrisin kytkemistä samaan läjään. Siitä huolimatta en ymmärrä edelleenkään mitä graigin kaltaisen idiootin kuunteleminen auttaa? Greationistien ja muiden theistien väitteisiin voi tutustua sitenkin, että tutustuu samalla selityksiin miksi ne eivät onnistu todistamaan mitään. Graigin väitteen voi tuhota ihan perus logiikalla ja perus vastauksilla koska se on vain sama iänikuinen uskovaisten väite verhottuna monimutkaisen kuoren alle.

04.06.13 12:52
04.06.13 12:49

<Aspat> <Modiglian> <-- Tässä siis näemme esimerkin reddit-ateistista.

04.06.13 02:39

<Pahkasika> Katsoin kokonaan. Aika perus settiä, mutta ihan jees kun samalla pelas TF2.

-2
04.06.13 01:47

<Cleric> Menipäs kyllä mukavasti 2 tuntia :)

04.06.13 01:42

<Jake_Regan> Ikävintä tämän(kin) katsomisessa on, että ihmisen on vaikeaa tai mahdotonta käsittää noin suuria kokonaisuuksia ja pitkiä aikoja; ja se että ihmistieteilijänä en edes halua yrittää. Erittäin mielenkiintoista joka tapauksessa.

04.06.13 00:44

<Jushpe> No hemmetti, just viime yönä katoin tän. Meni kyllä 2 tuntia ihan hujauksessa, suosittelen.

03.06.13 21:57

<Modiglian> <Aspat> Minkä ihmeen takia kenenkään pitäisi koskaan katsoa sen idiootin väittelyitä? Ainboa syy miksi kannattaisi katsoa Graigin väittelyitä on se, että näkee Sam Harrisin murskaavan sen idiootin paskanjauhannan. Pahinta siinä idiootissa on se, että se luulee voittavansa joka väittelyn koska kukaan ei vain jaksa vastata sen ilmiselvästi täyttä paskaa olevaan väitteeseen joka vaikeaselkoisuutensa vuoksi onnistuu hämäämään kaikkia näkymättömiin satuolentoihin uskovia tamppooneja. Älkää katsoko William Lane Graigia ikinä. Sen väite on puhdasta paskaa ja perustuu Graigin omaan idioottimaisuuteen.

03.06.13 20:59

<Zyy> Tällaista katsoessa herää pieni toivo tulevaisuudesta.

03.06.13 20:38

<Aspat> Katsokaa mielummin vaikka William Lane Craigin väittelyitä ja jättäkää nämä Reddit-ateistien rinkirunkkailut omaan arvoonsa.Olen siis itsekin ateisti.

-5
03.06.13 20:04

<henekkasinikka> Kun huomasin videon pituuden en jaksanut vaivautua kattomaan loppuun, annan silti 5/5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.