Quantcast

PROOF! Boston Marathon Bombing is Staged Terror Attack

Unlike Oaklahoma City the FBI cannot confiscate all of the surveillance, cell phone, and thousands of cameras that were at the finish line of Boston Marathon. 4Chan posted dozens of photos showing Navy Seal or Private Security personnel carrying the same black back packs which are the same style backpacks showed in FBI photos. It's becoming crystal clear. Get these articles and this video out to everyone you know.rnNavy SEALs Spotted at Boston Marathon Wearing Suspicious Backpacks?

2.65 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 19.4.2013 12:23

Katsottu: 4432 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.65 / 5 (21 ääntä)

PROOF! Boston Marathon Bombing is Staged Terror Attack | Unlike Oaklahoma City the FBI cannot confiscate all of the surveillance, cell phone, and thousands of cameras that were at the finish line of Boston Marathon. 4Chan posted dozens of photos showing Navy Seal or Private Security personnel carrying the same black back packs which are the same style backpacks showed in FBI photos. It's becoming crystal clear. Get these articles and this video out to everyone you know.rnNavy SEALs Spotted at Boston Marathon Wearing Suspicious Backpacks?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-04-19 13:42:57

+482

<kermakakka>

Vaikka pidänkin tämmösestä ajattelusta mutta vittu nyt jätkät. Kuka vitun idiootti laittaisi firman vaatteet päälle ja tekisi "saatanan salaisen keikan". Ei jumalauta.

13

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.04.13 06:45

<sikamaster> Noh, jos on terroristi niin on täysin urpo sellainen. Kuka tahansa joka on ikinä käsitellyt sirpaleräjähdettä tietää että sellainen tulee sijoittaa maalialueen keskelle jolloin levitys on kaikkein parhain. Nyt räjähde on sivussa, jopa porttikongin sisällä. Jos tekijän tarkoitus taasen oli vain vahingoittaa ihmisiä ja tappaa mahdollisimman vähän niin silloin toiminta on jopa sotilaallisen tarkkaa. Ja toi harjoituskuvio on kanssa jotenkin niin tuttua 9/11, Lontoo ja Barcelona tapahtumista.

20.04.13 01:11

<blunt> Uskonto ja valtioon uskominen sokeesti on sama asia, vaikka kuinka paljon faktaa laitetaan naaman etee ei pysty järjellä miettii asiaa ja tehdä omia rationaalisia päätöksiä

-1
19.04.13 23:40

<Kiapperi> Mun elektromagneettiset kuukivet ilmoittaa, että tää salaliittoilu on huuhaa-hommia!

19.04.13 18:16

<MrFiufaufou> David duke on se ainut melkeenpä joka näistä puhuu pelkkää totuutta, muilla on aina joku luuranko kaapissa. Esim alexilla on juutalainen vaimo ja täten ei se puhu niin paljon juutalaisten syyllisyydestä mihinkään, vaikka ovat kaiken paskan takana jo natsien aikasesta pankkien romahduksista lähtien, ellei jopa kauempaa. Mutta 5/5 koska on hyvä saada ihmiset ajattelemaan.

19.04.13 15:57

<arska111perkele> joopajoo

19.04.13 15:34

<nuudeli> Jos joku islamisti olis räjäyttäny ittensä tuolla.. Niin olis olla paljon enemmän sörsseliä.

19.04.13 15:31

<t0meee> tämä oli ootettavissa, idiootti jenkit heti mukana ja rasialaiset tulee perässä

19.04.13 15:20

<thecosmicone> <Featussalad> Hyvin sanottu

19.04.13 14:58

<smarakti> <beissi-> vaikka pidänkin tämmösestä ajattelusta mutta vittu nyt jätkät. Kuka vitun idiootti laittaisi firman vaatteet päälle ja tekisi "saatanan salaisen keikan". Ei jumalauta. <- kukaan ei usko salaliittoteorioihin joten voidaan vetää firman vaatteet päällä tämmösiä juttuja koska kuka nyt uskoisi juuri näitä salaliittoteoreetikkoja kun latoo tämmöstä pöytään

-1
19.04.13 14:42

<Featussalad> Kylläpähän sitä kaikkee paskaa tapahtuu. Jollekin tällasista on aina taloudellista etua, oli se sitten tahallista tai ei. Kannattaa mussukat muistaa, että taloudellinen etu ajaa kaiken edelle. Varsinkin ihmishengen.

19.04.13 14:01

<isnor-> foliohatut päähän ja menoks....

19.04.13 13:54

<largehc> <Beissi-> tunarit.

19.04.13 13:42

<kermakakka> Vaikka pidänkin tämmösestä ajattelusta mutta vittu nyt jätkät. Kuka vitun idiootti laittaisi firman vaatteet päälle ja tekisi "saatanan salaisen keikan". Ei jumalauta.

13
19.04.13 13:14
-2
19.04.13 13:12
-2
19.04.13 12:42

<tokoro> Tuolla ukolla on vilkas mielikuvitus :D kaikki mitä maailmassa tapahtuu on salaliittoa.

19.04.13 12:39

<tokoro> Viskiä.

19.04.13 12:29

<Hallikainen> Onks äijä vetäny noin vitusti röökii et äänikää enää kestä...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Man vs. Squirrel

Man vs. Squirrel

2 131 katselukertaa

Bullet-proof origami

Bullet-proof origami

6 413 katselukertaa

Hitlerin auto

Hitlerin auto

7 094 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.