Quantcast

The World's Worst Place To be Gay

Ja vielä jotkut itkee kun Suomessa ei sallita homoavioliittoja...

3.84 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 24.4.2013 14:06

Katsottu: 5173 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.84 / 5 (9 ääntä)

The World's Worst Place To be Gay | Ja vielä jotkut itkee kun Suomessa ei sallita homoavioliittoja...

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-04-24 14:40:01

+8977

<Hahaa>

Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, mutta kirkko ollessaan yksityinen salaseura päättäköön itse vihkiikö homoja. Eihän mustat miehet pääse KKK:honkaan vaikka kuinka haluisivat koska yksityinen seura.

7

Aika: 2013-04-24 17:41:45

+7814

<Nahkamakkara>

<fireagle> Homoseksuaalisuus ei ole muoti-ilmiö, suhtautuminen homoseksuaalisuuten on vain muuttunut läpi historian. Homo ei ole homo siksi että "vastustaisi perinteistä parimallia". He haluavat vain samat oikeudet kuin ihmiset jotka sattuvat rakastamaan vastakkaista sukupuolta. Se että homojen lapsia kiusattaisiin koulussa ei ole mikään syy kieltää heiltä näitä oikeuksia. Kiusaajia on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta niin tulee kilttejä, fiksuja ja hyväksyväisiäkin ihmisiä. Muihin argumentteihisi en edes vastaa koska ne eivät liity mitenkään ko. asiaan.

7

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.04.13 18:24

<TONO123> Jokainenhan miestä on vähän homo ;)

-1
26.04.13 18:22

<TONO123> Kyllä minä sallin ainekin homoliitot ja mun muistaakseni suomessa kaksi miestä tai naista saa mennä keskenään naimisiin (ainekin mun puolesta). Ja erosin aikoja sitten jo kirkosta koska en ole homoliittoja vastaan.

25.04.13 08:11

<Mikko!!!> You should not get in the way what the FUCKING BIBBLE SAYS!!!!!

24.04.13 21:43

<FöZöö> <Mikkikii>Olet ymmärtänyt aivan oikein. Autonruoka kuuluukin laittaa auton massuun, ei auton peppuun. En sitten siitä tiedä mihin/kenen aukkoon omat ruokasi laitat, oikeastaan ei kiinnostakkaan.

24.04.13 21:23

<FöZöö> Ei kirkon tarvitse vihkiä homoja, vaikka avioliittolaki sallisi saman sukupuolen liitot.

24.04.13 21:06

<Balashi> Sain pahanlaatuisen syövän kommenteista. Miten se voikaan olla niin kamalan vaikeaa ymmärtää, että tasa-arvoisella avioliittolailla ei sinällänsä ole kirkon kanssa mitään tekemistä? Katsokaas kun avioliitto =/= kirkkohäät.

24.04.13 17:54

<Hahaa> @Nahkamakkara, niin juuri. Siksi kannatan tasa-arvoista avioliitto*LAKIA*.

24.04.13 17:41

<Nahkamakkara> <fireagle> Homoseksuaalisuus ei ole muoti-ilmiö, suhtautuminen homoseksuaalisuuten on vain muuttunut läpi historian. Homo ei ole homo siksi että "vastustaisi perinteistä parimallia". He haluavat vain samat oikeudet kuin ihmiset jotka sattuvat rakastamaan vastakkaista sukupuolta. Se että homojen lapsia kiusattaisiin koulussa ei ole mikään syy kieltää heiltä näitä oikeuksia. Kiusaajia on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta niin tulee kilttejä, fiksuja ja hyväksyväisiäkin ihmisiä. Muihin argumentteihisi en edes vastaa koska ne eivät liity mitenkään ko. asiaan.

24.04.13 17:08

<fireagle> Tottakai tämä voi olla yliammuttua, muttei mahdotonta. Mielestäni jokaisen pitää sanoa oma mielipiteensä ja omani on se, ettei homoavioliittoja pitäisi sallia suomessa. Homoseksuaalisuus ei ole vastaus. Jokainen on lain edessä tasa-arvoinen. Kirkko on erillään vallasta. Jos suomestakin vähennettäisiin korruptiota ja enemmän panostettaisiin heikompien huolenpitoon, tämä kylmä pohjola olisi paljon lämpimämpi ja mukavampi paikka asua. Tottakai voi aina mennä kokeilemaan homoavioelämää ranskaan, mutta tuskin uskon sekään tilannetta parantaa.

-3
24.04.13 17:02

<jkpelle> there are no homosexuals in South Kharun

24.04.13 16:49

<fireagle> Mielestäni homoseksuaalit ovat aika erikoisia. He nostavat sitä, etteivät hyväksy perinteistä parimallia ja haluavat olla vapaita ja tekemään asioita omalla tavallaan. Mutta silti he silti kinuavat, että pitäsi saada mennä naimisiin kirkossa ja kasvattaa lapsia, kuten heteroparit. Ja vaikka homolaki hyväksyttäisiin, niin mielestäni se ei ollenkaan parantaisi tätä yhteiskuntaa, pikemminkin päinvastoin. "Homolapsia" kiusattaisiin kouluissa, tulevat sukupolvet menettäisivät identideettinsä, tehtäisiin paljon enemmän itsemurhia ja pahimmassa tapauksessa anti-homo valtio valloittaisi Suomen.

-6
24.04.13 15:26

<Gozaimasu> eat da poo-poo

24.04.13 14:58

<Mikkikii> Sanotaanko niin, että kun viimeksi tankkasin auton, niin laitoin polttoainetta tankkiin enkä pakoputkeen.

-3
24.04.13 14:40

<Hahaa> Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, mutta kirkko ollessaan yksityinen salaseura päättäköön itse vihkiikö homoja. Eihän mustat miehet pääse KKK:honkaan vaikka kuinka haluisivat koska yksityinen seura.

24.04.13 14:34

<jalkahoitaja> homoavioliitot pitäisi sallia suomessa, ei ole mitään syytä kieltää niitä.

-3

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

This is World of WarCraft

This is World of WarCraft

9 863 katselukertaa

World's Chillest Man.

World's Chillest Man.

6 545 katselukertaa

DCS WORLD | 2021 AND BEYOND

DCS WORLD | 2021 AND BEYOND

3 153 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.