Quantcast
Tuntematon

Forging a Katana ( Japanese Samurai Sword )

Ostaisin itekkii,mutta maksaa aidot niin hemmetisti

3.57 / 5 (7 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 10.5.2013 08:07

Katsottu: 5062 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.57 / 5 (7 ääntä)

Forging a Katana ( Japanese Samurai Sword ) | Ostaisin itekkii,mutta maksaa aidot niin hemmetisti

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.05.13 12:59

<Jake_Regan> Miksi pitää kuolata kaukaisen maan feodaalijärjestelmän oikulle? Ihailkaa reconquistan ja löytöretkien aikaisia espanjalaisia miekkoja! Niillä conquistadorit valtasivat maailman espanjalaisille ja portugalilaisille. Sotilaat kunnioittivat asettaan samoin kuin samuraitkin, kristillisen ritarin hengen kiteymänä.

10.05.13 19:36

<Jarell> Ymmärtääkseni näitä ei ole mitenkään helppo edes saada Japanin rajojen ulkopuolelle. "Aidolla katanalla" tarkoitetaan yleensä Samurai-aikaista Katanaa, jotka on kansallisaarteita eikä niitä varsinkaan ole mahdollista ostaa.

10.05.13 17:25

<Junttilandia> Eksän iskä toi 2kpl tuommoisia lentokoneessa käsimatkatavarana. Kyllä niitä vehkeitä koneeseen saa jos osaa oikein nätisti puhua. Hintaa ei koskaan tunnustanut.

-1
10.05.13 15:26

<WremahThD> Katana on hemmetin hieno esine itsessään. Kyllähän ihmiset pitävät kotona esimerkiksi jotain talvisodan aikaista suomalaista kivääriäkin, joten miksei joku haluaisi kotiinsa sitten koriste-esineeksi tuollaista miekkaakin? Tietenkin jos se on valmistettu vanhoilla menetelmillä käsityönä niin silloinhan sen arvo nousee silmissä. Eri asia kuin sellainen 50 euron peltiveitsi teräasekeskuksesta. Trophyja ihmiset, trophyja. Voiko joka poika sanoa että omaa 10 000 euron veitsen kaappinsa päällä?

10.05.13 14:15

<n00wan> Mitä tuollasella sitten edes tekisi?

10.05.13 12:46

<Zei_Zei> Tässä teille totuus katanasta: http://www.youtube.com/watch?v=XLWzH_1eZsc

10.05.13 09:18

<Why> Mora on tehty samalla systeemillä, kahta eri laatua terästä. on se nyt ase verrattuna tollaseen pitkään puukkoon

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Forging

Forging

3 627 katselukertaa

Forging a Kabab Barg Knife

Forging a Kabab Barg Knife

4 635 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.