Quantcast

911 Soittajat

ameerikan politiikkakanava helisee kun ihmiset heräilee ja alkaa kyselemään. Toimittajat ja vieraat kiemurtelee.

3.09 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 12.7.2013 10:34

Katsottu: 6767 kertaa

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.09 / 5 (12 ääntä)

911 Soittajat | ameerikan politiikkakanava helisee kun ihmiset heräilee ja alkaa kyselemään. Toimittajat ja vieraat kiemurtelee.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-07-12 13:05:11

+73

<Kenjii>

Miksi ihmiset eivät enää uskalla leikkiä ajatuksilla? Pelätäänkö sitä ajatuspoliisia ja naurunalaiseksi joutumista niin paljon, että ruvetaan jopa sensuroimaan omaa ajatuksenkulkua? Mistähän tällainen käytösmalli on opittu? Kuinka paljon asioita olisi historiassakin jäänyt keksimättä, jos aina oltaisiin pelätty epäonnistumista niin paljon, ettei oltaisi edes viitsitty yrittää?

20

Kommentit (24)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.07.13 17:15

<kuuutio> Kattokaa jesse venturan salaliittoteoria jutusta tämä jakso, siinä ainaki kysenalaistetaan kunnolla. tai tämä http://www.youtube.com/watch?v=rnbMjAN7Bws

16.07.13 12:33

<opmdevil> <Visse> niin, jotenkin nää salaliittoteorioitsijat aina jankuttavat että tulipalo ei selitä miksi pilvenpiirtäjät sortuivat. Taitaa tosin olla sanomattakin selvää että se lentokoneen osuminen siihen pilvenpiirtäjään on saattanut tehdä jotian rakennusten kantaville osasille. En nyt sano että olisi vahingoittanut mutta vihjaan, että ehkä aiheuttanut rakenteellista ei-hyvyyttä...mutta jankutus menee aina siihen että tulipalo ja sitten räjähteet...

-1
15.07.13 08:41

<Kenjii> Oho täällähän on käyty vilkasta keskustelua viikonlopun aikana. Mielestäni on turha haukkua virallista komission tutkimusta kannattavia ja muihin teorioihin uskovia tyhmiksi tai foliohatuiksi. Muistakaa, että jokainen katselee sitä maailmaa omien lasien läpi ja saattaa kokea saman yhteisen "todellisuuden" täysin eri tavalla. Ihmisillä voi myös olla eri syitä miksi he haluavat uskoa tiettyyn teoriaan ja niiden ymmärtäminen ei aina ole niin vaikeaa. Turvallisuuden tunne vaikkakin valheellinen sellainen on joidenkin mielenterveyttä kantava tunne ja sitä puolustetaan kaikin keinoin.

14.07.13 14:30

<Visse> Pierre, en väitä. Mutta sen sijaan väitän, että jokaiseen tuleen syttyneeseen pilvenpiirtäjään ei ole törmännyt lentokone, joka painaa rapiat 100 000kg ja kulkee noin 750 km/h. Jo yksinään tuollainen törmöys ilman räjähdystä ja sitä seurannutta tulipaloa saa rakennuksen kuin rakennuksen epävakautettua. PS: mutsis on reptiliaani

-1
13.07.13 20:32

<opmdevil> Ihme hokemista samasta asiasta. Voisivat nämä teorianesittäjät tutustua välillä faktoihin joita se tutkimusraportti kertoi. Nää salaliittoteorioitsijat ovat samanlaisia kuin johonkin luomisoppiin uskovat että aivan sama mitä joku toinen puoli todistaa tai väittää, pidetään omasta näkökannasta kiinni ja hoetaan vaan samaa mantraa.

13.07.13 20:09

<ApostoliAna1> Katsokaa tuo lyhyt pätkä ja tulkaa sitten ihan vakavalla naamalla sanomaan että nuo pikku tulipalot romahdutti tuon wtc 7...ajatelkaa niillä omilla avoillanne...sitä varten ne on siellä päässä! http://www.youtube.com/watch?v=hZEvA8BCoBw

13.07.13 17:33

<Pierre> Visse takas koulunpenkille ja tutustumaan faktoihihin, vai meinaakko että jokanen tuleen syttyny pilvenpiirtäjä on suunniteltu sulamaan kerroskerrokselta kasaan, voi vitun idiootit :D

13.07.13 15:20

<Visse> Taas salaliittoseverit jättää tajuamatta sen, että metalli väsyy ja haurastuu kuumennettaessa, jolloin sen kantokyky laskee. Ei tarvi olla rakennusinsinöörin tutkintoa tajutakseen mihin se WTC:n tapauksessa johti. T: Illuminatin reptiliaaniosaston PR-sihteeri Cthulhu

-2
13.07.13 11:09

<hyder> <Stibbe> Itseasiassa se päätornien varsinainen fyysinen romahtaminen oli aika tarkkaan selvitetty, selitetty ja mallennettu useilla simulaatioilla ympäri maailmaa siinä raportissa. Siinä ei sinällään ole mitään epäselvää. Ainoastaan niissä romahtamiseen johtaneissa syissä, jotka ovat siinä virallisessa raportissa minusta nekin selitetty täysin uskottovasti.

13.07.13 07:58

<jopari> miten vitussa näin moni vielä uskoo siihen viralliseen tarinaan? uskotte varmaan että oswaldkin ampui jfkn. voi lampaat

13.07.13 00:47

<Modiglian> Emsimmäiseen 3 minuttiin en nähnyt vaikeuksia vasatailussa joten en jaksanu pidempään kattoa. Koko keskustelöu asiasta on aivan turhaa olipa totuus mikä tahansa. Mitään asialle ei voida tehdä eikä tulla koskaan tekemään tapahtuipa noissa iskuissa mitä tahansa.

12.07.13 22:28

<Stibbe> Wtc7 otettiin alas räjähteillä vakuutusrahojen takia, kertokaa miten muuten kyseinen talo voisi romahtaa perustuksilleen vaikka siihen ei edes lentokonetta osunut? Niin helvetin selvä tapaus että huhhuh, päätorneissa oli varmasti myös räjähteitä käytetty. Ei varmana tule niin hallitusti 2 korkeinta taloa alas perusteilleen pystysuoraan, verratkaa vaikka mihin tahansa korkean talon purkuun. Eikä varmasti tule kukaan paljastamaan totuutta koska kyseinen henkilö varmasti hiljennettäisiin alta aikayksikön salaisen palvelun toimesta.

12.07.13 18:06

<largehc> Eihän mitään salaliittoja voi olla olemassa. Sehän tarkoittaisi että maailmassa olisi ihmisiä jotka on pahoja! jihadistit jostain luolasta iskivät yhdysvaltain maaperälle ja tuhosivat yhden maailman vankimmista rakennuksista matkustajalentokoneilla koordinoidusti! Katin kontit.

12.07.13 16:44

<PenZon> Aika surullista että vieläkin kaikki jotka eivät usko kaikkea mitä heille kerrotaan ovat salaliittohörhöjä ja foliopäitä.

12.07.13 16:20

<Ausvitsi> Kenjii, tällaisilla ajatuksilla avoimesti leikittely maksaa aika monta äänestäjää mikäli olet yhdysvaltain politiikassa mukana.

-1
12.07.13 15:29

<STFUDUDE> YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!

12.07.13 14:21

<^PKN^> Mikäli jotain vilunkia tapahtui rakennuksessa no. 7, niin siitä tietäisi ehkä pieni räjähderyhmä, Nsa:n ja cia:n pomot ja muutamia muita. Jopa herra presidentti saatettaisiin jättää tässä briiffaamatta..

-1
12.07.13 13:05

<Kenjii> Miksi ihmiset eivät enää uskalla leikkiä ajatuksilla? Pelätäänkö sitä ajatuspoliisia ja naurunalaiseksi joutumista niin paljon, että ruvetaan jopa sensuroimaan omaa ajatuksenkulkua? Mistähän tällainen käytösmalli on opittu? Kuinka paljon asioita olisi historiassakin jäänyt keksimättä, jos aina oltaisiin pelätty epäonnistumista niin paljon, ettei oltaisi edes viitsitty yrittää?

20
12.07.13 13:04

<nuudeli> Pebblo tästä aiheesta puhutaan niin kauan kunnes se totuus sieltä tulee esiin.

12.07.13 12:54

<premiumJuice> Oletetaan vaikkapa että nuo kaikki mitättömät ihimset tietäisikin jotain räjähteistä niin kertoisiko ne yhtäkkiä että "joo.. no mehän ne posautettiin alas".

-2
12.07.13 11:29

<pebblo> <rabadamdam> kuuntelin ja nyt tajusin, että jenkkien hallitus oli kuin olikin 9/11 takana. Kuten myös sandy hookin ammuskelun, sikainfluenssan ja tuhoisien hurrikaanien, joita se masinoi suurilla tornado-moottoreilla. Anteeksi, käärin nyt itseni folioon ja marssin kaupungille julistamaan maailmanloppua.

-1
12.07.13 10:53

<pebblo> Ei ne mitään kiemurtele kun ei ketään kiinnosta vaan jauhaa paskaa. Mistä noista kukaan vois edes tietää oliko niissä pirun torneissa räjähteitä vai ei. Todennäköisesti ei ollut.

-6

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.