Quantcast

Wehrmacht Veterans about Laws of War

Pätkä dokumentista jossa veteraanit keskustelee sodasta ja sen oikeutuksista.

4.19 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 11.11.2013 11:39

Katsottu: 4726 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.19 / 5 (8 ääntä)

Wehrmacht Veterans about Laws of War | Pätkä dokumentista jossa veteraanit keskustelee sodasta ja sen oikeutuksista.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-11-11 15:37:38

+3116

<Ausvitsi>

Maaxii, wehrmachtin tavallisella rivisotilaalla ei ollut mitään tekemistä juutalaisten puhdistuksessa. Neuvostoliittolaissotilaat ryöstivät ja raiskasivat omin päin, lopullisella ratkaisulla ei ollut oikeastaan mitään tekemistä sodankäynnin sääntöjen kanssa.

19

Aika: 2013-11-11 12:02:00

+16709

<Vauhtimokka>

no, eihän se tietenkään normi sotilaan vika ole jos ton naisen isovanhemmat on viety leirille. Himmler oli noiden asioiden takana.

12

Aika: 2013-11-11 14:38:12

+34326

<maksamakkara>

jos saksalle olisi palautettu kaikki mitä siltä varastettiin ensimmäisessä maailman sodassa, eikä neuvostoliiitto olisi suunnitellut sotaa sitä vastaan. niin mitään toista maaiman sotaa tuskin olisi tullut. pitää myös muistaa, että kaikki lähti siitä kun saksa halusi siirtomaita ranskan ja britanian tapaan (afrikasta siis, ei venäjältä) ja ranska ja britit olivat valmiita maailman sotaan omalle tontilleen tunkeutumisesta. voittajat kirjoittaa historian. se ei tee heistä hyviksiä ja hävinneist&au

10

Aika: 2013-11-11 17:05:54

+987

<sarerra>

saksahan oli ainoa maa joka noudatti rauhan sopimusta joka päätti ensimmäisen maailman sodan. Sopimuksen mukaan kun saksa on pienentänyt armeijaansa niin että se sopii vain puolustussotaan, ranska, britannia ja usa tekisi samoin. Eipä tehneet. Sudeten se alue ja sen saksalaiset asukkaat piti olla itsenäinen osa itä valtaa ja heillä piti olla tasa arvoinen asema muitten kansalaisten kanssa, mutta heillä ei ollut ääni oikeutta tai minkäänlaista itsenäistä asemaa valtiossa jossa nousi valtaan ennen natsien hyök

7

Aika: 2013-11-11 17:09:07

+987

<sarerra>

mutta se korotti sitä. Näistä kaikista sopimus rikkomuksista saksa valitti, mutta ketään ei kiinnostanut. USA:n presidentti tiesi viikkoa ennen puolaan hyökkäämistä saksan suunnitelmista, jos puola oisi saannut tästä tiedon olisi se suostunut saksan vaatimuksiin saada yhteys sen alueisiin puolan sisällä. Puolassa myös tapettiin saksalaisia, puolan armeija myös ampui alas saksalaisia siviili koneita.

6

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.11.13 04:37

<Thaliquid> zmx jo mainitsikin mikä unohtui! Stalin tuo kiva setä joka nyt sattui kompastumaan ja tappamaan puolet enemmän kuin natsit :D:D Kukaan ei todellakaan ole minullekkaan ikinä tuota kertonut 30v aikana! Itsellä se tieto on pitänyt kaivaa!

14.11.13 04:33

<Thaliquid> Muistakaapa nassikat niin kuin vanhatkin idiootit että sodan ensimmäinen uhri on totuus! Ja saksa oli ainoa suuremman avun tarjonnut maa! Vitun spedet!

12.11.13 16:57

<ZMX> Kivasti saksalaisia muistetaan niiden 6miljoonan juutalaisten tappamisesta muttta entäs Neuvostoliiton tappamat siviilit ja turhaan kuolleet sotilaat joiden yhteis luku on +27 miljoonaa...

12.11.13 07:57

<Mikko!!!> Kannattaa lukea ja ottaa asioista selvää eikä luottaa vaan siihen mitä se opettaja luetteli viralllisesta voittajien historiasta.

11.11.13 21:42

<arska111perkele> On ne jotku suomalaisetki Petroskoissa ja muualla venäläisiä naisia raiskannu samallailla ku NL:n sotilaat. Tietenki veteraanit kieltää oman puolen ylilyönnit, koska muuten voi käydä liian raskaaksi omalletunnolle.

11.11.13 18:44

<naali> ja nyt sitten odotellaan näitä asiantuntija kommentteja

-6
11.11.13 17:09

<sarerra> mutta se korotti sitä. Näistä kaikista sopimus rikkomuksista saksa valitti, mutta ketään ei kiinnostanut. USA:n presidentti tiesi viikkoa ennen puolaan hyökkäämistä saksan suunnitelmista, jos puola oisi saannut tästä tiedon olisi se suostunut saksan vaatimuksiin saada yhteys sen alueisiin puolan sisällä. Puolassa myös tapettiin saksalaisia, puolan armeija myös ampui alas saksalaisia siviili koneita.

11.11.13 17:05

<sarerra> saksahan oli ainoa maa joka noudatti rauhan sopimusta joka päätti ensimmäisen maailman sodan. Sopimuksen mukaan kun saksa on pienentänyt armeijaansa niin että se sopii vain puolustussotaan, ranska, britannia ja usa tekisi samoin. Eipä tehneet. Sudeten se alue ja sen saksalaiset asukkaat piti olla itsenäinen osa itä valtaa ja heillä piti olla tasa arvoinen asema muitten kansalaisten kanssa, mutta heillä ei ollut ääni oikeutta tai minkäänlaista itsenäistä asemaa valtiossa jossa nousi valtaan ennen natsien hyök

11.11.13 15:37

<Ausvitsi> Maaxii, wehrmachtin tavallisella rivisotilaalla ei ollut mitään tekemistä juutalaisten puhdistuksessa. Neuvostoliittolaissotilaat ryöstivät ja raiskasivat omin päin, lopullisella ratkaisulla ei ollut oikeastaan mitään tekemistä sodankäynnin sääntöjen kanssa.

19
11.11.13 14:38

<maksamakkara> jos saksalle olisi palautettu kaikki mitä siltä varastettiin ensimmäisessä maailman sodassa, eikä neuvostoliiitto olisi suunnitellut sotaa sitä vastaan. niin mitään toista maaiman sotaa tuskin olisi tullut. pitää myös muistaa, että kaikki lähti siitä kun saksa halusi siirtomaita ranskan ja britanian tapaan (afrikasta siis, ei venäjältä) ja ranska ja britit olivat valmiita maailman sotaan omalle tontilleen tunkeutumisesta. voittajat kirjoittaa historian. se ei tee heistä hyviksiä ja hävinneist&au

10
11.11.13 13:01

<barelyalive> saatan olla väärässäkin mutta hyvä kun saksalainen veteraani vähän semmoseen sävyyn sanoo että vittukun stalin ei allekirjottanu genevan sopimusta ja ryssät "joukkomurhasi" ja raiskas saksalaisia, etenkin naisia. että sodassa on jumalauta säännöt!!! Ja nazithan ihan kaikkien sääntöjen mukaan ja eettisesti oikein "puhdisti" 6 MILJOONAA juutalaista, niin ja alotti valloituksen ilman että julisti sotaa ensin :)

-12
11.11.13 12:02

<Vauhtimokka> no, eihän se tietenkään normi sotilaan vika ole jos ton naisen isovanhemmat on viety leirille. Himmler oli noiden asioiden takana.

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Wehrmacht uniformut 1940-1945

Wehrmacht uniformut 1940-1945

6 523 katselukertaa

Tribut an die Wehrmacht

Tribut an die Wehrmacht

5 560 katselukertaa

Wehrmacht hellmarch.

Wehrmacht hellmarch.

6 485 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.