Quantcast

Kolarikokoelma Venäjältä

0 / 5 (1 ääntä)

Julkaistu: 3.3.2014 14:18

Katsottu: 4305 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (1 ääntä)

Kolarikokoelma Venäjältä

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.03.14 01:00

<Fenghuang> Doni666 - Kummallakin on peukalo keskellä kämmentä ja aivosolut tuhoutunu jo lapsuusiässä. Odotan suurella mielenkiinnolla mitä käy, jos paska osuu tuulettimeen. Kaks Idioottia kun pelaa samaa peliä, ei lopputulos voi olla hyvä.

03.03.14 23:58

<Doni666> Okei..ei oo Ukrainalaisilla mitään hätää. Tämän videon kansasta ovat armeijassa ne jotka ei muuten pärjää.

03.03.14 20:50

<Kheldaur> Ryssät ovat vastenmielisiä elukoita.

03.03.14 20:43

<Muzku87> Ihimetellään täällä autokoulua yms... Porukka vetää suvikumeilla ympäri vuoden, ihan laillisesti, nii paukkuuhan siellä...

-1
03.03.14 17:48

<PenZon> Mihin venäläiset kuvittelee kaiken sen kerätyn liike-energian yhtäkkiä häviävän?

03.03.14 17:07

<1917> vanisti, tuo on pidemmän päälle todellakin hyvä toteamus, kun mielessä pyörii se liikennekulttuuri venäjältä. Ja, A_on_p:lle, kyllä se natsitarkka saa ollakkin. Mutta autokouluilla on kohta paskaset oltavat edessä, kun hinnoittelevat itsensä ulos kyseisestään kartellistaan.

03.03.14 16:21

<Karma Coma> En todellakaan usko, että kaikkialla sattuu samanlaisia kolareita ja yhtä paljon kuin Venäjällä. Eiköhän noissa autoissa ole syystäkin nuo kamerat. Enkä tiedä, minkätasoista mahtaa olla venäläisessä autokoulussa - ettei vain korruptio kukoista sielläkin, jolloin läpi pääsee vilauttamalla setelinippua. Tuntuu, että Venäjällä ei vaan välitetä liikennesäännöistä. Senhän näkee jo noissa risteystilanteissakin. Kaikki vaan odottaa, että pääsee itse äkkiä sinne, minne haluaa sen sijaan, että oikeasti muistettaisiin, kenellä on se väistövelvollisuus.

03.03.14 15:44

<TuplaJii> 6.19 the rasmus soimassa! Kaikki punaiselle torille ja Suomen lippu Kremliniin salkoon!

03.03.14 15:00

<A_on_P> Alkaa arvostaa Suomen sikahintaista ja natsitarkkaa autokoulua.

03.03.14 14:58

<Sorsso> Joo... no. Kyllä se pelti rytisee täälläkin. Muunmuassa vuonna 2012 tilastokeskuksen mukaan koko maassa sattui yhteensä 5725 tieliikkenneonnettumuutta. Jos olisi koelaudalla kamera vaikka joka toisessa autossa, niin voitaisiin täälläkin kerätä viikon rytinät videoita.

03.03.14 14:28

<vanisti> Miten voi kansalla joka on onnistunut luomaan oman ydinase arsenaalin, normaalin tieliikenteen sääntöjen noudattaminen ja normaalin maalaisjärjen käyttö olla niin vaikeaa?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Venäläiset ratissa.

Venäläiset ratissa.

3 879 katselukertaa

Kolarikokoelma Venäjän maalta.

Kolarikokoelma Venäjän maalta.

4 347 katselukertaa

Venäjän kolarikokoelma

Venäjän kolarikokoelma

5 829 katselukertaa

Venäjän autokolarikokoelma.

Venäjän autokolarikokoelma.

4 484 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.