Quantcast

Mass Incarceration in the US

Hank Green and Visually.

4.43 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 7.4.2014 11:44

Katsottu: 4092 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.43 / 5 (14 ääntä)

Mass Incarceration in the US | Hank Green and Visually.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-04-07 23:02:44

+8271

<kuli78>

Järjestelmä missä vankienhoito on yksityistetty, johtaa rajuun lobbaamiseen politiikassa nykyisen järjestelmän ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi->Lakien muuttaminen järkevämpään suuntaan on lähes mahdotonta, koska vastavoimaa ei ole.

8

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.04.14 21:29

<LordBhorak> Eli siis homma olisi halvempi järjestää niin, että jos jäät kiinni jostain vähänkään isommasta rikoksesta ja saat tuomion, niin olisi lie kaikille helpompi ja halvempi, että tämä tekijä vain teloitetaan ja syötetään susille. Hyljätty henkilö kuitenkin kyseessä ja pelkästään tuleva menoerä...

21.04.14 21:27

<LordBhorak> maksamakkara, siis mielestäsi se on järkevää, että kun olet elänyt elämäsi ties missä paskamajassa ja sitten menet tekemään vaikkapa ryhmäpaineen alla jotain idioottia ihan vain ns. tietämättömyyttäsi, niin siitä pitää rangaista pilaamalla koko elämä? Kävit vaikkapas ostamassa jotain crackia "kaverisi" pyynnöstä tjsp. ja siitä sitten vaikka 5 vuotta linnaa ja linnasta pääsyn jälkeen kaikki mahdollisuudet edes puoliksi normaaliin elämään on mennyt. Et osaa mitään, et saa mitään töitä, koska ex-vanki, et saa tukia, koska ex-vanki jne. Mitä jää jäljelle? Noh... hommata elanto laittomasti.

08.04.14 22:52

<largehc> Järjestelmä, mikä ei salli ihmisten tekevän mitään virheitä, on aika virheellinen järjestelmä. Plus noista vangeistakin on varmaan aika suuri osa poliittisia vankeja, koska niillä on nyt oikeus pistää linnaan ihmisiä ilman oikeudenkäyntejä.

-1
08.04.14 08:59

<Cyperwaste> Tietenkin on olemassa ihmisiä, jotka rikkoo lakia hyötyäkseen tai satuttaakseen muita, mutta se että laitetaan kaikki jotka lakia rikkovat samaan pakettiin ja kohdellaan niitä nimettöminä vankeina joiden mahdollisuus meni jo elämässä on mieletöntä.

08.04.14 01:36

<maksamakkara> siis eikös kyse ole ihmisistä, jotka rikkoo lakia. ihan vaan radikaalina ja vähän hulluna ideana ehdotan että ihmiset voisivat myös olla rikkomatta lakia. jos olet jo pari kertaa jäänyt kiinni crakin myynnistä ja istunut linnassa niin ei ehkä kannata enään myydä sitä. ihan siis vaan ideana heitän. mutta olette varmaan oikeassa idea on huono ja se että on paljon vankiloita täytyy olla syyllinen tilanteeseen. vähän samaan tapaan kun mc donaldsit on syyllisiä siihen että ihmiset on läskejä

07.04.14 23:02

<kuli78> Järjestelmä missä vankienhoito on yksityistetty, johtaa rajuun lobbaamiseen politiikassa nykyisen järjestelmän ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi->Lakien muuttaminen järkevämpään suuntaan on lähes mahdotonta, koska vastavoimaa ei ole.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda

4 149 katselukertaa

MASS EFFECT: ANDROMEDA

MASS EFFECT: ANDROMEDA

6 045 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.