Quantcast

Matkavideo

Näin itsekehuviikon kunniaksi elävä todiste siitä, että rasialaiset ovat poistuneet koneidensa äärestä ja nähneet maailmaa! Eli noin vuoden takainen 7kk reissu ympäri Aasiaa ja Eurooppaa.

4.43 / 5 (41 ääntä)

Julkaistu: 11.4.2014 12:45

Katsottu: 5437 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.43 / 5 (41 ääntä)

Matkavideo | Näin itsekehuviikon kunniaksi elävä todiste siitä, että rasialaiset ovat poistuneet koneidensa äärestä ja nähneet maailmaa! Eli noin vuoden takainen 7kk reissu ympäri Aasiaa ja Eurooppaa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-04-11 13:53:47

+202

<Illusmare>

Squdi Ei kai tossa oo 7kk ajalta timelapsea? Ja jos 7kk reissaa nii onhan siinä aikaa kuvatakin, ja mikäs sun mielestä sit on parempaa tekemistä kuin kierrellä maailmaa paikkoja katsellen ja kuvaten? Jossain hotellissa iltaan asti ja sit ryyppäämään ja sit taas nukkua puolet seuraavasta päivästä ja sit taas illalla ryyppäämaan? Mielestäni nämä herrat kyllä näyttivät ottaneen aika paljon irti matkastaan.

26

Aika: 2014-04-11 19:00:05

+2722

<simeooni>

hyviä bointteja kommenteissa. ite oon aikas pirun sosiaalinen eikä itekseen oleminen oo mitenkään "mun juttu". silti aina kun on hilpassu pidemmälle reissulle esim. just aasiaan (1kk) nii pakko sinne oli mennä yksin koska ei kavereilla tuu koskaa olemaan 1kk lomaaa samaan aikaan. mitä jäi käteen-->todella paljon! aivan mahtavaa, aina kun alkaa ketuttaa joku mesta niin senkun lähdet vaikka keskellä yötä,ei ole tarve kysyä keneltäkään yhtään mitään. tutustut automattisesti ihmisiin. mene hostelleihin,mukavaa porukkaa suurimmaksi osaksi. ihmiset on aika makeita ku antaa tilaisuuden

6

Kommentit (22)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.04.14 11:35

<Munq> Sitä median määrää, kun tollaselta reissulta palaa

14.04.14 10:22

<cor> eeropk hienosti olet kyllä saanut taltioitua sen fiiliksen kameraan, minkä hyvä reissu aiheuttaa, pystyy kyllä hyvin samaistumaan.

14.04.14 01:17

<Nostralis> Helvetin kaunista katsottavaa niin maisemallisesti kuin teknisestikin. Imho paras itsekehuvideo.

13.04.14 13:17

<alderoad> Nyt oli eeppinen pätkä! Olin just itekki parinvuoden reissulla ja löyty vaimoki matkalta. Eikä tarvinu periä miljoonia tai voittaa lotosa.

13.04.14 12:20

<ähteri> @jackson, "ei normi ihminen voi ottaa 7kk lomaa" Miksei muka voi? Jos et kävis joka vknloppu siellä baarissa tuhlaamassa muutamaa satasta niin voisit yllättyä kuinka sitä rahaa kertyy. Mulla on muutama kaveri jotka tekee kesän asfalttihommia, tienaa siitä 20-30k ja viettää talven alpeilla hiihtopummeina. On myös joitain jotka säästää kaikki kertyneet lomat ja pitää ne talvella yhtenä könttänä, siinä saa jo mukavan 2-3kk pätkän, päälle vielä pari kk palkatonta niin menee helposti. Mullakin opiskelijana kämppää maksettavana, ja siltin pystyn talvessa tekemään pari pidempää laskureissua helpost

13.04.14 11:40

<Tmmy> Mikä tää biisi on? :3

12.04.14 21:05

<jukkamaan> todella hiano!

12.04.14 20:25

<Antti27> Hieno video! Ja Squdi on hirveä apina!

12.04.14 17:57

<rakez> Todella hieno tunnelma ja laitto kyllä kaipuun matkustaa kauas.

11.04.14 21:31

<karju> 5/5 matkustelu ja kuvaus!

11.04.14 19:00

<simeooni> hyviä bointteja kommenteissa. ite oon aikas pirun sosiaalinen eikä itekseen oleminen oo mitenkään "mun juttu". silti aina kun on hilpassu pidemmälle reissulle esim. just aasiaan (1kk) nii pakko sinne oli mennä yksin koska ei kavereilla tuu koskaa olemaan 1kk lomaaa samaan aikaan. mitä jäi käteen-->todella paljon! aivan mahtavaa, aina kun alkaa ketuttaa joku mesta niin senkun lähdet vaikka keskellä yötä,ei ole tarve kysyä keneltäkään yhtään mitään. tutustut automattisesti ihmisiin. mene hostelleihin,mukavaa porukkaa suurimmaksi osaksi. ihmiset on aika makeita ku antaa tilaisuuden

11.04.14 17:36

<jackson> eeropk saanu hyvän perinnön tai voittanu lotossa. Ei normi ihminen voi ottaa 7kk lomaa

11.04.14 16:42

<Tömpsy> ei pysty kattoo, alkaa ärsyttää.. ikin oo rahaa tollasee tai kavereita jotka lähtis, ite ei saa irti et lähtis yksin. Hienoa et jotkut saa tuollaisia elämyksiä, ite olen tääö harmaas maas köyhänä työssäkäyvänä.. blah

11.04.14 16:19

<Tasavirta> Tosi hyvä video!

11.04.14 15:02

<Smiffe> Aivan yhtä hyvin vois Squidi kysyä, että miks ylipäätään ottaa kuvia maailmalla, tai miks ees vittu lähtä sinne ku voi olla kotonaki? Huhhuhh.. aivan mahtava video´, hyvin leikattu/kuvattu ja varmasti helvetin hyviä muistoja!

11.04.14 13:59

<strobous> Squdi Nii helvetin pitkä aika 7 kuukaudesta, ettei millää pystys elinikäsiä muistoi taltioimaan? Ja voiha noi jotku olla jostai hotellin partsilt/ikkunast kuvattui timelapsei. Muuta ku kamera käyntii ja ite kaljalle.

11.04.14 13:53

<Illusmare> Squdi Ei kai tossa oo 7kk ajalta timelapsea? Ja jos 7kk reissaa nii onhan siinä aikaa kuvatakin, ja mikäs sun mielestä sit on parempaa tekemistä kuin kierrellä maailmaa paikkoja katsellen ja kuvaten? Jossain hotellissa iltaan asti ja sit ryyppäämään ja sit taas nukkua puolet seuraavasta päivästä ja sit taas illalla ryyppäämaan? Mielestäni nämä herrat kyllä näyttivät ottaneen aika paljon irti matkastaan.

26
11.04.14 13:50

<Illusmare> Aivan mahtava video! Todella hyvin kuvattu. Pakko kai tässä on taas tilattava matka että pääsis itsekin nauttimaan lämmöstä. 5/5!

11.04.14 13:40

<Squdi> Kuka ttu menee 7kk kuvaamaan timelapseja maailmalle? Luulisi että siellä on parempaakin tekemistä kuin kuvata.

-31

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.