Quantcast

Look Up

'Look Up' is a lesson taught to us through a love story, in a world where we continue to find ways to make it easier for us to connect with one another, but always results in us spending more time alone.

4.71 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 5.5.2014 14:50

Katsottu: 6994 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.71 / 5 (19 ääntä)

Look Up | 'Look Up' is a lesson taught to us through a love story, in a world where we continue to find ways to make it easier for us to connect with one another, but always results in us spending more time alone.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-05-05 18:26:49

+2129

<Gigaja>

Ärsyttää ne ihmiset jotka jakaa tätä videota facebookkiin ja kommentoi jotain "mä oon niin 100% samaa mieltä!!" ja ne on ne tyypit jotka on naama kiinni ruudussa kokoajan instagramissa sun muissa app:eissa. Tekopyhää...

19

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
27.06.14 05:04

<Askila> Squdi suomalaiset nyt on epäsosiaalisia jopa sosiaalisessa mediassa, ei koske kaikkia tietenkään

-1
07.05.14 13:50

<Downing> "We are generation of idiots". Hyvin sanottu. Onneksi itsellä on sentään vielä pari frendiä jotka eivät ole mukana fb/twitter yms hullutuksessa, vaan jutustelut hoidetaan vanhakoulukunnantyyliin puhelimitse soittamalla tai kahvipöydän äärellä.

06.05.14 12:57

<MuumiProX> Hommatkaa samsungin puhelin nii, eipähä tuu puhelimella oltuu netissä ku akun lataa täyteen ei mee ku 3min nii se on tyhjä. -.- ja ei mee takuuseen vaikka akku on pullistunu.

06.05.14 12:32

<Tömpsy> no yy, ei netti oo kauheen uusi.. siin menee aikaa ennen kuin siitä addiktiosta uutuudesta aletaan kehittämään ideoita että ei tarvi olla nenä kiinni ruudussa, vaa se netti on aina mukana, voit olla menossa ja samaan aikaan olet onlinessa... kyl tää tästä kehkeytyy..

-1
05.05.14 23:05

<Pokale> Voi saatana, mulla ei ainakaan oo mitään ongelmaa somen kanssa, kenellä muka oikeesti on 400 frendiä fbssä mutta ei yhtään oikeessa elämässä? ja esimerkiksi millähän vuosisadalla ihmiset olis mukamas joskus jutellu toistensa kanssa junassa? ennen tätä teknologiaa luettiin lehtiä junissa ja ketään ei kiinnostanut toisten asiat, eikä kiinnosta nytkään. Muistan hyvin kuinka mutsi vittuili että istun aina koneella, itse katteli telkkaria alakerrassa, sit kun menin ulos ja olin aamusta iltaan pihalla niin tuli puhelua että "miks et nyt oo sun uudella tietokoneella kun sellanen on ostettu"

05.05.14 21:19

<janjan-> Nyt kaikki voi vilkaista itseään peiliin ja miettiä vähän miksi ollaan tähän tilanteeseen päästy

05.05.14 20:32

<Squdi> Solukin vierastaa aluksi kaikkea uutta vaikka se uusi asia tekisi siitä 10kertaa vahvemman. Eikö tää "sosiaalinenmedia on epäsosiaalinen" ole ihan helvetin nähty argumentti jo? En mä kommunikoisi puolen suvun, vanhojen kaverien yms kanssa muutakuin juhlissa parikertaa vuodessa ilman faboa. Omia kavereita ei näe fabon takia sen vähempää vaan siellä on helpompi järjestellä asioita kuin koskaan ennen oli. Jos nyt vaan istutte siinä pulkassa ja seuraatte mihin some menee ennen tuomitsemista. Koska lopulta, pulkasta pois hyppääminen kun muut jatkaa eteenpäin on varmin tapa jäädä yksin.

05.05.14 20:31

<Piripallo> Totta osittain, mutta kyllä nykynuoren, tulee osata käyttää näitä vempaimia yhä nuorempana, sillä näin maailma kehittyy. Ehkä meistä kuulostaa tyhmältä että tehdään paljon tietokoneilla asioita, mutta siihen maailma on menossa ja antaa sen mennä. Toki rajansa kaikella, tässä on hieman ylidramatisoitu tämä eristäytyneisyys..

05.05.14 19:19

<kissamies> otin tavoitteeksi olla koko kesän ilman facebookia

05.05.14 18:26

<Gigaja> Ärsyttää ne ihmiset jotka jakaa tätä videota facebookkiin ja kommentoi jotain "mä oon niin 100% samaa mieltä!!" ja ne on ne tyypit jotka on naama kiinni ruudussa kokoajan instagramissa sun muissa app:eissa. Tekopyhää...

19

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Goodbye people

Goodbye people

6 767 katselukertaa

Breaking The Taboo Trailer

Breaking The Taboo Trailer

3 676 katselukertaa

The Sound of Skyrim

The Sound of Skyrim

8 512 katselukertaa

Hitman Absolution

Hitman Absolution

9 291 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.