Quantcast

Solar FREAKIN' Roadways! Are they real?

Teitä ei voi rakentaa ainakaan vielä aurinkopaneeleista. Laskelmia kustannuksista ja muita faktoja

4.46 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 4.6.2014 12:49

Katsottu: 4963 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.46 / 5 (12 ääntä)

Solar FREAKIN' Roadways! Are they real? | Teitä ei voi rakentaa ainakaan vielä aurinkopaneeleista. Laskelmia kustannuksista ja muita faktoja

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.06.14 13:52

<Why> Ja mää niin toivoin, että maailma pelastuu

05.06.14 08:46

<Rauhilux> Asfaltti kerää hyvin lämpöä.. mitä jos johdettais putkilla sieltä kesäisin lämpimät käyttövedet? Ei hyvä idea mutta parempi kuin tämä.

05.06.14 00:13

<opmdevil> Nostralis En vain ymmärrä minkä vuoksi tiehen asennettu aurinkopaneeli olisi yhtään parempi tai edes yhtä hyvä kuin esimerkiksi tien viereen asennettu paneeli joka kallistettu oikeaan suuntaan. Miten paneelien tehokkuus paranee kun ne laitetaan tie-elementeiksi jossa on enemmän häiritseviä tekijöitä kun normi paneeleissa? Joo, jos kehitetään paneeleita jotta ne olisi superhyviä tiessä, ne olisi aina vielä parempia ihan niinkusta omina paneeleinaan. Jenkkejä pitäisi lyödä kumivarasalla päähän kun tällaisia keksivät.

04.06.14 23:23

<Dr Phil> fuba Tosiaan 4-tuumainen miniatyyrilasiheksakoni 1000 taalalla :D Kymppitonnilla saa näemmä vieläpä 7-tuumaisen version toimivilla ledeillä.

04.06.14 23:19

<Niska00> Jotku sai hyvät miljoona dollaria tuolla keräyksellä.. welldone boys welldone

04.06.14 21:45

<fuba> "No ei kai kukaan nyt tosissaan uskonut että moottoriteitä ruvetaan pinnoittamaan näillä? Tyhmin idea ikinä" -> kyllä niitä idiootteja riittää kokonaisen 2milj$ edestä tällähetkellä, indiegogo.com. ja jos lahjoittaa 1000$ saa jopa oman miniatyyri lasiheksakonin

04.06.14 20:44

<Zors> toisaalta noi vois toimia hyvin esim jos niillä saisi ladattua sähköautot liikeessä? + tietysti jonkinlainen s.varastointi kyky että pystyisivät toimimaan myös pimeässä. ja face it suomeen tälläisiä. ei tule onnistumaan.. päivänpituus 4h talvella joo nähdään.. kuu energiakin toimisi paremmin

04.06.14 20:34

<Lecimx> No mutta hyvä yritys oli. Vaivaa ainakin näkivät kovasti tän huijaus yritykseen.

04.06.14 19:47

<Nostralis> opmdevil Nuo on jo keksitty ja todettu huonoiksi kustannustehokkuuksiltaan. Tässä mun lähistöllä on yksi talo, jonka katolla on neliömetrin kokoinen paneeli. Varmaan sillä telkkaria kattoo kesäisin. Paneelit on "suosittuja" myös kesämökeillä.

04.06.14 19:46

<Darius6> Tämän videon tarjoaa Exxon.

-1
04.06.14 19:18

<Nostralis> Lasi on amorfinen aine, joita joskus nimitetään kiinteiksi nesteiksi. Lasilla ei myöskään ole selvää sulamispistettä, vaan kuumennettaessa se pehmenee vähitellen. - Wikipedia. Eli, lasi ei ole "kiinteä aine". Tämän voi havaita vaikkapa vanhoissa juomalaseissa, kun ne ovat ajan saatossa "sulaneet"/muuttaneet muotoaan. Ja nyt kaikki muistaa, kuinka ovat joskus kävelleet kesällä pikiteillä ilman jalkineita

04.06.14 17:33

<opmdevil> ThunderF00t tekee hienoja videoita. Tämä aurinkokennoidea on kyllä sieltä typerimmistä päistä joihin valtavirtamedia on ihastunut viime aikoina. Miksi ne kennot pitää laittaa tiehen? Eikö olisi huomattavasti kätevämpi kehittää esimerkiksi jonkinlainen laite jonka voisi laittaa talon katolle ja joka kehittäisi auringonvalosta energiaa jota voisi sitten ilman siirtohävikkiä käyttää kyseisessä rakennuksessa. Tai tien vieriin niitä paneleita. Voi herran jumala näitä pelle hermanneja.

04.06.14 15:11

<Don Holttinen> No ei kai kukaan nyt tosissaan uskonut että moottoriteitä ruvetaan pinnoittamaan näillä? Tyhmin idea ikinä :D Ehkä pihatiet.

04.06.14 13:27

<Dr Phil> Olipas negatiivinen video. Miksei ihmiset tajuu, että maailmasta tulis parempi paikka, jos ihmiset uskois pureskelematta korvavalot, powerbalance-rannekkeet, wincapitat ja sen, että hornetit on aina heti meitä suojelemassa? Onks pakko aina kritisoida kaikkee ja olla niin skeptinen?!?

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

All Planet Sounds From Space

All Planet Sounds From Space

9 446 katselukertaa

Solar Death Ray vs. iPod

Solar Death Ray vs. iPod

7 177 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.