Quantcast

Flight MH17 - What You're Not Being Told

Toisenlainen näkökulma.

2.74 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 12.9.2014 14:50

Katsottu: 3610 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.74 / 5 (15 ääntä)

Flight MH17 - What You're Not Being Told | Toisenlainen näkökulma.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-09-12 15:31:05

+2161

<tant>

Mitä tässä kerrottiin lennosta MH17? Ainoa mitä minä näin oli kokoelman propagandistisia argumentteja lännen motiiveista toimiin Ukrainassa, spekulatiivisia teorioita lännen reaktioista lentoturmaan ja lännen tiedustelutiedon ja poliittisen järjestelmän haukkumista. Yrittäisivät saada nää propagandapläjäykset kuulostamaan edes jossain määrin objektiivistilta, tässä muodossaan alkaa vaan vituttamaan nuo Venäläiset vielä lisää.

8

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.09.14 19:42

<Johnny Bravo> luin just ennen tota lentokoneen pudotusta aiheesta että HIV virusta tutkineet olivat löytäneet todisteita siitä että virus on ihmis tekemä.. odotin ihan vitusti saada lisää infoa todisteista ja kuulla tutkijoita.. jotka nyt on kuolleita.. tuossa lennossa.. vituttaa.. ei taaskaan saa tietää mitään.. tulee kaiken maailman salaliittoteoriat mieleen mut päällimäisenä vituttaa..

13.09.14 16:19

<Valkoinenkuolema> Hohhoijaa taas ... Propagandaa on kummallakin puolella ihan riittämiin ja siitä sitten vedellään näitä hienoja teorioita.

12.09.14 21:53

<Kipux> Suosittelen nojaamaan enemmän wikipediaan ja vähemmän psykopaattien propaganda koneistoihin. Jos sekoilla pitää, niin suosittelen UFO:ja. Aiheuttaa vähemmän harmia muille kuin Putinismi, ISIS tai Koch veljesten kapitalismin puolustaminen.

12.09.14 18:35

<jes> Aika lailla täyttä paskaa mitä ryssät suoltaa.

12.09.14 16:37

<PenZon> Mikä henkilökohtaisesti mietityttää on se, että miksi thdysvaltain hallinnon valheet ovat niin ilmiselvästi valheita? Ihan varmasti pystyisivät paljon uskottavampiin lausuntoihinkin mutta valitsevat huonja selityksiä selvästi tarkoituksella. Mutta miksi? Onko tämä joku poliittinen globaali virtuaalipippelinvenytys että ei tarvitsekkaan puhua totta, vai onko tämä pelottelupsykoogiaa yksinkertaisille ihmisille että pelkäisivät niin nokkelia valheita keksiviä ihmisiä? Vai ainoastaan keino kiinnittää huomio valheeseen sillä välin kun muualla tapahtuu se joka oikeasti halutaan salata?

12.09.14 16:14

<kissamies> Vissii kannattais välillä laittaa se foliohattu pöydälle ja käydä haukkaamassa happea.

12.09.14 15:57

<nuudeli> Thrivi riippuu kanssa mistä sen tiedon haet. Iltalehdestä et ainakaan löydä muutakun Putin sitä ja tätä Putin on paha ja tralllalla. Mutta jokaisella on omat mielipiteensä sen takia tämän postasinkin että saatais jotain muita näkökulmia ja keskustelua aikaan. Kiitos.

12.09.14 15:38

<liitu> Vittu mitä propagandaa. Muistaakeseni ei menny montaa minuuttia kun venäjämieliset ilmotti ampuneensa sotilaskoneen alas. Vasta kun tajusivat et se oli siviilikone, et eihän he...

12.09.14 15:31

<tant> Mitä tässä kerrottiin lennosta MH17? Ainoa mitä minä näin oli kokoelman propagandistisia argumentteja lännen motiiveista toimiin Ukrainassa, spekulatiivisia teorioita lännen reaktioista lentoturmaan ja lännen tiedustelutiedon ja poliittisen järjestelmän haukkumista. Yrittäisivät saada nää propagandapläjäykset kuulostamaan edes jossain määrin objektiivistilta, tässä muodossaan alkaa vaan vituttamaan nuo Venäläiset vielä lisää.

12.09.14 15:30

<amcg> thirvi varmaan suoraan KGB:ltä

12.09.14 14:58

<thirvi> Jos näitä asioita ei ole meille kerrottu, niin mistä tuo tyyppi on faktansa kaivanu?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Microsoft Flight Simulator 4.0

Microsoft Flight Simulator 4.0

4 860 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.