Quantcast

Retkeilijät Näkevät F-18 HÄvittäjien lennon kanjonissa

MURICAA!

4.32 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 19.9.2014 15:32

Katsottu: 6368 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.32 / 5 (8 ääntä)

Retkeilijät Näkevät F-18 HÄvittäjien lennon kanjonissa | MURICAA!

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
27.09.14 12:21

<toreidor> Oha toi nyt vitu siistin näköstä vitu urpot

21.09.14 19:54

<martzi> tyhmät jenkit huutaa muricaa vaikka todellisuudessa putinin koneet ne siellä kanjonissa lentää ilmatilaloukkauspäissään ettei näkyis tutkassa

20.09.14 18:28

<axco> Kertausharjotusta odotellessa. Palvelusaikana sai kyllästymiseen asti näitä komposiittisikoja ihmetellä. Ei tosin ollut ko. E/F malli, harmi! Nyt kolmen vuoden jälkeen viikko tai toinenkin apumekaanikon hommissa ei haittaisi. Valtion paalut vaan taitaa tällä hetkellä mennä muuhun höösäämiseen ku pitää meidän reservijoukkojen osaamista yllä.

20.09.14 16:12

<Tommi_K> Drakenin liito-ominaisuudet ovat käytännössä silitysraudan luokkaa. Näin minulle on kertonut muutamakin suomalainen Draken-pilotti. Kaikki lento-ominaisuudet perustuvat raakaan moottorivoimaan ja siksi se onkin aika näppärä lentohärpäke. Mutta, jos se ainoa moottori sanoo lennon aikana sopimuksen irti, niin ei muuta kuin painaa eject-nappia. Itse kunnioitan Drakenia kovasti. Olen nähnyt Draken vs. MIG-21 Dog-fight harjoituksen Tikkakosken taivaalla. Se oli kaunista. Vaikkei MIG mikään lähitaistelukone olekaan. Siinähän on vain siivet ja rakettimoottori...

-2
20.09.14 14:48

<kahvisetä> Voi vittu aina tota kiljumista. Pistää ketuttamaan joka kerta.

20.09.14 10:33

<Nicholas Wilde> IGLA tuonne

20.09.14 09:47

<erivd> kaikki on nii vitun siistiä amerikassa.. wuuhuu, hernekeitto, wuuuu, yeah!

20.09.14 08:46

<Lecimx> Amerikassa on sentäää varaa antaa poikien ajella. Suomessa kun oli ilmavoimien lentoshow ni yks hävittäjä lensi pari kertaa ympäri ja sitte vissii loppu budjetti ku se lähti menee. :D

20.09.14 00:22

<bluelwood> Draken kommentteihin lisätäkseni. Muistan kun yläasteen koulun pihan yläpuolella Draken lähti pystysuoraan ylös jälkipoltin päällä. Meteli oli aika raju ja koulusta hajos muutama iso ikkuna.

19.09.14 22:58

<_Cj_> 'MURICA!!1

19.09.14 19:23

<VeikkoVälikäsi> Näin Drakenin lähdön Rovanniemellä, se meteli oli kamala. Hornetin olen muutaman kerran nähnyt menevän läheltä, ei ole meteli samaa tasoa tosiaankaan.

19.09.14 19:23

<tuomos> INDEPENDECE DAY!! Alienit jahtaa hornetteja

19.09.14 19:09

<Mendol> Hornetin ääni nyt ei niin "kova" ole, Jonnet tuskin muistaa mutta entäpä ne entisajan kunnon Drakenit, niisä oli ääntä jos jossain.

19.09.14 18:07

<Ippen> Venäjällä olin kerran turvehommissa ja kävelin suolla vaaleat vaatteet päällä kun venäläishävittäjä päätti kiusata minua.Kone nousi ensin korkeuksiin ja lähti tulemaan minua kohti ja kurvasi tosi läheltä minun päältä.Voi jumalauta sitä metelin määrää kun takasuihku kohtasi minut ja märkä töhkä roiskui suon pinnasta mun päälle.

-5
19.09.14 18:02

<Tupo89> Ai vittu ku olis hävittäjälentäjä! Ite vaa lentelet kanjonissa tai sama missä ja ihmiset menee aivan sekasin.

-4
19.09.14 16:37

<_eagle_> Kesäkuussa olin veneilemässä hollannissa, kun yläpuolel lensi todella matalalla kaksi F-16 hävittäjää ja molemmat laitto jälkipolttimet päälle ja kiskasi ylöspäin. meinasin saada paskahalvauksen. aika vaikuttava fiilis

19.09.14 15:49

<_th_84_> Noitten näkeminen tuolta etäisyydeltä on kyllä oikeasti siistiä. Sain todistaa muutama vuosi sitten Rissalassa kertausharjoituksissa, kun Hornet "leikki" siinä ampumaradan päällä jonkun vartin, ja se ääni on uskomattoman kova =)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Tulva yllätti retkeilijät

Tulva yllätti retkeilijät

7 032 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.