Quantcast

Michael Savage vs. A Feminist

Radiojuontaja väittelee soittajan kanssa miesten ja naisten hyödyllisyydestä taistelukentällä

3.22 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 24.11.2014 13:01

Katsottu: 3163 kertaa

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.22 / 5 (7 ääntä)

Michael Savage vs. A Feminist | Radiojuontaja väittelee soittajan kanssa miesten ja naisten hyödyllisyydestä taistelukentällä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-11-24 14:29:25

+4391

<loikala>

Miesten ja naisten aivot ovat hyvinkin erilaisia, esim: painoltaan, jopa väriltään. Kun otetaan huomioon feminiininen käytös, joka yleensä pohjautuu tunteisiin ja niiden käsittelyyn, kun taas miehillä kylmään loogiseen/matemaattiseen harkintaan. Taistelukentällä vaaditaan taistelijalta kylmiä hermoja ja tunteettomuutta, siksi armeijassa opetetaan hallitsemaan tunteita esim. nauramista. Naisilla tunteiden vaihtelua tapahtuu paljon jo pelkästään hormonaalisen toiminnan kautta, jolle ei voi minkään. Siksi olen sitä mieltä että nainen ei kuulu taistelukentälle, jossa tunteille ei anneta tilaa.

10

Kommentit (5)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.11.14 16:33

<Plarg> loikala: Niin, senhän takia sodasta palaavat heebot ei tee itsaria, tai ainakaan juo itteensä turraksi, tai saa mitään ptsdä tai mitään tuommoista vastaavaa. Vähän heikko tuo järkeily. Kaikilla naisilla vaan ei ole tarpeeksi lihasta tai ainakaan luonteenlujuutta. Tytöt kasvatetaan aivan liian hellästi. Sama käsittely kun pojille. Ai se löi sua, no lyö takaisin. Älä itke, vaan heikot itkee jne. Eiköhän niistäkin sopivan kylmiä saada.

-1
25.11.14 00:05

<Johnny Bravo> vastaan aina feministille joka väittää miehen ja naisen olevan tasa-arvoisia. "miksi miehillä ja naisilla on urheilussa omat sarjat" on vastau mikä tahansa hymähdän tyytyväisenä ja vastaan " aivan niin koska miehet ovat naisia parempia ja heitä ei voi laittaa samaan sarjaan"

24.11.14 14:29

<loikala> Miesten ja naisten aivot ovat hyvinkin erilaisia, esim: painoltaan, jopa väriltään. Kun otetaan huomioon feminiininen käytös, joka yleensä pohjautuu tunteisiin ja niiden käsittelyyn, kun taas miehillä kylmään loogiseen/matemaattiseen harkintaan. Taistelukentällä vaaditaan taistelijalta kylmiä hermoja ja tunteettomuutta, siksi armeijassa opetetaan hallitsemaan tunteita esim. nauramista. Naisilla tunteiden vaihtelua tapahtuu paljon jo pelkästään hormonaalisen toiminnan kautta, jolle ei voi minkään. Siksi olen sitä mieltä että nainen ei kuulu taistelukentälle, jossa tunteille ei anneta tilaa.

10
24.11.14 14:15

<v1sk1> Toki on kyse myös fyysisistä erilaisuuksista, mutta taitaa myös johtua siitä psykologisesta vaikutuksesta miehiin, jonka takia ei naiset etulinjassa palvele. Näin muistan jostain kuulleeni/lukeneeni.

24.11.14 13:41

<pebblo> Sodan sattuessa mun puolesta joku Pirkko sais kyllä ihan rauhassa mennä poteroon kyyhöttämään mun sijasta. Mä voisin sillä aikaa vaikka selata Riemurasiaa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Michael Jackson ostoksilla

Michael Jackson ostoksilla

6 531 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.