Quantcast
Tuntematon

rasismin lukua

normaalit ihmiset lukevat rasistisia tekstejä

1.6 / 5 (32 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 17.4.2015 13:51

Katsottu: 5191 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.6 / 5 (32 ääntä)

rasismin lukua | normaalit ihmiset lukevat rasistisia tekstejä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-04-17 20:13:18

+543

<zorlac>

Kyllä tuossakin on jotain väärin että jäbä pyytelee anteeksi ihan kuin ois vastuussa jokaisen valkoisen sanomisista, vaan koska on saman värinen.

14

Aika: 2015-04-17 18:29:43

+8777

<karju>

hakusanat: NORMAALIT ihmiset lukevat rasistisia tekstejä.... epänormaaleille?

13

Aika: 2015-04-17 15:37:06

+1189

<miqael69>

helppo olla rasisti tuntematta henkilöä, mutta kasvotusten se on vaikeampaa. Olen maahanmuutto kriittinen hieman rasistikin paikka paikoin, mutta silti työpaikalla opetin Ghanasta kotoisin olevaa poikaa ja pakko myöntää aivan vitun loistava jätkä.

12

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.04.15 13:52

<TeppoWinnipek> Minä en ainakaan tarkoita rasismilla sitä, ettei tykätä siitä että somalit raiskaa naisia tai tekee rikoksia. Ei niitä pidä hyväksyä. ei todellakaan. Mutta sitä pidän rasismina kun täällä videoissa esiintyy mustia jotka eivät ole tehneet mitään pahaa, niin niitä sitten haukutaan apinoiksi yms. Nämä kaks asiaa on syytä erottaa toisistaan. Ja tämäkin video, TammenTerska on oikeassa, tässä oikein pönkitetään sitä miten huonosti mustia kohtaan MUKA käyttäydytään, joka on aika kaukana todellisuudesta. Toisaalta rasistiksi leimaaminen ei myöskään ole hyväksyttävää. Rakastakaa toisianne.

19.04.15 12:18
-1
18.04.15 12:19

<Bandit_> Suomalainen ei ole rasisti, vaan roturealistinen.

18.04.15 05:32

<aleksi_i> Tästä on sensuroitu puolet jotka kehottivat nekkeä opettelemaan kielen pikkuhiljaa kun on tänne kerta tullut.

18.04.15 01:05

<WremahThD> miqael69 Muista että ne paskat jätkät eivät kouluilla tai työpaikoilla paljon viihdy, vaan majailevat jossain kaupungin maahanmuuttajakeskittymässä. Ihan asia jätkiä ne ovat kuin muutkin, mutta sitten tulee tällainen tänne muuttanut mutta kaikkea täällä vihaava, työtön sosiaalipummi, joka kännissä kapakan edustalla manaa ja haukkuu huoriksi kaikkia naisia jotka eivät kulje huntu päässä. Sitä oikeastaan katsovat kaikki säälivästi, ja sitten joku maahanmuuttovastainen lähtee heiluttelemaan sille nyrkkejä.

17.04.15 21:44

<Kylapoliisi> Eihän se anteeksi tuossa pyydä, vaan on pahoillaan, että joku tuollaista tekstiä saa... Sama sana, eri merkitys.

17.04.15 20:13

<zorlac> Kyllä tuossakin on jotain väärin että jäbä pyytelee anteeksi ihan kuin ois vastuussa jokaisen valkoisen sanomisista, vaan koska on saman värinen.

14
17.04.15 19:50

<Benanza> jaajol En pidä itseäni rasistina koska halveksun kaikkia ihmisiä ketkä tekevät sellaista mitä maahanmuuttajat tekevät poikkeuksellisesti enemmän. Niissä herättää inhotusta se vaan enemmän että tulevat pakolaisiksi tai vastaavaa tänne ja alkavat pistämään tätä maata samanlaiseen paskakuntoon kun se missä se maa on mistä he tulivat.

17.04.15 19:42

<Askila> jaajol äänekkäimmillä on voimakkaat mielipiteet, rasisteilla on voimakkaat mielipiteet, me muut ei hirveesti huudella "ulkomaalaset on samanlaisia, ihmisiä nekin"

17.04.15 18:46

<JahmaKimmoko> NEEKERÖ PUUVILLAPELLOLLE PERKELE KU OLIS JO!!! HAISOO PASKA TÄNNE ASTI

-4
17.04.15 18:29

<karju> hakusanat: NORMAALIT ihmiset lukevat rasistisia tekstejä.... epänormaaleille?

13
17.04.15 15:37

<miqael69> helppo olla rasisti tuntematta henkilöä, mutta kasvotusten se on vaikeampaa. Olen maahanmuutto kriittinen hieman rasistikin paikka paikoin, mutta silti työpaikalla opetin Ghanasta kotoisin olevaa poikaa ja pakko myöntää aivan vitun loistava jätkä.

12
17.04.15 15:05

<TeppoWinnipek> Häiritsee se, että selaan päivittäin rasiaa, jossa iso osa ihmisistä on rasisteja. Ei ehkä julkisesti, mutta anonyymisti täällä.

-13
17.04.15 14:13

<passelhof> Totuus tuli lapsen suusta

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Raju pappa

Raju pappa

13 711 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.