Quantcast

Batman V Superman teaser trailer

3.34 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 20.4.2015 12:32

Katsottu: 3638 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.34 / 5 (9 ääntä)

Batman V Superman teaser trailer

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-04-20 13:51:59

+3524

<ropootti>

Tykkään myös supersankareista, mutta tuo teräsmies... Ehkä se on jotain kosmista balanssia, että niin ylivoimaisilla kyvyillä varustettu olento on henkisesti yhtä luova kun kastemato. Se liikkuu lentäen lähes valonnopeutta, ampuu kuolemansädettä silmistään, on käytännössä kuolematon ja muuta pientä... En pysty tähän, alkaa taas liikaa keittämään koko ajatus. Kaikki muut supersankarit on jokseenkin ok, mutta teräsmies... Ei perkele!

9

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.04.15 09:01

<ropootti> Jahas, joku on miinustanut Squdia, vaikka puhui ihan asiaa. No tuskin joku riemurasian miinus on Squdille kryptoniittia, mutta laitan silti plussaa. (Teris on silti tyhmäpää)

-1
22.04.15 08:58

<ropootti> Squdi En varsinaisesti vihaa Teristä, ainoa ylitsepäsemätön ajatus on vain se, minkä tuolla aiemmin sanoinkin. Supersankarina se on kuitenkin kiinnostanut enemmän kun vaikkapa Daredevil. Itse elokuvaa odotan mielenkiinnolla, eikä sen pointti ole multa hukassa, vaikka Teristä idioottina pidänkin.

21.04.15 22:39

<Squdi> Tää on animaationa olemassa jo jos ei jaksa taistelusta sarjakuvia kaivaa. Tubessa lopputaistelu kahdessa aika lyhyessä pätkässä. https://www.youtube.com/watch?v=Mx6l39BR_FM Tube ainakin mulla jatkaa tuosta osaan 2 itsestään. Ja ropootti jos sä vihaat teristä mutta diggaat bättistä niin tää leffahan on sulle ihan jouluaatto. Lisäksi se saattaa myös vähän herättää kiinnostusta terikseen koska se demonstroi ettei kykyarsenaali aina yksin riitä.

21.04.15 22:09

<Squdi> niin elokuvan lopullinen ja ainoa viesti on se että teriksen tasoinen jumala saa sen viestin minkä se tarvitsee. Ja tämän taistelun jälkeenhän teräsmies onkin aivan eri hahmo. Se esim tietää että se voi kuolla jopa kuolevaista vastaan koska niin meinasi käydä. Sille voitto ei olekkaan enää itsestään selvyys ja kuolemanpelko kolahtaa sieluun ensimmäistä kertaa. Tää tilanne oli pakollinen teriksen hahmon kehityksen kannalta. Ja mikä muu hahmo oli kovempi pilvilinnoista pudotus kuin täysin supervoimaton ja vaatimaton Batman.

21.04.15 21:58

<Squdi> ropootti Sä missaat Batman vs Supermanin pointin täysin. Tottakai Teräsmies on vahvempi ja voittaisi ehdottomasti jos laitetaan luvut rinnakkain. Skenaarion idea ei olekkaan se. Skenaarion idea on juuri se että Bättis näkee vaivaa. Se rakentaa sitä vastaan vuosia kamoja, suunnittelee mihin se taistelun vie ja suunnitelee miten taistelu menee. Teris vetää kalsarit niskaan ja kelaa että vois piestä lepakon ennen salkkareita. Ja Batman pudottaa sen niin lujaa maanpinnalle. Ja mikä on kauniimpi tapa kuin tehdä teriksestä kuolevainen viikoiksi. Vaikka batman vie taistelun ja on leffan kovis...

21.04.15 17:09

<frst453> ropootti Samaa mieltä. Teräsmies on kyllä aina ollut supersankareista tylsimmästä päästä. Toivottavasti Bättis niputtaa sen :)

21.04.15 15:57

<ropootti> Squdi Batman nyt lopulta niputtaa vaikka jumalan, mut ei se saa katoamaan sitä ajatusta, että teräsmies voittaisi minkä tahansa kuolevaisen vastustajansa alta sekunissa siitä kun on näköyhteyden päässä. Käytännössä teräsmies on kuin adamantiumluoti, paitsi nopeampi, kestävämpi, tuhovoimaisempi ja mahdollisuutensa huomattavasti huonommin tiedostava. Vähän vastaava jäbä on Kapteeni Manhattan, paitsi että se ymmärsi/näytti olevansa täysin voittamaton ja päättikin lopulta lähteä tutkimaan avaruuden syvyyksiä, mikä on ah, niin tyydyttävä ratkaisu.

21.04.15 00:50

<tellu piline> Spoiler? teris ja bättis yrittää kaks tuntia tappaa toisiaan ja kun se viimeinki alkais onnistua molemmilla niin ne alkaa jotain moraalihomoilua kunnes highlander tulee, katkoo molemmilta päät irti ja huutaa there can be only one

20.04.15 23:49

<Squdi> Spoiler? Lisätään nyt vielä että siis myöhemminkin Justice Leaguessa Batman on ainoa ei supervoimia omaava hahmo. Tämä tiimi taistelee usein Teriksen tasoisia ja kovempia hahmoja vastaan. Batman pärjää ainoastaan ja vain massiivisen älykkyyden ja keinon muuntautua uhan vaatimalla tavalla sen sijaan että vain luottaisi synnynnäisiin supervoimiinsa. Näissä myös keskitytään enemmän bättiksen "Maailman paras etsivä" puoleen kuin siihen että se on ninja ja sillä on kaikkia gizmoja.

20.04.15 23:37

<Squdi> Spoiler? Jatkuu: Batman sanoo että jättää teriksen henkiin sillä ehdolla että pysyy poissa Gothamista ja toisekseen muistaa aina hetken jolloin kuolevainen mies voitti tämän lähes jumala tason hahmon. Tämän jälkeen Bruce romahtaa ottamansa damagen takia mutta Teris kantaa hänet sairaalaan Brucena jossa hänet kursitaan kasaan ja saigonin jälkeen+ useampi uusi väline tukemaan paskana olevaa kroppaa bättis on taas good to go. Teris paranee sumusta muutamassa viikossa ja muuttui sarjakuvissa tämän taistelun takia reilusti nöyremmäksi ja mielenkiintoisemmaksi hahmoksi.

20.04.15 23:32

<Squdi> Mahdollinen SPOILER: Siis sarjakuvissa Batman on rakentanut aseita ja videossa näkyvän panssarin koska epäilee että jossain kohtaa Gotham pyytää siltä apua ettei kytät näyttäisi paskoilta. Batman ottaa reilusti turpaansa mutta sen rakentamat välineet myös toimivat. Lopulta Teris kuitenkin saa Bättiksen juggernaut armorin paskaksi ja pyytää ettei teriksen tarvitsisi tappaa brucea. Tällöin Bruce vetää ässänsä hihastaan. Vuosia teristä varten kehittämänsä kryptoniitti sumun jonka saa teriksen hengittämään. Teräsmies romahtaa heikoksi jolloin Bruce kertoo että teki kaasusta tahallaan ei tappavan.

20.04.15 22:26

<are89> Huono Batman vs Huono Superman.

-3
20.04.15 22:14

<kuli78> Olikohan yönritarin paluu missä batman niistää nenän teräsmieheltä. Tietenkin kryptoniitilla hieman tasoittaen oddseja. Nyt en enää tosin ole hirveän varma miten käy, kun tuo Ben Afflek on roolissa...

20.04.15 21:42

<Lahden Sininen> en kyllä ymmärrä miksi ihmiset odottaa tätä leffaa, pelkkä nimikin paljastaa että juoni tulee olemaan b-luokan leffa. siis kaikkihan tietää et superman tappaa batmanin mennen tullen.

-2
20.04.15 18:07

<Bapu> Mutta Ben Affleck......

-2
20.04.15 16:44

<KuuFFi> En kyllä kauheesti nää tässä Batmanilla mahdollisuuksia. Mitähän ne sitten on tähän keksinyt, että superman ois jollain tavalla Batmanin voitettavissa?

20.04.15 13:51

<ropootti> Tykkään myös supersankareista, mutta tuo teräsmies... Ehkä se on jotain kosmista balanssia, että niin ylivoimaisilla kyvyillä varustettu olento on henkisesti yhtä luova kun kastemato. Se liikkuu lentäen lähes valonnopeutta, ampuu kuolemansädettä silmistään, on käytännössä kuolematon ja muuta pientä... En pysty tähän, alkaa taas liikaa keittämään koko ajatus. Kaikki muut supersankarit on jokseenkin ok, mutta teräsmies... Ei perkele!

20.04.15 13:30

<Sacaros> Superman, kuolematon megaolento jonka arkkivihollinen on kivi. Batman, ihminen joka luottaa omaan crossfittiin ja laitteisiin. Jostakin syystä pidän tätä vastakkainasettelua epäsuhtaisena.

20.04.15 13:20

<4spaddu2> toivon että olisi hyvä

20.04.15 12:37

<^murska^> HYPE ! tätä on odotettu!

-2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

BATMETAL FOREVER

BATMETAL FOREVER

4 664 katselukertaa

Original Batman Cast Reunion

Original Batman Cast Reunion

4 739 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.