Quantcast

Zero Hour - Massacre at Columbine High

On April 20, 1999, two bullied boys from Columbine High School embarked on a massacre and killed 12 students and one teacher, and injured 21 other students, before committing suicide.

4.59 / 5 (6 ääntä)

Julkaistu: 23.4.2015 13:35

Katsottu: 5493 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.59 / 5 (6 ääntä)

Zero Hour - Massacre at Columbine High | On April 20, 1999, two bullied boys from Columbine High School embarked on a massacre and killed 12 students and one teacher, and injured 21 other students, before committing suicide.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-04-23 22:17:27

+4846

<erhu>

@Lecimx : itse olen ollut koulukiusattu 7 vuotta (enkä nyt puhu mitään pikku juttuja, kuten nimittelyä... tavaroiden piilottelua vaan kunnon hakkaamista joukolla.. myös kouluajan ulkopuolella). Itse voisin sanoa, että kiitän näitä kiusaajia... en tarkoita sitä, että kaikki olisivat yhtä onnekkaita, kuin minä, mutta se tulee itsestään.. tee itse asialle jotain: itse opiskelin, tein töitä ja kuin suorastaan natsisaksan ajoilta. Nykyään omistan yksin omakotitalon, olen hyvin palkattu ja naisia riittää. P.S. näin yhden kiusaajan... se oli mäkkäris, ruma ku sorsa ja ei naisia: tilasin bigmacin ;)

9

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.04.15 10:06

<_Lore_> Julmaa... Tosin melko vähän sai porukkaa listittyä kun huomioi miten raskaasti olivat aseistautuneet.

24.04.15 15:36

<Benanza> erhu Aika törkeesti sanottu sorsista. :( Ei ne oo niin rumia.

24.04.15 15:28

<k3mpp1> just eilen katsoin tän, miten tänne tosi monesti tulee aina samoja videoita mitä katson... joku vakoilee mua.

24.04.15 01:35

<KaYhKo> Lecimx Kiusattuna en ole samaa mieltä. Omalla kohalla en jaksanutenää välittää mitä minulle tapahtuisi ja pidin oman mielipiteeni loppuun saakka ja annoin heidän pieksää miut ihan kunnolla. Seuraavina viikkoina joka koulupäivä kysyivät. -Alistutko? Vastasin kieltävästi. Kiusaaminen loppui siihen paikkaan ja nykyään käydään näiden ukkojen kaa kaljalla vertaillen miten akkojen kanssa menee. Minun viestini kiusatuille on. Älkää pelätkö kipua ja muutosta. Pitäkää omista vakaumuksista kiinni. Jokaisella teolla on kaiku. Kiusaajien oma negatiivinen energia nujertaa lopulta heidät. Ilman väkivaltaa

24.04.15 00:09

<icetoolettan> Sopivasti Hitlerin synttäreillä.

-2
23.04.15 22:17

<erhu> @Lecimx : itse olen ollut koulukiusattu 7 vuotta (enkä nyt puhu mitään pikku juttuja, kuten nimittelyä... tavaroiden piilottelua vaan kunnon hakkaamista joukolla.. myös kouluajan ulkopuolella). Itse voisin sanoa, että kiitän näitä kiusaajia... en tarkoita sitä, että kaikki olisivat yhtä onnekkaita, kuin minä, mutta se tulee itsestään.. tee itse asialle jotain: itse opiskelin, tein töitä ja kuin suorastaan natsisaksan ajoilta. Nykyään omistan yksin omakotitalon, olen hyvin palkattu ja naisia riittää. P.S. näin yhden kiusaajan... se oli mäkkäris, ruma ku sorsa ja ei naisia: tilasin bigmacin ;)

23.04.15 19:17

<Rocko79> Kovia jätkiä.

23.04.15 18:13

<Lecimx> Olen ollut aina sitä mieltä että nää kiusattujen massamurhat on omalla tavallaan ihan oikein. Näin ite koulukiusattuna sanon. Tämä on ikävä kyllä ainut tapa saada se loppumaan.

-20
23.04.15 17:55

<Buip3ro> Samaan aiheeseen liittyen löytyy myös elokuva nimeltään Elephant

23.04.15 17:19

<Laaban> Kiitos SSRI-lääkitykset!

23.04.15 16:00

<PenZon> Hyvä elokuva.

23.04.15 14:16

<Kheldaur> Olinkin tätä etsinyt, enkä nimeä muistanut. Kiitoksia.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rush Hour 1-3

Rush Hour 1-3 "Bloopers"

4 866 katselukertaa

One Album per Hour

One Album per Hour

2 763 katselukertaa

25th hour

25th hour

4 203 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.