Quantcast

Feminism 2.0

3.56 / 5 (33 ääntä)

Julkaistu: 15.5.2015 17:51

Katsottu: 4886 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.56 / 5 (33 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-05-15 20:21:21

+7522

<leksus111>

Satuinpa hiljattain törmäämään tuolle Prager "universityn" youtube sivuille videoita katsomaan. Sillä ei ole mitään tekemistä yliopiston kanssa vaan kyseessä on ihan puhtaasti aivopesuliike. Muutamia ajatuksiltaa ok videoita löytyy mutta suuri osa on kyllä täyttä virheellisen logiikan sävyttämää idealistista paskaa.

11

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.05.15 14:59

<Maistelusopuli> Ei jotenki enää jaksa kattoa näitä femavideoita: ''sori ku oltiin huonoja, nyt me ollaan oikeasti hyviä''.

17.05.15 16:51

<grandgeen> näinhän sen pitäis mennä.

16.05.15 22:44

<maksamakkara> jatkuu. no muutama juippi on keksinyt hitaan rikoksen jota keinoäly ei ymmärrä rikokseksi koska se tapahtuu niin hitaasti. se on silti rikos. ihminen on aina vastuullinen omista teoistaan. myös poliiittisestikorrektit rikolliset. ikivanhoja sanontoja on että tie helvettiin on viitoitettu hyvistä tarkoituksista. juntit ei ikinä opi. tuokin voisi pitaa turpansa vaan kiinni.

-10
16.05.15 22:40

<maksamakkara> juu lääkärit ilmanrajoja organisaatio kierteli maailmaa rokottamassa ja jakamassa malariahyttys verkkoja. pelastivat muutamia tuhansia ja olivat onnellisia nyt heidän takiaan kärsii miljardeja ihmisiä. missä on vastuu seurauksista?. no entäs nämä pellet, naisten arvo on alhaisempi kuin ikinä historian aikana. kummatkin olivat poliittisesti korrektisti "oikeassa" aikanaan. vähän samaan tapaan kuin tämänhetkinen pakolaispolitiikka. alastair raynoldsin "muistoissa sininen maa" eletään holhousmaailmassa jossa rikollisuus on mahdotonta. se on estetty valvovalla keinoälyllä...

-9
16.05.15 21:49

<Veli-pekka> Eikös tää video kerro vaan sitä että kaikki tollanen ääripään hölynpöly oo roskaa, myöntää sen itsekkin?

16.05.15 14:28

<ghawk> Visse riippuu mitä etsit videon sanomasta. Katon itse mitä radikaalia saan siitä irti. Ja videon sanomaan voit itse sanoa oman mielipiteen niin saadaan sekin esille.

-2
16.05.15 13:27

<starman> See men :D khihihihii!

16.05.15 12:09

<Visse> Ghawk, kannattaa varmaan katsoa vielä toisen kerran, ehkä jopa kolmannen kerran. Sitten saatat ymmärtää videon sanoman.

16.05.15 11:31

<ghawk> Samoja arvoja ajaa kun ennenkin.Eli ei pillua anneta kun muuten itse hyödytään. Ei ei ei pitää olla ykkös sana naiselle. Kielletään vapaa-ajattelu naisiltakin kun sanotaan ei saa käyttäytyy kuin miehet. Kun mikään ei toimi niin syytä miestä. Saat vaihtaa miehesi vaatekaapin sisällön.

-1
16.05.15 09:51

<Omenaripuli> Vanha lehmä ei tykkää että nuoret harrastavat seksiä, koska feminismi 2.0. Siinä video pähkinänkuoressa.

16.05.15 04:17

<jappas> +1

15.05.15 20:32

<icetoolettan> Eka olin, et ei helvetti, mutta sitte olinki, et ei paha.

15.05.15 20:21

<leksus111> Satuinpa hiljattain törmäämään tuolle Prager "universityn" youtube sivuille videoita katsomaan. Sillä ei ole mitään tekemistä yliopiston kanssa vaan kyseessä on ihan puhtaasti aivopesuliike. Muutamia ajatuksiltaa ok videoita löytyy mutta suuri osa on kyllä täyttä virheellisen logiikan sävyttämää idealistista paskaa.

11
15.05.15 20:07

<Kerpal> Mistä tietää, että ET oli feministi? Siitä, että se näyttää ihan feministiltä.

15.05.15 19:43

<jossainpain> Pari "normaalia" ääntä ei valitettavasti muuta valtavirran suuntaa, vasta kun ns. paska on tuulettimesta läpi ja pari viimeistä kikkaretta on valumassa, saattavat tarkastella mitä tuli tehtyä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Gavin McInnes vs Feminism

Gavin McInnes vs Feminism

5 396 katselukertaa

Rape is bad

Rape is bad

6 752 katselukertaa

Feminism vs. Truth

Feminism vs. Truth

4 298 katselukertaa

Bill Maher vs Feminism

Bill Maher vs Feminism

5 314 katselukertaa

The Sound of Feminism

The Sound of Feminism

6 108 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.